Neigh Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 AAa doczytałam dalej, prośbów nie będzie.......no w przyszłą sobotę jestem w Wawie, także żaden problem - nadal jakby co:-) Quote
Neris Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ojej jest cudny!!! Kajolka, podziwiam talent fotograficzny. Quote
Gosiapk Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='kajolka']Ten pierwszy,co wygląda jak kłębuszek kurzu spod łóżka to Ojej,ma 3 miesiące. Drugi,z koroną na głowie nazywa się Pomocy,i jest 1-2 tyg młodszy od Ojeja :cool3: Oba chłopaki są już oswojone,wzięte z allegro(komuś się znudzili). Piszczą potwornie,szczególnie jak mam zamiar iść spać :diabloti: Szaleją,biegają i oba po równo nienawidzą wit C..[/quote] Ojej Pomocy?! :lol: Super imionka Quote
Karena Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hala, chłopaki świetnie wyglądają razem pod półką. Kajolka - super fotki, takie profesjonalne :smile: Quote
kajolka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dziękuje :) taak,była cała sesja świniaków.szkoda tylko,że Pomocy próbował zjeść aparat :roll: Neris,jeśli chcesz to mogę Ci przesłać zdjęcia Freda-Griboulla.Przeprowadziliśmy się do domu z ogrodem,więc oba jamniki są zachwycone :loveu: tylko jak ich trzeba pilnować,na chwile człowiek spuści z oka,a tu nowy dół.. Quote
Neigh Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='kajolka']dziękuje :) taak,była cała sesja świniaków.szkoda tylko,że Pomocy próbował zjeść aparat :roll: Neris,jeśli chcesz to mogę Ci przesłać zdjęcia Freda-Griboulla.Przeprowadziliśmy się do domu z ogrodem,więc oba jamniki są zachwycone :loveu: tylko jak ich trzeba pilnować,na chwile człowiek spuści z oka,a tu nowy dół..[/quote] Mnie się najbardziej podoba "I belive I can fly" - idealnie pasuje......aż mi sie łezka w oku zakręciła, Alfa jak biegła to aż furkotało:) No i śpieszę donieść .......ze mam hamaczek acha:-) Quote
Karena Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Staś był na zdjęciach, Mały był, a Jurandzika jeszcze nie było::oops:[U] [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=344dc96744f60413"][IMG]http://images30.fotosik.pl/90/344dc96744f60413m.jpg[/IMG][/URL][/U] Quote
Neris Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Poprosze zdjęcia wnusia mojego na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Aniuś Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Wiecie co... nie podoba mi się jednak ten pyszczek Colusia :(. Chyba go nie boli, proś zachowuje się normalnie, dobrze je... ale... Wczoraj pozwolił sobie obejrzeć dokładniej pysia. Hmm... nie widzę tam ranki, to bardziej jakby sam strupek. Może jakaś infekcja się wdała. Pysia ma nieco spuchniętego :(. To chyba jednak nie od ugryzienia... MOŻE coś mu tam utknęło i wdał się stan zapalny. Choć chyba też nie... bo to coś utknięte by mu przeszkadzało chyba... A nic mu nie przeszkadza. A może to jakiś tfu, tfu świerzb czy cuś... :-( W każdym razie chciałam Was poprosić o namiary na dobrego weta od świnek. Dobrze pamiętam, że polecaliście Milenę Wojtyś?? Czy weci - specjaliści, bardzo się cenią...?? Boję się troszku o moje i tak już skromne finanse... [FONT=Verdana] [FONT=Verdana]W necie znalazłam takie namiary na Milenę Wojtyś :[/FONT] [FONT=Verdana]Lecznica [/FONT] [FONT=Verdana]ul. Klemensiewicza 7[/FONT] [FONT=Verdana]tel. [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana, Arial](0-22)[/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana, Arial] 664 66 88 [/FONT] [FONT=Verdana]pn, śr, pt 15.00-20.00 oraz[/FONT] [FONT=Verdana]wt, czw 10.00-15.00 [/FONT] [FONT=Verdana]ul. Siemieńskiego 21[/FONT] [FONT=Verdana]tel. [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana, Arial](0-22)[/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana, Arial] 823 35 63 [/FONT] [FONT=Verdana]wtorki 18.00-20.00 po wcześniejszym umówieniu wizyty[/FONT][/FONT] Nie wiecie na ile to aktualne jest? Quote
