łamAga Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 też mnie to czeka że nie bede miała czasu na kompa ;( Quote
Majkowska Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 E spoko,ja się przyzwyczaiłam do komórki. Mam karte do internetu za free więc cały dzień na fejsbuczku itd. Gdyby nie to to teŻ bym opisywała pracę jako monotonię. A tak to... na dogo to,na fb tamto... A czy któraś umie w wersji kom dodać foty? Quote
angineuuka Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Umie. Ale u mnie to długo idzie,jeżeli dodaje przez dogo. Na upartego tez podlinkuje i zrobię kopiuj wklej :D da się, da. Quote
Majkowska Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Poinstruuj mnie jak możesz,tu czy u.mnie na watku. Ja i tak foty komórkowe wiec mi lotto Kiedys łączyłam sie z picassa ale windows phone mi nie podszedl i oddalam i sie na tym nie da Quote
Guest TyŚka Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 A ja nie mam sprzętu takiego, by na kom wchodzić na dogo :p Quote
Małgonia Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Majkowska- ja to nawet nie wiedzialam, że tu zagladasz;p Cicho, dam fotki jakieś ;p Hanka-huragan, nie dziecko. nie mam czasu sie po dupie podrapać bo ja nie praca, to Hanka, albo to pies, albo wyjsc gdzies czasem wypada się odchamić. Nie sądziłam, że praca na produkcji bezie mi się podobać :D Z ciekawostek to ostatnio: Pies zjadł zawartość nocnika. Hance idą górne trójki. Hanka nadaje jak bielicka tylko po swojemu. Pies i Hanka potrafią się razem bawić: w "akuku" ( tego pies nie za bardzo kuma, ale Hanka się cieszy), " bede Cie gonic bo masz żarcie", "Ojej, szarpaczek!", "Tu ma piesek oczko/nosek/zębiska". Poza tym jestem dziwną matką bo dziecku słodyczy nie daje i do chodzika nie wsadzam :D Co ja się nasłucham to moje,ale ciśnienie mi juz momentami skacze. Oddechy trzy i jakośto przełykam 1 Quote
Małgonia Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 a, to pierwsze zdje to ni toze Hanka loda jadła, tylkokubek psu zabrała bo wylizywał a ona miała lyzeczkę i nie miała w czym pogmyrać ;D wiec mu zabrała, pomieszała łychą w kubku, co wylizała to jej. Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 jaka Ty niedobra jesteś :p ale ja mam podobnie , jestem tez antychodzikowa ;) Haniulka przesłodka <3 Rico również <3 Quote
Erykowa Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 To jak już zyjecie to napisz co u Was ? a najchętniej zobrazuj zdjęciami ;) Quote
łamAga Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Urlopujecie sie to czesciej tu zaglądaj ze zdjęciami oczywiscie :D Quote
Małgonia Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 No ok, wiec opowiadam, zdjecia tez jakies tam będą. Ekhem, ukhem,, uwaga! Może w pkt będzie łątwiej. 1. W pracy super, obecnie urlop, jeszcze do poniedziałku :) Moj pierwszy, prawdziwy, pełnopłatny urlop LATEM- w gastro o tej porze roku sie zapierdala :D 2. Walczymy z osami. Psa dziabneło dwa razy, mnie raz ( skonczyło sie az na lekarzu bo noga taaaaaaka bania, a uczulenia nie mam. zastrzyyk w dupke miałam :( ) no i dzisiaj TŻta uwaliła w stopę. 3. Pies teraz spi, wczoraj bylismy na spacerze z kolezanką bulwą <3 przed południem, póki takiego żaru z nieba nie było, ale zdjec nie robiłam bo psy gdzies toczyły sie za nami a ja sie zagadałam z kolezanką :) Potem juz ledwo szłam, wiec kierunek dom-telefon i do lekarza. 4. Pies ostatnio focha walnał, bo go męczyłam z odciskami łapki- farbkka i na kartkę. Zamarzył mi się wytatuowany odcisk łapy ;) jutro sie okaze, czy moge sobie na niego pozwolic pieniężnie. OBY! no to zaraz zdjecia ( choć mam nadzieje, że przez ten tekst przebrnęliście ( chyba, że nie ma na sali faceta- to przebrnęłyście) i zamiast napisac " super focie' to chociaz napiszcie wyrazy wspolczucia dla całej rodziny ( Bogu dzieki, Hany nie dziabnęły) z powodu os. ;p Quote
Małgonia Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Spuchnięty pysk. Może na zdj niewiele widac, ale ja widzialam sporą różnice :D Biedny chudeł :D 1 Quote
Małgonia Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 I troche z wycieczek ( kurcze, myslalam, że mam wiecej z piesełem, ale on tez tam był jak coś!! ) Moje bardfzo żarte dziecko, wrąbało tutaj poł wiaderka porzeczek. Masakra :D [img]http://zmniejszacz.pl/zdjecie/291/2997164_WP_20150803_008[1].jpg[/img] W restauracji oczywiście trzeba zamawiac jej juz normalne jedzenie- inaczej my sie nie najemy bo ogołoci nasze talerze. Choć i tak jestem mega dumna, że w wieku 15mcy tak je widelcem sama :D <3 Moja facjatka :S Na szwajcarke idziemy, wszystko pieknie ładnie, do czasu aż... ...aż nie ujebała mnie ta franca!! 1 Quote
Małgonia Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Nie wiem, ale bolało :( Osa pewnie. Skończyło się tak: [img]http://zmniejszacz.pl/zdjecie/291/2997576_635743010352164120[1].jpg[/img] Wczoraj. Dzisiaj juz tylkoo lekko twarde, czerwone i opuchniete zeszło. Quote
Małgonia Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Juz jest duzo lepiej, Prawie nie widac, lekki cień został. Juz wczoraj wieczorem zaczynało schodzic po zastrzyku w dupke :D Quote
vanille.cookie Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Melduję się na wątku :) ale super rodzinka. Też obiecałam sobie, że jak już kiedyśbędę miała dziecko, to będzie się wychowywało ze zwierzętami, koniecznie z psem. Super się ogląda Wasze fotki :* Quote
Małgonia Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Zapisuje meldunek :D Ja dzisiaj chyba wypuszczę się z psem na laki, sami we dwójkę :) Quote
vanille.cookie Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ale Ci dobrze :) U mnie nie dość, że deszcz, to jeszcze nie mogę wychodzić na spacery z małym :P Ale nadrobimy :D Quote
Małgonia Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 E, jednak nie poszłam bo zaczełam źle sie czuć :( Także zostałam sama z psem, TŻ z dzieciorexem do tesciowej, a ja siedze i mysle co mi mogło zaszkodzić... Quote
Erykowa Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Hej ! Fajnie,że się odezwałaś. Z tymi sami to nie fajnie.Ja zawsze się boję,że dziabnie mi psa gdzieś w pysku bo n bardzo na nie poluje :( Śliczne zdjęcia Quote
Recommended Posts