zasadzkas Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Obojętne, tej samej płci, mogą być samczyki. Super, to mamy tydzień na sprawdzenie domu. Niestety, forum szczurze ciągle pada, mam nadzieję, że zdążyła dostać prv z moim mailem, ale wątpię. Nic, mamy trochę czasu. [I][B]zasadzkas[/B], mysle, ze warto, aby klub pogadal z sggw i dr bieleckim - duzo osob kochajacych swinki przychodzi na wizyty. moze warto rozwiesic ogloszenia? [/I]Uważam, że to świetny pomysł. Tylko osobiście nie umiem robić plakatów, obrabiać zdjęć. Kto umie? Podeślę link z podobnym plakacikiem w wersji szczurzej. Do kogo kontakt? I gdzie się podziewa świńska królowa tego wątku? Quote
bona_46 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Seledynku klatki od Neigh odebrane jutro będą u Ciebie:lol: Quote
Evelin Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='zasadzkas']I gdzie się podziewa świńska królowa tego wątku?[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No właśnie-gdzie?:diabloti: Quote
seledynek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='bona_46']Seledynku klatki od Neight odebrane jutro będą u Ciebie:lol:[/quote] Super, dzięki bona za Twoją nieocenianą pomoc :) Rozumiem, że w środę Hala przyjeżdża do Warszawy i zabierze ode mnie Kazia, tak? Quote
bona_46 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='pucka69'] ja - wyjeżdzam - wracam w poniedzialek wieczorem quote] nie czytacie uważnie co królowa pisze:eviltong: Quote
pucka69 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 nie żadna "świńska królowa" tylko - KRÓLOWA ŚWINEK :) ;) zdycham po pracy!!! ludzie całkiem poszaleli odkąd Halę koszyki zamkneli i wszyscy przychodzą kupować ksiazki nosem. Rany !!! Jaka jestem zmeczona :( [B]Neigh [/B]- napisalas do dziewczyny spod Wa-wy? Jeśli nie - to ja nie chce słyszec o Twoim zaświnieniu. Pani od świnki z Legionowa do mnie dzwoniła. Oni chyba naprawde maja alergie. Pani opowiadala mi o cebionie i o odpowiedniej sciółce dla swinek. Okazało sie ze Pani ( a moze jej maż?) pracuje na Wspólnej - wiesz, że to rzut beretem od Koszykowej, nie? We środę mąz Pani przywiezie mi świnke do ksiegarni i wezme ja na tymczas - aż znajdziemy transport. Renata - ta co ma wziac swinke - jutro jedzie kupowac klatke. [B]Evelin [/B]- apsa była z kubkiem. Pięęęęękny! Bardzo dziekuję. Pewnie już mówilam - ale raz jeszcze powiem - był u mnie juz Mikołaj z prezentem i dla Ciebie też coś zostawil :) edit - owszem - wyjeżdzam - ale w niedzielę bladym świtem o 6 rano. do krakowa - w poniedziałek wracam. Może coś ( lub małego kogoś) trzeba zawieźć ? Quote
bona_46 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 świnki w Zawierciu [URL]http://www.allegro.pl/item266617057_dwie_sliczne_swinki_morskie_.html[/URL] Quote
seledynek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Pucka, ale we wt już normalnie będziesz w księgarni? Wpadłabym po odbiór hamaczka, ale jeszcze nie wiem którego dnia ;) Quote
pucka69 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 bede juz tak! ronja - Twój hamak tez czeka. Neigh - a moze Twój dać męzowi Pani z Legionowa? I niech da córce a ona da Twojej córce? Quote
Ayia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 a jak z tym transportem do Łodzi? dalej aktualne? bo dzis 10.. a mial byc jak dobrze pamietam jutro :roll: Quote
Hala Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Świnki zZawiecia są boskie. Cudne wręcz..ale daleko..uj..daleko Quote
pucka69 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 hala - a zobacz - tu taka klatka: [URL]http://allegro.pl/item266579106_duza_klatka_dla_fretki_szynszyla_.html[/URL] moze Wam by sie przydala na tymczasy? ona zakończona - ale nie sprzedana. i odbór osobisty - poznan-naprawde tania! Quote
Hala Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dzięki Pucka...ciekawe czy ten domek to z klatką. Muszę zadzwonić. :diabloti: Quote
pucka69 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 halu a kontaktowalyscie sie z bajonkiem z ta dziewczyna z czerwonaka? Quote
seledynek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Hala to zabierasz ode mnie w tym tygodniu Kazia jak będziesz w Warszawie? Quote
ronja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pucka, ja w tym tygodniu (moze w środę rano lub czwartek po robocie) podjadę do księgarni po hamaczek i oddam Ci świnkowe ksiązki Quote
Hala Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pogubiłam się!! Pucka pomocy! Mam do wawy zabrać jednego proska...to rozumiem,,,,,,,,,, Quote
Hala Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Natomiast z wawy do Poznania miałam wziąźć dwie samiczi na DT.? Quote
seledynek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Hala miałaś wziąć prosiaczka dla Ani z Czerwonaka. Zgadza się? Quote
pucka69 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 tak, kazio to prosiak dla Ania spod Poznania - tylko halu - czy umówiłyscie sie z nia na rozmowę przedadopcyjną? miałyscie to zrobic z bajon... rozetki - na razie neigh usiłuje sie z dziewczyna spod wawy skontaktować - z tą,która chce rozetki na zawsze. zobaczymy co z tego wyjdzie. jakby znalazły dom - to nie trzeba by było tymczasu u Ciebie. ale - w przyszłym tygodniu będą świnki z labo kto wie - moze będą potrzebowały tymczasu ?:) Quote
pucka69 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ronju - im wcześniej tym lepiej - bo my w przyszłym tygodniu chcemy zawieźć rodzicom zestaw:) Quote
bebebe1 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Słuchajcie, ostatnio bywam tu z doskoku, ale jeszcze co nieco łapię ;) Zrozumiałam, że jest osoba z Katowic chętna na świnkę (a raczej chyba na 2) i jest osoba z Warszawy tez chętna na 2 świnki. I jest świnka w Piekarach z klatką do oddania. Mogę ją odebrać z Piekar, jeśli będzie dla niej jakiś domek - mogę ja przewieźć do Katowic, ewentualnie do Warszawy, tylko musiałybyście sie dogadać z dziewczynami. Natomiast nie mogę jej zostawić u siebie na stałe. Jakby coś się wyklarowało, to dziś wieczór będę jeszcze tu kilka razy. Ten post wklejam też na makabrze. Quote
Neigh Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dziewczyna od swinek się nie odezwła, kot do stałego domu nie pojechał, Mam jednego zwierza w szpitalu.......kontakt ze mną to na razie tylko sms......nie mam czasu tu siedzieć :-( Quote
Neigh Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='pucka69']bede juz tak! ronja - Twój hamak tez czeka. Neigh - a moze Twój dać męzowi Pani z Legionowa? I niech da córce a ona da Twojej córce?[/quote] Bardzo dobry pomysł:-) Quote
Recommended Posts