Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmm, mam pytanie :P Bo wiem, ze swinkom mozna podawac galazki akacji, ale czy takie mlode jeszcze zielone gazlazki tez mozna dac, bo wlasnie takowy udalo mi sie dzis w parku jak bylam z psem zerwac i nie wiem czy jej dac czy lepiej nie ;) ?

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie znalazłam na NSF taki post:
[url]http://swinkimorskie.org/sforum/viewtopic.php?p=126897&sid=dc7f65555871fb319e3016f143a2d9a9#126897[/url]

"W fimie Daglesia w Zawierciu ul Brata Alberta 6 są do oddania świnki morskie za symboliczną złotówkę z likwidowanego mini ZOO." Jest tam też królik. Może ktoś z klubu mógłby tam zajrzeć, pomóc?

Posted

Możemy odpuścić, wszystkich świnkom w Polsce i tak nie uda nam się pomóc. Nadam Bebe, może jakieś DT w Katowicach, Krakowie i Częstochowie by się znalazły?
Tak przy okazji - za 2 tygodnie będą kolejne labo. Ja jestem wycięty na parę miesięcy - opieka nad kastratami (Benio w środę - 6 tygodni minimum z głowy, jak się uda, to drugie tyle z Batmanem).

Posted

opieka nad kastratem???to Ty sam będziesz kastrował czy co ? i tyle czasu Ci to zajmie? no nie przesadzaj nie będziesz z nimi 24 h na dobe siedział i za łapę trzymał ;)
może Florida by wzieła??? haloooooo

Posted

[quote name='pucka69']opieka nad kastratem???to Ty sam będziesz kastrował czy co ? i tyle czasu Ci to zajmie? no nie przesadzaj nie będziesz z nimi 24 h na dobe siedział i za łapę trzymał ;)
może Florida by wzieła??? haloooooo[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Za 2 tygodnie może wezmę 2 szt . jak transport bedzie . Powinnam już wrócic .

Posted

Napisałem.
Nie mam zamiaru trzymać Benka za łapę, ale muszę zwracać uwagę na jego zachowanie, a przez pierwszy tydzień także na stan zdrowia. A pierwsze dwa dni to chyba 24/24h.
Zresztą mam 5 tymczasów na chacie i więcej nie mogę.

Posted

Priv, jutro skontaktuję się jakoś telefonicznie - sms albo rozmowa.
Prośki są ogłoszone jeszcze w paru lecznicach i sklepach zoo. Jutro założę im wątek na dogo.

Posted

Jeżeli Bianka chce tymczasy to we Wrocławiu 27-28 jest wystawa, na pewno Asiaczki przyjadą i myślę, że zgodzi się przywieść ;) Palatina chyba też pisała o przyjeździe do Wrocławia w okoolicach 10-15 - chyba dobrze pamiętam?

Posted

ale ja myslalam ze mówimy o tych z Rudy... o których osobach my mówimy.
Elurin - to za mało, takie ogłoszenia to o wiele za mało ...
ps. nie myslałeś o dodaniu działu "adopcje" do swojego sklepu?

Posted

Myślałem. Na razie jest jeden problem - nie jestem aż tak dobry w html-u, żeby zrobić taki dział.
Chcę ich dać na Allegro - to może pomóc. Tylko bez krytyki, to nie handel przecież.

Posted

o rany, cały dział !!!??? a baneru odsyłającego do pojedynczego posta na dogo będącego ogłoszeniem też nie dasz rady zrobić??? mógłbys go gdzies na str głównej wstawić
co do allegro - mam mieszane uczucia. juz szybciej gratke bym proponowała, e-metro czy inne serwisy ogłoszeniowe w necie. gdzies jest cały wykaz na dogo

Posted

Apsa znalazła prośkom dobre domki przez Allegro...
Pisałaś o dziale, nie o bannerku... Banner dam radę wkleić, ale wolałbym do Caviarni, tu jest za duży bałagan. A z Caviarnią trzeba poczekać...
Błędne koło.

Posted

dział, baner - jakie to ma znaczenie.
odsyłać na forum to bez sensu - na POJEDYNCZY post mówie, sformuowany jak ogłoszenie - chyba, ze na osobny watek.
A nie mozesz zrobić banerku gdzie byłyby podstawowe informacje o swince i kontakt jakis?

Posted

[quote name='Korenia']Jeżeli Bianka chce tymczasy to we Wrocławiu 27-28 jest wystawa, na pewno Asiaczki przyjadą i myślę, że zgodzi się przywieść ;) Palatina chyba też pisała o przyjeździe do Wrocławia w okoolicach 10-15 - chyba dobrze pamiętam?[/QUOTE]

Owszem jadę do Wrocka 12-13.09 i pisałam, że mogę przewieźć świnki, ale nie było żadnego odzewu.
A teraz już niestety nie mogę.
Mam już kilka transporterków ze szczurami do przewiezienia (na alloszczurze ludziska się rzucili na moją propozycję transportu jak na świeże bułeczki :eviltong:). Nie dam rady zabrać nic więcej (rąk mi brakuje).

Posted

Elurinie myślę, że to żaden problem dodać dział Adopcje. Dodaj tak jak dodawałeś każdy inny (jak np. Gryzonie, Psy Koty) - tytuł folderu Adopcje, podtytuł Psy, Koty, Świnki Morskie, Króliki, Szczury, Chomiki, Myszy i Myszoskoczki, Fretki, Gady, Płazy, Rybki i Inne (tak jak Suche karmy, Ziółka itd). Jak za dużo kategorii to zmniejsz. Ja pododaję ogłoszenia. Będziemy je dodawać jak produkty. Zrobisz to?

Posted

Wklejam tutaj i na makabrze:
Dotyczy świnek z Zawiercia - napisałam do Trapezika na lonce prośbę o jakieś bliższe informacje o tych świnkach w Zawierciu (adres, tel., cokolwiek).
Mogłabym wziąć na DT 3 lub 4 dziewczyny, bo ogranicza mnie liczba klatek. Dam znać jak coś będę wiedziała.

• 2 weeks later...