Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe jakie fajne wychowane swinki masz :evil_lol:
moj znow caly dzien siezi i gryzie kraty, a jak juz go wypuszcze to gryzie z 2 strony kraty :mad: no czase mu sie odwidzi i szuka miejsca aby sobie poskakac i tak skacze ran na klatke a raz na fotel :mad:

Posted

Elurin, nie mam niestety tego dokumentu adopcyjnego. Jeżeli Ty albo ktoś inny podeśle mi na pocztę mailową to ok. Umówimy się z Moniką i to załatwimy od ręki.

pucka, trolka - czyli w karton włożyć malców? Moja mama powiedziała, że będzie bardzo zimno, ale może jak się włoży jeden karton w drugi to będzie cieplej + właśnie jakaś stara szmatka. Poszukam t-shirtów jakichś, które poszły na szmaty, ale jeszcze nie zostały zużyte ;) Dodać tam sianka i może marchewkę wrzucić na drogę?

Posted

seledynku - daj maila - wysle Ci umowe
invi - zapomnialam napisac - wysłałam Ci klatke. Tylko musisz ją umyc - przepraszam - nie umyłam - ale w pracy nie mam jak. w środku jest poidełko i miseczka -zawiniete w papiery - nie wyrzuć!:)

Posted

[quote name='Elurin']Seledynku - masz umowę adopcyjną, czy przesłać Ci na mail?
Świnki spod Krakowa - w tym roczny świń lekko utykający:[URL]http://allegro.pl/item265018696__swinka_morska_rozetka_swinki_samczyki_samiczka.html[/URL][/quote]

[QUOTE]Oprócz młodych swinek sprzedaję jeszcze dorosłego samczyka (ponad rok) również jest rozetką idealny do krycia.[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::angryy::angryy::angryy:

na razie nie ma chętnych , a przynajmniej, nie licytujących :shake:

Posted

[quote name='seledynek']Maila znajdziesz po kliknięciu na mój profil ;)
[EMAIL="[email protected]"][email protected] [/EMAIL][/quote]
:cool1::cool1::cool1:
oto co pojawia sie w Twoim profilu:
Sorry! That user has specified that they do not wish to receive emails. If you still wish to send an email to this user, please contact the [URL="http://www.dogomania.pl/forum/sendmessage.php"]administrator[/URL] and they may be able to help.

Posted

[SIZE=1][COLOR=Gray]Sorki za OT, ale w końcu mityczna Morisowa też trochę swinkowa - wiozła Helkę i Iwanka[/COLOR][/SIZE]
[B]Pucka[/B], widziałaś :razz:
[URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8636101#post8636101[/URL]

Posted

[B][COLOR=red]Kto może jeździć co 2-3 tygodnie do Piaseczna po prośki???[/COLOR][/B]
[COLOR=black]Ja jestem wycięty, potrzebna jest osoba-dwie do utrzymywania kontaktu z wetem i przewozu świń. Adres wyślę na priv.[/COLOR]
Aha, w ten weekend będą też myszki. Jest nimi zainteresowanych kilka osób, Apsa zgodziła się dać im tymczas.
Jak ktoś się zdeklaruje, wszystko napiszę na priv.

Posted

[quote name='seledynek']Elurin, nie mam niestety tego dokumentu adopcyjnego. Jeżeli Ty albo ktoś inny podeśle mi na pocztę mailową to ok. Umówimy się z Moniką i to załatwimy od ręki.

to kiedy i jak się umawiamy? Może przyjedziesz do mnie ze świnką i jesli wszystko pójdzie dobrze (mam nadzieje) to od razu u mnie zostanie? :D

Posted

[quote name='pucka69']trolko - czy Wy się z Viss umówiłyscie na te szczurki? dałam Ci nr do agaty co bedzie szczurki odbierac w dniu nastepnym ?[/quote]

Ja z Viss się nie umawiałam, ale pisałaś, że dałaś jej numer do Marty, więc chyba zgadały się już co do dokładnej godziny... Numer do Agaty mam, dzwoniłam do niej dzisiaj,ale na razie nie odbiera, później jeszcze spróbuje.

Jejku!!!!! Dzisiaj będę miała świniaki w domku :D. Klatka naszykowana :D, żarełko kupione :). Zostaje mi tylko czekać na ich przyjazd :)

Posted

[quote name='trolka']
Jejku!!!!! Dzisiaj będę miała świniaki w domku :D. Klatka naszykowana :D, żarełko kupione :). Zostaje mi tylko czekać na ich przyjazd :)[/quote]

Czesio i Maślana już siedzą w kartonie z siankiem i marchewką. Trochę się stresują i zaczęły rozrabiać, pewnie z powodu małego terytorium. Za 30 min wychodzę na dw.centralny, niedługo przyjadą więc czekaj na nie :cool3:

Posted

[quote name='MonikaZet']A ja nie wiem kiedy:([/quote]

W środę i czwartek w domu będę dopiero koło 19, a tak późno wolę nie wieźć świnki, bo pewnie wieczorem to już będzie mróz. Proponuję pt. koło 17, albo sobotę 13-14. Wyślij mi priva gdzie mieszkasz i jak tam dojechać ;)

Posted

[quote name='pucka69']halu - to ja pojechałybyscie z bajon do czerwonaka? na kontrolę przedadopcyjna? bo potem Ty zdaje sie jestes w wawie i moglabys wszystkich zabrac ze sobą coby chcieli jechać??? :)[/quote]

pojechałybyśmy....no problemo....prosimy o szczegóły....over;)

Posted

[quote name='MonikaZet']A ja nie wiem kiedy:([/quote]

Nie martw się, wydaje się Tobie że nikt Cię tutaj nie słyszy :roll:
też tak miałam jak czekałam na swoje świniaki, ale spokojnie tu wszystko działa ,jak można określić " w spontanicznym szwajcarskim zegarku ":evil_lol: - cierpliwość zostanie nagrodzona ;)
pzdr

Posted

[quote name='seledynek']W środę i czwartek w domu będę dopiero koło 19, a tak późno wolę nie wieźć świnki, bo pewnie wieczorem to już będzie mróz. Proponuję pt. koło 17, albo sobotę 13-14. Wyślij mi priva gdzie mieszkasz i jak tam dojechać ;)[/quote]

Kurcze znowu ja nie mogę wtedy:(((, muszę pojechać na ten weekend do domu. Skoro nie mozesz kiedy indziej, tzn wczesniej, to moze wtorek przyszły? ew. niedziela po południu, ale jeszcze nie wiem o której. Bo w poniedziałek moge dopiero ok. 18 ale już zimno:(