angineuuka Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Moje piesely czekają na namalowanie :lol: Quote
Baski_Kropka Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 https://www.facebook.com/events/1521625831389446/?fref=ts Angina :P W cytacie masz link do fb grupy z licytacjami na korabki, mozna wesprzeć a ja chętnie nabazgram psiaka/i ;) 1 Quote
angineuuka Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Jestem na fonie i nie potrafię wejść ; ( Quote
Guest TyŚka Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Też wszystko widziałam na fejsbuczku, powtarzasz się ^^ :D Quote
Baski_Kropka Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Pousuwam Was zaraz wszystkie z tego fejsbunia i już mi żadna nie powie, że się powtarzam :P Quote
marta1624 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Pousuwam Was zaraz wszystkie z tego fejsbunia i już mi żadna nie powie, że się powtarzam :P Tylko spróbuj :lmaa: Quote
Baski_Kropka Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Marta no Ciebie to może nie... :P Ogłaszam...Dex ma zamówioną derkę. Już się szyje :P Wiesniak nie chce wychodzić na dwór wieczorami albo jak wieje :/ Doopina mu marznie :) Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Dex pański piesek :) Derki dobra rzecz, ja też używam :) Quote
Baski_Kropka Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 W zeszłym roku całą zimę spałam pod kocem i kołdrą przez niego bo mu było gorąco i sapał niemiłosiernie, okno musiało być z mikro uchyłem.. a teraz mu dupsko marznie... też mi.... Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Owczar, co mu dupsko marznie :mdleje: Świat schodzi na psy :evil_lol: Quote
kalyna Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ależ Panisko z Dexa się zrobiło na tych salonach :evil_lol: jak przyjdzie to pochwalcie się nowym wdziankiem :) Quote
Baski_Kropka Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Noo, futrem nie obrósł...letnie ma dalej. Zmienił w październiku spowrotem na letnie bo przecież gorąco było :P Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 W zeszłym roku całą zimę spałam pod kocem i kołdrą przez niego bo mu było gorąco i sapał niemiłosiernie, okno musiało być z mikro uchyłem.. a teraz mu dupsko marznie... też mi.... ja też mam lekko uchylone okno,bo Lunie ciepło :jumpie: Quote
Leokadia Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Wymarzł się w schronisku, niech się teraz chłopak grzeje ;-) Jak derka będzie gotowa, to czekamy na zdjęcia :jumpie: Quote
rashelek Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Dexowy teraz jest piesek kanapowy, nawet na spaceros nie chce tyłka ruszyć :P Już nas wystawili dwa razy :< Quote
Baski_Kropka Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 ja też mam lekko uchylone okno,bo Lunie ciepło :jumpie: No ja już nie mam... bo jak uchylę okno to pies śpi na kanapie szczelnie zwinięty w kłębek i ani pazurek nie wystaje :P Wymarzł się w schronisku, niech się teraz chłopak grzeje ;-) Jak derka będzie gotowa, to czekamy na zdjęcia :jumpie: Nooo derki chyba jednak nie zamawiam, dorwałam w TKMaxie...za o wiele mniejsze pieniądze (wiadomo jak w grudniu jest z kasą) mama mi go leciutko zmodyfikuje i będzie elegancki ^^ Na długość jest idealny tylko pod brzuszkiem ciut za luźny. Przypałowo wygląda duży pies w ubraniu :P Dexowy teraz jest piesek kanapowy, nawet na spaceros nie chce tyłka ruszyć :P Już nas wystawili dwa razy :< Nooo teraz jak nie gwizda i temperatury lekko w górę poszły to może wylezie z pieczary :P Kto mi powie jak umieścić tu filmik z YT? wrzucam link bo nic innego mi nie pozostaje xD https://www.youtube.com/watch?v=vc3mwUIfaG0 Quote
kalyna Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Aż się miło patrzy na taki szczęśliwy pycholek :loveu: teraz Dex nadrabia te stracone lata ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 No ja już nie mam... bo jak uchylę okno to pies śpi na kanapie szczelnie zwinięty w kłębek i ani pazurek nie wystaje :P haha moja potrafi się pod oknem położyć,na płytkach,nie na dywanie bo jej cieeeeeeeepło...ale czasami też udaje wrażliwą,włazi na łóżko i jeszcze da się przykryć :laugh2_2: Quote
Baski_Kropka Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Dex 3.01 skończył 4 lata i tym samym od adopcji minął rok! :D Quote
agutka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 życzę Wam samych wspaniałych chwil :) U nas 16.01 będzie dwa latka ;) Quote
Naklejka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 I oby tych wspólnych lat było jak najwięcej <3 Mizianki dla Dexa! I do lutego ^^ Quote
Majkowska Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Dopiero rok minął a wy nadrobiliście całe jego życie. Kolejnych takich lat życzę! A ja się muszę kiedyś do was odezwać w sprawach zaprzęgowych,bo mam sporo pytań ;) Quote
Aleksa. Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ale z wyglądu bardzo się zmienił :) Przystojniak :D Quote
Recommended Posts