Aniuś Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Słyszałam też, że bardzo są polecani weci na Placu Hallera (nie wiem czy dokładnie taki adres ma ta lecznica)... Tu miałabym blisko. Ale nie wiem czy tam znają się na prosiach...?? Wiem, że jak z psem to tylko tam... a z prosiem?? Quote
bona_46 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Aniuś']Słyszałam też, że bardzo są polecani weci na Placu Hallera (nie wiem czy dokładnie taki adres ma ta lecznica)... Tu miałabym blisko. Ale nie wiem czy tam znają się na prosiach...?? Wiem, że jak z psem to tylko tam... a z prosiem??[/quote] Plac Hallera 6, wchodzi sie od tylu, nie pamietam nazwy uliczki faktycznie sa tam super specjalisci ale nie wiem czy od swinek polecam lecznice OAZA na Zoliborzu, ulica Potocka tam sa prawdziwi specjalisci od gryzoni:loveu: Quote
Elurin Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Aniuś, popieram Bonę. Moje prośki regularnie tam lądują, jak coś się dzieje. No i dr Milena, Pucka ją polecała bardzo. Quote
zasadzkas Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Udało mi się skontaktować z ludźmi od świnki morskiej, której linki wklejała, zgrałyśmy transport, wszystko dobrze. Państwo przywieźli Morrisowej świnkę i szybciutko się ulotnili. Czemu? Bo świnka jest sparaliżowana a oni to przede mną zatalili. Domek dla świnki, który miałam w spadku po Misi nie weźmie takiej, nawet ich nie pytam. Mieszkają na prowincji, gorszej niż ja. Więc mam teraz połamaną świnkę w Warszawie, Apsa bierze ją na tymczas, w poniedziałek ja. Morissowa wzięła ją do swojej wetki, podejrzeń jest parę, w skrócie: nic dobrego. Trzeba zrobić rtg i tu problem, bo dziewczyny zajęte, a ja mieszkam 7; km od Warszawy. Czy ktoś mógłby pomóc w zawiezieniu świnki? Do 18. 15 jest ona na Mokotowie, rtg jest na Powstańców Śląskich. Późnym wieczorem świnka ląduje u Apsy na Natolinie. Elurin, czy w oazie mają rtg? Mam dość ludzi i pomagania zwierzętom, serio. W poniedziałek odbieram chorą świnkę, której nikt nie będzie chciał i będę musiała się nią zajmować, chociaż mam alergię. Płakać mi się chce. Już dobra, że ja spuchnę, ale niech ona ma zrobione to rtg. Kto może pomóc? Quote
invictus hilaritas Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jeyu zasadzkas.. niech ten zly tydzien juz sie konczy.. same zle wiadomosci.. jak ci ludzie mogli tak postapic :angryy: Quote
zasadzkas Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie wiem, zamierzam im napisać sms, że w związku z karygodną nieuczciwością przekazuje ich sumieniu fakt uśpienia tej świnki. A więcej to nie napiszę bo mi się cisną tylko przekleństwa na usta. Quote
pucka69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ja od razu miałam mówić , że czasem na nosku to świerzb może byc, ale jak mówiłaś ze pogryzienie to nie wnikałam. dr milena przyjmuje tylko w środy i piatki na klemensiewicza - w środy na zapisy w piątki bez. od 18-20 chyba - bo musi się oszczędzać z ciążą, dla tego tak krótko i tylko "blisko domu" Elurin - zasadzkas dzwoniła? czy w oazie maja rentgen? Quote
