jestem_wredna Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 W tym wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108631 wyczytałam, że Medor potrzebuje karmy dla swoich podopiecznych. Proponuję organizację bazarku. Chętnie przekażę parę rzeczy, może ktoś jeszcze coś dołoży i pomożemy. Przygotowałby ktoś bazarek? P.S. Gucio do góry! Quote
jestem_wredna Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Halo, proszę ślicznie o pomoc. Nie znam się na robieniu bazarków, ale chętnie przekażę parę rzeczy. Quote
Szyszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja też nie bardzo się znam. Trzeba poprosić Ayię ona jest specjalistka. Quote
Ayia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Gucio sliczny piesio poszukujacy dobrego kochanego domku!! HOPaj Quote
madziorna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Daga & Maks']podnoszę Gucia I ja podnoszę... Quote
Gosiapk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Przydałby sie plakacik z Gutkiem do porozwieszania Quote
Recommended Posts