invictus hilaritas Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Bajon zrob zdjecie spodu swinki ;) zaraz zobaczymy co to takiego swinka kryje ;) a tu masz stronke moze ci pomoze: [URL]http://www.cavyspirit.com/sexing.htm[/URL] swinka jest przesliczna !!! Quote
invictus hilaritas Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 moze ktos sie skusi ;) [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89211[/URL] Quote
Karena Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ciotki - za 30 minut koniec aukcji!!! [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86336[/url] Quote
Bajon Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 pomóżcie rozwiązać tą zagadkę...Mamutek czy Mamutka? Lepszych fotek chyba nie mam szans zrobić, on/a i tak jest anielsko spokojny/a:p i trochę świńskiej erotyki [IMG]http://images26.fotosik.pl/100/82ceb8897ecbf603med.jpg[/IMG] [IMG]http://images22.fotosik.pl/179/a7d7f7524737d9damed.jpg[/IMG] POMOCY!!!! jaka to płeć!!!:oops: Quote
Bajon Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='invictus hilaritas']jak dla mnie to chlopak..[/quote] Kulka obstawia mi na GG że to dziewczyna:cool3:, moi chłopacy u których mieszkała obok w akwarium bardzo na niego/nią kwiczą. Nie wiem czemu.Przeniosłam akwarium z Mamutko-osobą do innego pomieszczenia:cool1: Czy ktoś jeszcze może sie wypowiedzieć??Plizzzzzzz:modla: Quote
Bajon Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Bajon']Kulka obstawia mi na GG że to dziewczyna:cool3:, moi chłopacy u których mieszkała obok w akwarium bardzo na niego/nią kwiczą. Nie wiem czemu.Przeniosłam akwarium z Mamutko-osobą do innego pomieszczenia:cool1: Czy ktoś jeszcze może sie wypowiedzieć??Plizzzzzzz:modla:[/quote] Kamień mi spadnie z serca jak będziecie mieli rację:p Quote
invictus hilaritas Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 kwicza bo czuja swinke nowa i chca sie poznac ;) Quote
Ayia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 E no to facet bez 2 zdan jest :loveu: :multi::multi: pomiziaj go odemnie :evil_lol: Quote
Bajon Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='invictus hilaritas']kwicza bo czuja swinke nowa i chca sie poznac ;)[/quote] o rany , a ja panikuję znaczy to normalne jest? jak dawałam jej wit C to podbiegły do kratek w klatce i wąchały w powietrzu, potem turkotały, a na końcu kwiczały.....to dla mnie coś nowego:oops: Quote
agamika Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no ja nie wiem, przy tej jakośdci zdjęc to wygląda tak jak u moich dziewczyn :evil_lol: , a moje juz dorosłe baby i potwierdzone dwuwetowo niezależnie ze dziewczyny . Z tego co mi sie o uszy obiło to przy 3miesięcznych swinkach łatwo czasem o pomyłke , wiec ja bym nie obstawiała jak na razie żadnej płci :diabloti: . jak spojrzycie nawet na stronce dokładniej to z płciami, to tam u młodych to jest baaardzo podobne :shake: Quote
Bajon Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Ayia']E no to facet bez 2 zdan jest :loveu: :multi::multi: pomiziaj go odemnie :evil_lol:[/quote] Jest przecudowny,lubi ludzi,nie ucieka ,i jest taki delikatny, jak nie facet.;) Ayia miziałam go cały wieczór:loveu:, jego nie idzie nie miziać, i był na spacerku po dywanie:p Pzdr Quote
Bajon Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='agamika']no ja nie wiem, przy tej jakośdci zdjęc to wygląda tak jak u moich dziewczyn :evil_lol: , a moje juz dorosłe baby i potwierdzone dwuwetowo niezależnie ze dziewczyny . Z tego co mi sie o uszy obiło to przy 3miesięcznych swinkach łatwo czasem o pomyłke , wiec ja bym nie obstawiała jak na razie żadnej płci :diabloti: . jak spojrzycie nawet na stronce dokładniej to z płciami, to tam u młodych to jest baaardzo podobne :shake:[/quote] Agamika, dokładnie, i dlatego się martwię..... Mam nadzieje że to facet, bo jąderek nie wyczuwam napewno.....jak to jest u świnek z jajkami? Uprzedzałam że fotki nie są super jakości, sama jestem fotografem i trzymaczką modela/ki ;) Quote