zasadzkas Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Zasadzkas dzwoniła, ale Elurin niedostępny :roll: Quote
pucka69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 jutro na powstańców - dr Persona jest od 20 - przez całą noc - może zrobic prześwietlenie - tylko trzeba się dowiedziec w jakiej pozycji itd a w niedz dr Kowalczyk od 20 - tez moż ezrobić. do oazy blizej - tylko czy mają rentgen? edit - elurin bedzie u mnie o 19 to obgadamy sytuacje Quote
zasadzkas Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie mają, już Elurin dzwonił. Czy dr Persona i Kowalczyk to ci weci, którzy się znają na rtg, Pucko? Quote
Elurin Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Elurin już jest dostępny:lol: Zasadzkas - chamy i oszuści! Ja bym sobie jednak pofolgował...najlepiej przez telefon! A i mailem można poprawić! Quote
pucka69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 TAK TAK - TYLKO DOWIEDZCIE SIE W JAKICH RZUTACH I POZYCJACH trzba robić. dr Persona - to kobitka, chyba też chirurg a dr Kowalczyk - to pan. Quote
zasadzkas Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ale jak ja mam się tego dowiedzieć? Morrisowa już świnkę przekazuje, potem Apsa. Najpierw powinnam iść z nią do Mileny na tą informację, tak? Quote
Bajon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='zasadzkas']Udało mi się skontaktować z ludźmi od świnki morskiej, której linki wklejała, zgrałyśmy transport, wszystko dobrze. Państwo przywieźli Morrisowej świnkę i szybciutko się ulotnili. Czemu? Bo świnka jest sparaliżowana a oni to przede mną zatalili. Domek dla świnki, który miałam w spadku po Misi nie weźmie takiej, nawet ich nie pytam. Mieszkają na prowincji, gorszej niż ja. Więc mam teraz połamaną świnkę w Warszawie, Apsa bierze ją na tymczas, w poniedziałek ja. Morissowa wzięła ją do swojej wetki, podejrzeń jest parę, w skrócie: nic dobrego. Trzeba zrobić rtg i tu problem, bo dziewczyny zajęte, a ja mieszkam 7; km od Warszawy. Czy ktoś mógłby pomóc w zawiezieniu świnki? Do 18. 15 jest ona na Mokotowie, rtg jest na Powstańców Śląskich. Późnym wieczorem świnka ląduje u Apsy na Natolinie. Elurin, czy w oazie mają rtg? Mam dość ludzi i pomagania zwierzętom, serio. W poniedziałek odbieram chorą świnkę, której nikt nie będzie chciał i będę musiała się nią zajmować, chociaż mam alergię. Płakać mi się chce. Już dobra, że ja spuchnę, ale niech ona ma zrobione to rtg. Kto może pomóc?[/quote]\ Co za ludzie :shake: pozbyli się problemu..... Szkoda że mieszkam w Poznaniu, i nie mogę pomóc... najważniejsze jest ocenić czy można tej śwince pomóc, bo przecież nie może cierpieć.Czy wiadomo od kiedy jest w takim stanie? Ja na niedzielę umówiłam się z dziewczyną od tej świnki z ogłoszenia z Poznania, wiem że świń nazywa się....PUCEK i jest kosmaty:p Zobaczymy jak przebiegnie spotkanko;) Quote
pucka69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ten wet u którego była swinka z morisową niech powie edit - wiecie co? ja chyba przesadzam. oni tam musza wiedziec w jakich pozycjach, przecież dr Persona jest chirurgiem. wprawdzie przy Jadzi to było ważne - ale u niej to rtg płuc był Quote
zasadzkas Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Też na to wpadłam, Morrisowa dopyta. Umówiłam się na poniedziałek, po pracy, ale w Hematowecie. Mam tam lepszy dojazd, a również znają się na gryzoniach, moje szczury tam "załatwiałam". W weekend rtg nie robią, ja też nie mogę. Ech, idę się upić :cool1: Quote
Recommended Posts