Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

Posted

Alfa, tymi pobraniami nie ma się niestety co sugerować:/

"Moja" Brenka ma non stop robione ogłoszenia i siedzi w hoteliku prawie rok (nie jestem w żaden racjonalny sposób w stanie tego wytłumaczyć, bo jest młoda-ma 5 lat, mała-waży 7kg, bardzo fajna, grzeczna, nie ma z nią praktycznie żadnych problemów, a ogłaszałam nie raz psiaki, których teoretyczne szanse na znalezienie domu były mniejsze- niewidome, staruteńkie i szybciej znajdowały domy niż ona:roll:). Właśnie policzyłam i ma 7560 wejść, a pobrań telefonów 81 i do tej pory były chyba ze 3 czy 4 telefony i wszystkie beznadziejne prócz jednego z Poznania, na który w ogóle nie była ogłaszana, bo jest w Krakowie:shake:

Posted (edited)

[quote name='paula_t']Alfa, tymi pobraniami nie ma się niestety co sugerować:/

"Moja" Brenka ma non stop robione ogłoszenia i siedzi w hoteliku prawie rok (nie jestem w żaden racjonalny sposób w stanie tego wytłumaczyć, bo jest młoda-ma 5 lat, mała-waży 7kg, bardzo fajna, grzeczna, nie ma z nią praktycznie żadnych problemów, a ogłaszałam nie raz psiaki, których teoretyczne szanse na znalezienie domu były mniejsze- niewidome, staruteńkie i szybciej znajdowały domy niż ona:roll:). Właśnie policzyłam i ma 7560 wejść, a pobrań telefonów 81 i do tej pory były chyba ze 3 czy 4 telefony i wszystkie beznadziejne prócz jednego z Poznania, na który w ogóle nie była ogłaszana, bo jest w Krakowie:shake:[/QUOTE]

Wiem, Paula, wiem... Na wątku Brenki jestem, podczytuję go systematycznie i też nie mogę pojąć dlaczego nie ma chętnego domku ...

[quote name='Jo37']Kto jest skarbnikiem Tiny ? Niestety nie mogę dużo deklarować ale 12 zł przez 6 miesięcy .[/QUOTE]
Witaj :lol:, bardzo dziękujemy za deklarację :multi:, każda złotówka dla Tinki bardzo się liczy! Zaraz podeślą konto :lol:.

Mamy jeszcze stała deklarację od certusowej - 30 zł. :multi:

Zaraz uzupełnię pierwszą stronę o te deklaracje :lol:.

I mamy wplatę - dziś wpłynęło dla Tinki 30 zł. od P. Bogny ze Świnoujścia. Kochane - kto to? Na przelewie było napisane tylko TINA i nie wiem komu mam to przypisać :hmmmm:.

Edited by AlfaLS
Posted

[quote name='magda222']Bogna ze Świnoujścia to nasza kochana niezawodna [B]Certusowa[/B] :loveu:[/QUOTE]
Łoooooooooo matko, nigdy bym na to nie wpadła :crazyeye:. Na mejlach podpisuje się Kasia ;).

Dzięki za informację, wieczorem poprawię post z wpłatami ;).

Posted

[quote name='AlfaLS']Łoooooooooo matko, nigdy bym na to nie wpadła :crazyeye:. Na mejlach podpisuje się Kasia ;).

Dzięki za informację, wieczorem poprawię post z wpłatami ;).[/QUOTE]

Może przelewa z czyjegoś konta ;)

Posted

zaglądam [URL="http://www.supergify.pl/component/odudecard/odudecardshow/21/583.html"][IMG]http://www.supergify.pl/images/stories/ecard/wale3ss.jpg[/IMG][/URL]pozdrawiam Tinulatko

Posted

[video=youtube;Q_1L--xi2Z0]http://www.youtube.com/watch?v=Q_1L--xi2Z0[/video]

przyszlismy się przywitać z ciotkami i wujkami adaś amin 25-04-2014
przybył nowy dogomaniak

Posted

[quote name='polubek'][video=youtube;Q_1L--xi2Z0]http://www.youtube.com/watch?v=Q_1L--xi2Z0[/video]

przyszlismy się przywitać z ciotkami i wujkami adaś amin 25-04-2014
przybył nowy dogomaniak[/QUOTE]
Witamy serdecznie Adasia ale Polubku nasz kochany dobrze napisałaś datę urodzin ?

Posted

Adasiu, witaj u naszej Tinki! :multi:
Śliczny jesteś. :iloveyou:
Polubek, gratuluję i wszystkiego dla Was dobrego. :smile:
Faktycznie... Ta data urodzenia...
Według jakiego to kalendarza? :mdrmed: