Szyszka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ja Was bardzo przepraszam, że zaniedbuje Gutka, ale jestem w ciąży i mam mały problem z odwiedzaniem schronisk.....Wiadomości mam od Medorku. Quote
jestem_wredna Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Szyszka, przepraszam, ja nie wiedziałam :oops: Gratuluję ;) Jest może ktoś inny kto odwiedza Gucia? A może mógłby ktoś z Medorku co jakiś czas napisać co u niego? Quote
Szyszka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dziękuję za gratulację :) Poproszę Medorek żeby wpisywał raz na jakiś czas wieści o Guciu. Do Medorku najlepiej jeździć autem, bo inny dojazd jest upierdliwy, może jak przyjdzie wiosna i zrobi cieplej to wpadnę z Ayią (jak będzie chciała :)) na małą sesję zdjęciową. Ale to jeszcze troszkę. A jeśli chodzi o ogłoszenia to myślę że trzeba byłoby porobić nowe. Stare na pewno pospadały bardzo nisko. Quote
Origami-7 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Szyszka napisał(a):Ja Was bardzo przepraszam, że zaniedbuje Gutka, ale jestem w ciąży i mam mały problem z odwiedzaniem schronisk.....Wiadomości mam od Medorku. :loveu::loveu::loveu:Gratuluje Ci serdecznie:loveu::loveu::loveu: Quote
Szyszka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Origami-7 napisał(a)::loveu::loveu::loveu:Gratuluje Ci serdecznie:loveu::loveu::loveu: A dziękuję, dziękuję... Rodzina dogomaniaków się powiększa:loveu: Quote
madziorna Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Czy nikt nie zagląda do Gucia?... :placz: Quote
madziorna Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Szyszka']A Ty Madziu bywasz w Medorku? Ostatnio nie... :oops: Wszystko przez brak czasu... Ale dzisiaj sobie właśnie obiecałam, że w niedzielę na 100% pojadę... Zobaczę co u Gucia i reszty... Quote
Origami-7 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='madziorna']Czy nikt nie zagląda do Gucia?... :placz: Ja jak jestem na dogo to zawsze zaglądam do Gucia!!! Quote
madziorna Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Origami-7']Ja jak jestem na dogo to zawsze zaglądam do Gucia!!! To tak, jak ja... :roll: Quote
Szyszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Oj to jest szansa na nowe wieści. Byłoby super. Quote
jestem_wredna Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kochany, prześliczny Guciu, gdzieś na pewno jest Twój domek! Musi być gdzieś ktoś, kto pokocha cię najbardziej na świecie! Hop, do góry, niech ten ktoś cię wypatrzy! P.S. Madziorna, można liczyć na jakieś nowe foteczki? Byłabym też wdzięczna gdybyś spytała czy Guciowi niczego nie brakuje. Quote
madziorna Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 jestem_wredna napisał(a):Kochany, prześliczny Guciu, gdzieś na pewno jest Twój domek! Musi być gdzieś ktoś, kto pokocha cię najbardziej na świecie! Hop, do góry, niech ten ktoś cię wypatrzy! P.S. Madziorna, można liczyć na jakieś nowe foteczki? Byłabym też wdzięczna gdybyś spytała czy Guciowi niczego nie brakuje. W niedzielę będę w MEDOR-ku, to o wszystko zapytam. Postaram się wziąć też aparat, żeby zrobić zdjęcia zarówno Guciowi, jak i innym medorkowym pyszczkom... Quote
Ewmeta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jaki piękny i jakiego okrucieństwa doznał .... :placz: niektórzy ludzie sa okropni. Quote
madziorna Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Byłam w MEDORze. Zaraz będą zdjęcia Gucia... :-) Quote
Recommended Posts