Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obojętne, tej samej płci, mogą być samczyki.
Super, to mamy tydzień na sprawdzenie domu. Niestety, forum szczurze ciągle pada, mam nadzieję, że zdążyła dostać prv z moim mailem, ale wątpię. Nic, mamy trochę czasu.

[I][B]zasadzkas[/B], mysle, ze warto, aby klub pogadal z sggw i dr bieleckim - duzo osob kochajacych swinki przychodzi na wizyty. moze warto rozwiesic ogloszenia?

[/I]Uważam, że to świetny pomysł. Tylko osobiście nie umiem robić plakatów, obrabiać zdjęć. Kto umie? Podeślę link z podobnym plakacikiem w wersji szczurzej. Do kogo kontakt?
I gdzie się podziewa świńska królowa tego wątku?

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zasadzkas']I gdzie się podziewa świńska królowa tego wątku?[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No właśnie-gdzie?:diabloti:

Posted

[quote name='bona_46']Seledynku klatki od Neight odebrane
jutro będą u Ciebie:lol:[/quote]

Super, dzięki bona za Twoją nieocenianą pomoc :)

Rozumiem, że w środę Hala przyjeżdża do Warszawy i zabierze ode mnie Kazia, tak?

Posted

nie żadna "świńska królowa" tylko - KRÓLOWA ŚWINEK :) ;) zdycham po pracy!!! ludzie całkiem poszaleli odkąd Halę koszyki zamkneli i wszyscy przychodzą kupować ksiazki nosem. Rany !!! Jaka jestem zmeczona :(
[B]Neigh [/B]- napisalas do dziewczyny spod Wa-wy? Jeśli nie - to ja nie chce słyszec o Twoim zaświnieniu. Pani od świnki z Legionowa do mnie dzwoniła. Oni chyba naprawde maja alergie. Pani opowiadala mi o cebionie i o odpowiedniej sciółce dla swinek. Okazało sie ze Pani ( a moze jej maż?) pracuje na Wspólnej - wiesz, że to rzut beretem od Koszykowej, nie? We środę mąz Pani przywiezie mi świnke do ksiegarni i wezme ja na tymczas - aż znajdziemy transport. Renata - ta co ma wziac swinke - jutro jedzie kupowac klatke.
[B]Evelin [/B]- apsa była z kubkiem. Pięęęęękny! Bardzo dziekuję. Pewnie już mówilam - ale raz jeszcze powiem - był u mnie juz Mikołaj z prezentem i dla Ciebie też coś zostawil :)

edit - owszem - wyjeżdzam - ale w niedzielę bladym świtem o 6 rano. do krakowa - w poniedziałek wracam. Może coś ( lub małego kogoś) trzeba zawieźć ?

Posted

hala - a zobacz - tu taka klatka:
[URL]http://allegro.pl/item266579106_duza_klatka_dla_fretki_szynszyla_.html[/URL]

moze Wam by sie przydala na tymczasy? ona zakończona - ale nie sprzedana. i odbór osobisty - poznan-naprawde tania!

Posted

tak, kazio to prosiak dla Ania spod Poznania - tylko halu - czy umówiłyscie sie z nia na rozmowę przedadopcyjną? miałyscie to zrobic z bajon...
rozetki - na razie neigh usiłuje sie z dziewczyna spod wawy skontaktować - z tą,która chce rozetki na zawsze. zobaczymy co z tego wyjdzie. jakby znalazły dom - to nie trzeba by było tymczasu u Ciebie. ale - w przyszłym tygodniu będą świnki z labo kto wie - moze będą potrzebowały tymczasu ?:)

Posted

Słuchajcie, ostatnio bywam tu z doskoku, ale jeszcze co nieco łapię ;)
Zrozumiałam, że jest osoba z Katowic chętna na świnkę (a raczej chyba na 2) i jest osoba z Warszawy tez chętna na 2 świnki.
I jest świnka w Piekarach z klatką do oddania.
Mogę ją odebrać z Piekar, jeśli będzie dla niej jakiś domek - mogę ja przewieźć do Katowic, ewentualnie do Warszawy, tylko musiałybyście sie dogadać z dziewczynami.
Natomiast nie mogę jej zostawić u siebie na stałe.
Jakby coś się wyklarowało, to dziś wieczór będę jeszcze tu kilka razy.
Ten post wklejam też na makabrze.

Posted

Dziewczyna od swinek się nie odezwła, kot do stałego domu nie pojechał,
Mam jednego zwierza w szpitalu.......kontakt ze mną to na razie tylko sms......nie mam czasu tu siedzieć :-(

Posted

[quote name='pucka69']bede juz tak! ronja - Twój hamak tez czeka. Neigh - a moze Twój dać męzowi Pani z Legionowa? I niech da córce a ona da Twojej córce?[/quote]

Bardzo dobry pomysł:-)