Karena Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='BoUnTy']Ehhhh właśnie mija 10 godzin od czasu jak Zygfrydka, mojego kremika już nie ma... Własnie czyszczę klatkę po nim, tak mi bardzo brakuje tego piszczenia -jak dzisiaj weszłam do sklepu zoologicznego i usłyszałam świnki to myślałam, że mi serducho pęknie :( Ehhhh za bardzo się przywiązuje, ale takie przezycia przywiązanie nasilają, ale teraz mam na szafie pusto ;( Dzięki Zygfrydkowi udało mi się załatwić sobie na ferie zimowe i wakacje 'zajęcia' u weta, ale jakoś się z tego nie ciesze mimo tego, ze przymierzałam się na takie 'wolontariat' już od dośc sporego czasu :( To nie miało być tak, on miał żyć ;( Dzisiaj jestem w tak potwornym amoku, ze aż strach, nie umiem przeboleć tej straty, to był pierwszy zwierzak, któremu miałam zafundowac śmierć - bardzo to przeżywam, bo nawet nie byłam w stanie go w ostatnich minutach potrzymać, to wetka była tą, która go przytulała, by ten się uspokoił, a on tak bardzo mnie potrzebował... ;([/quote] BoUnTy, nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro, sama już nie wiem, może nie powinnam była wczoraj pisać tego, co napisałam. Wiem, że to była Twoja decyzja, ale w jakiś sposób czuję, że się do tego przyczyniłam. Gdybyś jednak zapytała mnie dzisiaj, czy zmieniłabym zdanie, to nie - napisałabym Ci to samo. Zygfrydek musiał być naprawdę bardzo chory i cierpiący, skoro nie potrafił utrzymać się na nogach. Przez tę decyzję oszczędziłaś mu cierpienia, które miał jeszcze przed sobą. On po prostu zasnął i już nie cierpi, a to jest najważniejsze. Duszek do końca miał sporo sił, żeby stać, a nawet chodzić, wetka nie przypuszczała, że odejdzie tak szybko. A Zygfrydek nawet już na tyle nie miał siły. Widziałam śmierć Duszka krok po kroku i uwierz mi - nie warto skazywać ukochanego zwierzaczka na to, skoro właściwie brak już nadziei. Zawsze będą jakieś wątpliwości - Ty będziesz myślała, czy to była do końca słuszna decyzja, że może jednak coś by się zmieniło, ja będę myślała, dlaczego nie pozwoliłam Duszkowi odejść wcześniej. BoUnTy mam nadzieję, że nie masz do mnie żalu o to, co wczoraj napisałam. Zygfryd i Lukierek są już razem, oni są już szczęśliwi. Quote
bona_46 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 u 3 -miesięcznych świnek to już łatwo można poznać to jest chłopak na 100% jądra jeszcze są małe ale siusiak już jest:evil_lol: ja mam 4 dziewczyny( dwie dwumiesięczne i dwie trzymiesięczne) i one wszystkie zupełnie inaczej wygladają:roll: Quote
invictus hilaritas Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 dziewczyny maja Y - no juz nawet sprawdzalam moje .. :evil_lol: Quote
Karena Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Bazarek na Iwanka zakończony - razem do skarpety wpadnie 50 zł. Quote
Kostek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [url]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=70312872[/url] nie wiem czy juz bylo.... Quote
bona_46 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='invictus hilaritas']dziewczyny maja Y - no juz nawet sprawdzalam moje .. :evil_lol:[/quote] zgadza się:lol: i nic im nie wystaje:evil_lol: Quote
Bajon Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='bona_46']zgadza się:lol: i nic im nie wystaje:evil_lol:[/quote] UFFFFFFFFF Dzięki Wam za te słowa......... Ayia jeszcze bardziej się pewnie cieszy;) Quote
Ayia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Bajon']UFFFFFFFFF Dzięki Wam za te słowa......... Ayia jeszcze bardziej się pewnie cieszy;)[/quote] hehe no i to jak juz nawet swinka mowilam ze maja juz braciszka na 100% tylko jeszcze musze znalezc mu przyjazd :evil_lol: a tata sie zalamal i powiedzial ze musze isc do lekarza ze gadam z swinkami :evil_lol: Quote
Bajon Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Ayia']hehe no i to jak juz nawet swinka mowilam ze maja juz braciszka na 100% tylko jeszcze musze znalezc mu przyjazd :evil_lol: a tata sie zalamal i powiedzial ze musze isc do lekarza ze gadam z swinkami :evil_lol:[/quote] Gadasz ze świnkami powiadasz....taaaaaaa.....bo ja do tego jeszcze całuję, w te słodkie mordaski.:cool1:Dewotka ze mnie:cool3: Quote
Ayia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Nie no.. ja tez je caluje :evil_lol: mama powiedziala ze brakuje mi jeszcze jakiego szczura w pokoju i moze jakiegos kanarka albo papuge :evil_lol: bo teraz w malutkim pokoju mam 3 swinki i swojego duuuziego psiaka i razem sie z nimi ciasne :evil_lol: Quote
Recommended Posts