*Magda* Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Się nie zepsuł tylko go zajechałaś :P W 3 dni jazdy?? Cały sprzęt mamy nowy, a tu dziś taka lipa :/ Ale czasu nie straciłam, bo akurat przyjechały 2 tiry do rozładowania, to je szybko rozładowałam :) Quote
łamAga Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 znajac moje szczescie to bym go zajechala w 1 dzien :P nagraj kiedys swoja prace :P Quote
*Magda* Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 znajac moje szczescie to bym go zajechala w 1 dzien :P nagraj kiedys swoja prace :P Ty byś pewnie od razu w mur zaje*ała :D Nie mam jak, bo nie możemy używać telefonów na hali :/ Ja mam telefon ciągle przy sobie i oni o tym wiedzą, bo dziecko, niania itp. Ale nie będę ryzykować wywalenia z pracy :P Quote
łamAga Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Ja bym pewnie nawet nim nie ruszyła :P Nie no strata pracy lepiej nie ryzykowac ;) Quote
łamAga Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Nie no nie wiem bo nigdy nie jeździłam takim czymś , samochodem po lesie jeździłam i nawet w drzewo nie wjechałam :P Quote
*Magda* Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Tym się jeździ podobnie jak autem ;) Gaz z prawej strony w pedale jak w aucie, hamulec na środku.... Quote
jolkablaszczyk Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 no cisza tu trochę, ale mnie tu dobjaja te reklamy i przekierowania... macie jakies programy żeby tu to nie wyskakiwało? bo ja to musze 10 minut sie z reklamami użerac, żeby móc wątek przeczytąc..i tak co watek to nowe rekalmy... masakra... takze jak mam wchodzic na dogo to musze mieć extra pokłady cierpliwości... ehh..:/ Quote
Guest TyŚka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 O jakich reklamach mówisz? Sprawdź w dodatkach czy czasem nie masz jakiegoś syfu zainstalowanego, właśnie czegoś, co powoduje, że masz reklamy i go usuń, powinno pomóc. Mnie ostatnio coś sie pobarało z jakimś syfem, który też mi reklam powrzucał co stronę, co niemiara, ale jak usunęłam z dodatków to problem zniknął. A jak nie to pobierz sobie AdBlock'a Quote
łamAga Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 AdBlock fajny program ale u mnie i tak wyskakiwalo duzo reklam , dopiero format dał rade ;) Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Adblock. Kiedyś, na starej dogomani z Adblockiem wyskakiwal komunikat - coś w stylu, że do go utrzymuje się z reklam i żebym odblokowala ;) Quote
łamAga Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Adblock. Kiedyś, na starej dogomani z Adblockiem wyskakiwal komunikat - coś w stylu, że do go utrzymuje się z reklam i żebym odblokowala ;) dodaj że za jedyne 50 zł :P Quote
Katia94 Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 A my zapraszamy Rico do Jeleniej :P ! Albo w końcu się przejedziemy tam do Was ! Quote
Małgonia Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Nicola, mam teraz w tyg pierwsza zmiane.to od 15:00 zapraszamy!:) A cicho bo ja zarobiona, tyle co na telefonie fb bo Dogo ciezko. Ale teraz weszłam jalos :) dovkompa siadam teraz raz na ruski rok :( Quote
Majkowska Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Ja nie mam wcale reklam -radość wersji komörkowej. A ogólnie... myślałam że ten wątek juź nieczynny! Quote
angineuuka Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Tak, brak reklam na komórce jest świetny :D dlatego z kompa na dogo wchodzę tylko gdy mam foty dodać :p Quote
jolkablaszczyk Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 zrobiłam formata i teraz jest o niebo lepiej. Reklam prawie nie ma i tak mi nie muli. Quote
Recommended Posts