Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kareniu, no wlasnie nic nie jest pewnego... Jeden transport nie mogl wziac dwoch swinek w kocim transporterze. Jest jeszcze dziewczyna co jedzie pod koniec miesiaca, ale nie jest pewna czy da rade je wziac tez.
No i czy twoja mama moglaby wziac dwie swinki w kocim transporterku (50cm)? :-( Dobrze by bylo, jakby jakis transport byl pewny :-(

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak cos wyciagnac prosiaka moge ze zgierza.

elurin nic nie wiem moge sie dowiedziec zaraz...

Edit: kroliki prawdopodobnie trafia do schroniska, w schronisku nie ma warunkow i nie wiedza jak sie nimi zajac wiec bedzie nie za ciekawie.. trzeba im pomoc szybko!

Posted

zakochalam sie....
[IMG]http://www.individuality.com.pl/swinki_pliki/image7391.jpg[/IMG]

no.. ja na bank nie zajme sie krolikami :/
daliscie znac Iwonie?

Posted

Mam mieszane odczucia odnośnie świnki ze Zgierza...Za 80 zł gadziarz świnki nie kupi...Domek świnka ma.Dlaczego tak Cię niepokoi ta oferta Invi?
Wydaje mie się,że bardziej niebezpiczne sa aukcje typu świnka za złotówkę..złotówka czy 2 złote to jest okazja dla gadziarza...80-wydaje mi się,że nie.Za 20zł mozna kupić świnkę w zoologu...a jakos nie widać tam tłumu gadziarzy..oni sa nastawieni raczej na hurtowe ilości..chyba,że gdzies w poblizu trafi im sie okazja z złotówkę...

Kalcia ale śliczna świnia..

Posted

W wola parku jest około cztero-miesieczny samczyk do sprzedania za 38 złotych. "Normalnie kosztują o dyche wiecej. Jutro postaram sie zrobić zdjęcia.

Posted

[quote name='Gosiapk']Czy ktoś w ogóle widzi zdjęcia mojej Agutki? :-([/quote]

Gosiu właśnie zrobiłam jej wątek na naszej Caviarni, napisz nam coś więcej o niej tutaj -> [URL]http://www.swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=14&t=286&p=3022#p3022[/URL]

W jakim wieku jest, jaki ma charakter itd. Jest śliczna, szybko znajdzie domek ^^

Co do świnki od Invi to cena jest na Kup Teraz 80 zł, minimalna może być o wiele niższa.

Posted

[quote name='Gosiapk']Czy ktoś w ogóle widzi zdjęcia mojej Agutki? :-([/quote]

Widzi, widzi :-)
Piękna jest i wcale nie sprawia wrażenia nieuczesanej, no może ciut ciut, ale przyjmijmy, że to taki modny artystyczny nieład ;-)

Posted

Jako, że chwilowo padła serwer Caviarni (mam nadzieje, że chwilowo) piszę tutaj, że wysłałam interwencję do TOZ w sprawie, o której pisała aicrew. podałam swoje dane osobowe, z zaznaczeniem, że nie jestem świadkiem zdarzenia, tylko członkiem Klubu, do którego wpłynęło zgłoszenie o złym traktowaniu.

Posted

[quote name='seledynek']
Co do świnki od Invi to cena jest na Kup Teraz 80 zł, minimalna może być o wiele niższa.[/quote]

masz rację...cena minimalna jest 1zł obecnie..ale cena kup teraz jest 70 zł...(choć wcześniej było 80)...nie wiem ,coś tu się zmienia...

I jeszcze jedno..prosze trzymac kciuki za powodzenie misji 15 marca...jedziemy z ciotką Pucką do Bydgoszczy po świniaka z allegro,którego licytował posiadacz węża....

Karena bardzo się cieszę..może coś się ruszy z tymi biednymi świnkami...
Gosiapk Agutka piekna jest...zresztą mi sie wszystkie świnie podobają :)

Posted

Świnkomaniacy, zwłaszcza zarządzający: dostałam info, że na początku kwietnia koleżanka szczurza jedzie autem przez Śląsk do Krakowa, z postojami. Może wziąć jakieś świniaki, co zaproponowała. Polecam Waszej pamięci, bo rzadziej Was teraz odwiedzam na wątku.
P.S. Dziś w nocy umarł mój szczurek Munio, z majowej interwencji. Żalę się, jaki mnie los dziś dopadł :-(