Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za gratulację :)
Poproszę Medorek żeby wpisywał raz na jakiś czas wieści o Guciu.
Do Medorku najlepiej jeździć autem, bo inny dojazd jest upierdliwy, może jak przyjdzie wiosna i zrobi cieplej to wpadnę z Ayią (jak będzie chciała :)) na małą sesję zdjęciową. Ale to jeszcze troszkę.

A jeśli chodzi o ogłoszenia to myślę że trzeba byłoby porobić nowe. Stare na pewno pospadały bardzo nisko.

Posted

Szyszka napisał(a):
Ja Was bardzo przepraszam, że zaniedbuje Gutka, ale jestem w ciąży i mam mały problem z odwiedzaniem schronisk.....Wiadomości mam od Medorku.

:loveu::loveu::loveu:Gratuluje Ci serdecznie:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Szyszka']A Ty Madziu bywasz w Medorku?

Ostatnio nie... :oops: Wszystko przez brak czasu... Ale dzisiaj sobie właśnie obiecałam, że w niedzielę na 100% pojadę... Zobaczę co u Gucia i reszty...

Posted

Kochany, prześliczny Guciu, gdzieś na pewno jest Twój domek! Musi być gdzieś ktoś, kto pokocha cię najbardziej na świecie! Hop, do góry, niech ten ktoś cię wypatrzy!

P.S. Madziorna, można liczyć na jakieś nowe foteczki? Byłabym też wdzięczna gdybyś spytała czy Guciowi niczego nie brakuje.

Posted

jestem_wredna napisał(a):
Kochany, prześliczny Guciu, gdzieś na pewno jest Twój domek! Musi być gdzieś ktoś, kto pokocha cię najbardziej na świecie! Hop, do góry, niech ten ktoś cię wypatrzy!

P.S. Madziorna, można liczyć na jakieś nowe foteczki? Byłabym też wdzięczna gdybyś spytała czy Guciowi niczego nie brakuje.

W niedzielę będę w MEDOR-ku, to o wszystko zapytam. Postaram się wziąć też aparat, żeby zrobić zdjęcia zarówno Guciowi, jak i innym medorkowym pyszczkom...