Baski_Kropka Posted January 13, 2015 Author Share Posted January 13, 2015 Dziekujemy za miłę słowa! Ja tu na dogo mam tyle do nadrabiania, że aż strach pomyśleć, Wasze galerie, nasza galeria olaboga! Majkowska, odzywaj się i pytaj ^^ Odpowiem tyle ile wiem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 A macie :P Dexio biegający ^^ Filmik znaczy ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vailet Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 na tym filmiku wygląda jak kelpik <3 śliczny jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agutka Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 wiesz co ci powiem? Dex jest zaje...tym psem!!! Kolor , wygląd, sylwetka .........doskonały <3 zazdroszczę placu do ćwiczeń ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TyŚka Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Ty doskonale wiesz, że mam do Dexa słabość :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Ty doskonale wiesz, że mam do Dexa słabość :P A kto nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 na tym filmiku wygląda jak kelpik <3 śliczny jest Noo sylwetke ma kelpiaczą, ale morde onkowatą jednak :P No i jest trochę wyższy i cięższy :) wiesz co ci powiem? Dex jest zaje...tym psem!!! Kolor , wygląd, sylwetka .........doskonały <3 zazdroszczę placu do ćwiczeń ;) Noo sylwetki to i ja mu zazdroszczę, wpierdziela bez jakiś szczególnych ograniczeń, a jego waga cały czas w normie, nawet po grudniowym leżakowaniu na kanapie :P Ty doskonale wiesz, że mam do Dexa słabość :P Oooo ale mi słodzicie... <3 A kto nie ma ...bardzo słodzicie <3 Mam coś dla was :D Z Wubbą którą dostał na urodzinki od cioci Miczelskiej <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rashelek Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Dexterki moje najulubieńsze taaaki był zadowolony na tym spacerku :grins: I zabawka mu się podoba, chociaż bubel nie piszczy :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TyŚka Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Wcale Tobie nie słodzę, słodze Dexowi :p Hahaha, z zabawką - mega :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Dexterki moje najulubieńsze taaaki był zadowolony na tym spacerku :grins: I zabawka mu się podoba, chociaż bubel nie piszczy :lol: Dexiatek humor miał wyśmienity na tymspacerku :) Chociaż troche pofochowali na siebie z Miką... zazdrość jakaś, tak myślę ^^ A Wubba no cóż, bardzo ukochana i zaopiekowana przez Dexa ledwo zipi ^^ Wcale Tobie nie słodzę, słodze Dexowi :P Hahaha, z zabawką - mega :D A jemu to możecie słodzić, ale jak go zemdli... to wy sprzątacie:D A u nas wielkie zmiany! Pierwsze widoczne to banerki nowe do galerii i uwaga uwaga BLOGA ;) Tak założyliśmy bloga. Dużo ciekawych rzeczy ostatnio robimy, i postanowiłam, że będę to rejestrować i przelewać na bloga :) I obiecuje, od dzisiaj nadrabiam Wasze galerie i postaram się na bieżąco odpowiadać i Was odiwedzać ;) Tymczasem zapraszamy na bloga ^^ A wszelkie propozycje i uwagi przyjmiemy ^^ Buziaki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkowska Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Ale dogo nie opuścicie? Bannerek do galeryjki dogo jest super, ale na tym blogowym jakiś zbyt czerwony jak dla mnie - bez urazy absolutnie, ale on jest piękniejszy niż na tym zdjęciu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Hmmm, co do banneru, to chyba kwestia monitora niestety :( U mnie nic czerwonego nei widać,ale skoro tak mówisz to chyba poprawie i ochłodzę ^^ Edit, jak teraz? nie za zielono zółty :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Hejka :) Muszę ponadrabiać, idę bloga odwiedzić :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Hej Dexowa :) Co Dex miał na pysku? Masz fotę? Bo Tora też kiedyś miała jakieś paskudztwo na faflach :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkowska Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 No teraz bardzo dobrze ;) Ale teraz tak myslę że faktycznie to może moja wina, bo ja na dziadowym lapku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Hejka :) Muszę ponadrabiać, idę bloga odwiedzić :) Nie ma dużo do ponadrabiania, to ja muszę nadgonić Wasze galerie ;P A na blogu właśnie dodałam nowy wpis ^^ Hej Dexowa :) Co Dex miał na pysku? Masz fotę? Bo Tora też kiedyś miała jakieś paskudztwo na faflach :/ Hmm fotki nie mam, jego fafle szczególnie w kącikach wyglądały jak by mu spierzchły, pękały i były odbarwione, nei czarne tylko różowawe... No teraz bardzo dobrze ;) Ale teraz tak myslę że faktycznie to może moja wina, bo ja na dziadowym lapku.. Noo u mnie po prostu odcień był ciepły i już. Ale to na każdym monitorze będzie wyglądało zupełnie inaczej :) Jak już napisałam, nowy wpis na blogu! O budowaniu motywacji u psa ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 A brałaś zeskrobiny? U nas były suche i szare, a jak podrapała, to oczywiście krew i strupy :/ Zeskrobiny nie pokazały żadnych pasożytów. Tora dostała jakieś mleczko do smarowania, niestety nie pamiętam nazwy :( W tym samy czasie przeszliśmy na barf i problem zniknął. Więc może u Was to też problem przez pokarm :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agutka Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 burchle to może być też opcja kontaktówki :/ Wilku też miał niedawno (w sumie w lato) alergię, sądziłam że to po kurczaku- może za dużo? Główkując nad tym okazało się że podczas pobytu nad jeziorem wbiegł do dziwnego błota zanurzając się do łokcie.... nie doszorowałam go w kąpieli i skończyło się podrażnieniami i swędzeniem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 A brałaś zeskrobiny? U nas były suche i szare, a jak podrapała, to oczywiście krew i strupy :/ Zeskrobiny nie pokazały żadnych pasożytów. Tora dostała jakieś mleczko do smarowania, niestety nie pamiętam nazwy :( W tym samy czasie przeszliśmy na barf i problem zniknął. Więc może u Was to też problem przez pokarm :/ Brałam zeskrobiny, czyste. A fafle właśnie były suche i pekające no i odbarwione. Jeśli chodzi o karmę to raczej nei pokarm, ale staram się unikać karm z glutenem, ale to z innego powodu. To co mu wyskakiwało, to raczej właśnie było kontaktowe, ale jakiegoś zarcia też wykluczyć nie moge. A barfa stosować nie będę póki co :) burchle to może być też opcja kontaktówki :/ Wilku też miał niedawno (w sumie w lato) alergię, sądziłam że to po kurczaku- może za dużo? Główkując nad tym okazało się że podczas pobytu nad jeziorem wbiegł do dziwnego błota zanurzając się do łokcie.... nie doszorowałam go w kąpieli i skończyło się podrażnieniami i swędzeniem ;) Włąśnie, u nas tak jak napisałam to też jakieś kontaktowe raczej. Przeciwświądowe i przeciwzapalne leki wystarczyły ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Nie namawiam do barf'a :P Chodziło mi tylko o to, że u nas zmiana jedzenia pomogła ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agutka Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 he,he ja już u siebie w temacie to napisałam ;) Nie namawiam do barf'a :P Chodziło mi tylko o to, że u nas zmiana jedzenia pomogła ;) he,he to już u siebie w temacie napisałam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wolfheart Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 hej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rashelek Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Już tak nie reklamuj tego bloga! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TyŚka Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Hahaha, rashelek ma rację. Zaglądamy odkąd jest banerek u Ciebie w podpisie, ale... i tak wolę dogo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Magda* Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Smacznego Dexowa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts