Małgonia Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 dzieki :loveu: kochane jestescie :D ja tak Wam dupki męczę :) Piekna pogoda dzisiaj, ale pies i tak nie pobiega, bo dzisiaj mamy dzien dla ludzi :D Czyli ja z Haniszczem na spotkanie matek polek eko-terrorystek ( bo tak nazywaja nas przeciwnycy chust )a TŻ na JEDNO piwo z kolegą :D podbno jedno... wiec psu zostaje kocyk, miska wody i cisza w domu :D ahhh Quote
łamAga Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Hejka ;) zagłosowane :D No to szykuje Ci się ciekawy dzień , a tż-ta i tak nie jesteś w stanie sprawdzić czy faktycznie było to tylko jedno piwko :D Quote
Pani Profesor Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 ja wczoraj polazłam na jedno piwo, wróciłam o 4 rano... Quote
*Monia* Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 I jak po spotkaniu? Opowiadaj :mdrmed: Mi się ostatnio zachciało na dyskotekę iść, ale wątpię żebym zrealizowała tą zachciankę bo dzidź jak się obudzi głodny to nie ma opcji żeby ją butlą zapchać :nonono2: . Pozostaje mi więc poczekać póki mała nie zacznie przesypiać całych nocek... Do znajomych czy na wesele nie ma problemu żeby z nią iść, ale na disko raczej jej nie wpuszczą, nawet w chuście udającej że mała jest jeszcze w brzuchu :evil_lol: . Quote
agutka Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 doberek:) widzę że jakieś urodzinki mnie minęły :lookarou: dogo mnie bardzo zniechęciło do śledzenia tematów(muli, dziwnie się otwiera) W takim wypadku zdrówka i spełnienia życzeń :) Quote
łamAga Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Hejka ;) nawet nie weszła i się nie pochwaliła jak spotkanie minęło o czy tż miał siły po tym piwie do domu wrócić no :lmaa: Quote
*Monia* Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Zdjęć Aga nie widziałaś? Chyba tak fajnie było że jeszcze dziewczyny przeżywają nadmiar atrakcji :laugh2_2: Quote
marta1624 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Też fotki widziałam, więc chyba było super :) Quote
Małgonia Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Oj, bo nie siadalam do kompa dzisiaj:D bylo suuuuuper. W ogóle miejsce fajne, knajpka pro dzieciowa, cycka normalnie daje się dziecku na sali, pieluchę zmienić mozna wszędzie, jest przewijam ale Kluska hula meka wymrecona do kieszonek na ścianie i musialam na kanapie jej pieluchę zmieniać:D dolaczyla do nas pani ktora przyszla tylko na kawę, ja mialam dwie chusty to jedna pożyczyła, pomoglysmy jej sie zamotac i byla zachwycona! Mowila do męża ze musza koniecznie kupić, ze cos cudownego tym bardziej ze ma synka przylepe :) malemu tez sie spodobalo. Jutro będę na kompie to cos wiecej opowiem i wstawie zdjecia co by inni zobaczyli :) Quote
Małgonia Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Literówki jakie chore porobilam... Moj leniwiec mieszkający wewnątrz mnie nie pozwala na edycje poeta. Noze jutro... Quote
łamAga Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Widziałam fotki widziałam :D ale chciałam do nich jeszcze opis :P Quote
Małgonia Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 No to jestem :D Mam jedno zdjęcie do pokazania z tego spotaknia chutomam-ekoterroryste. Na fanpage na fb widzialam tez, że kilka nowych mam może się pojawi na następnym spotkaniu, także fajnie- rośniemy w siłę :) A, i kupiłam kawe sypana MC cafe Prenium czerwoną ;) niezła, ale chyba poszukam jeszcze innej dla porwnania. Pośceliłam łózko, pies przyszedł i w szoku jest :D " Paaaani, gdzie ja znajde moja kołderkęęęęę chce dolezeeeeec, PAANIIIIIII NO WEŹ" :D Quote
łamAga Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Nawet męskie grono się znalazło na spotkaniu :D NO jak mogłaś pościelić łóżka , ja nie wiem :P Quote
Małgonia Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 No ta pani w pasiastej chuscie i obok facet to oni przyszli tylko na kawe i przy okazji podeszli się dowiedziec o czymś, mialam dwie chusty wiec tego pasiaka pożyczylam i jak się zamotała z pomocą to taka szcześliwa była, zachwycona! :) a ja taka dumna :D Pytała już, gdzie można taką kupić, jaką wybrac, czy na fb są grupy, fanpage. Ojciec tam od razu jej fotki cykał, ona do lustra biegała popatrzec, rece podnosiła i sie cieszyła :D:D:D najczesciej wtedy słyszałam " super" :D Quote
łamAga Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Mi się podoba chustowanie ale ja mam za bardzo zwichrowany kręgosłup i chyba by mi nie wytrzymał :shake: Quote
Małgonia Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Jakbys chciała spróbował, to moze Ci kiedys podesłac jedną chuste na próbę :) i wyslij mi adres bo te ciuszki odratowałam bo juz wywieżli mi do rodziców :D Quote
Małgonia Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/10395 tatatataparamparam :siara: Quote
łamAga Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Jakbys chciała spróbował, to moze Ci kiedys podesłac jedną chuste na próbę :) i wyslij mi adres bo te ciuszki odratowałam bo juz wywieżli mi do rodziców :D zaraz Ci na pw napiszę :D Quote
Małgonia Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/10395 dziewczynki, bo dzisiaj nam sporo pkt nalicza! juz nawet namówilm kilka osob na podeslanie do znajomych ale cos chyba mnie oszukali :( mamy szanse! jestesmy 4 :D na 1 nie mamy szans, ale za 3cie miejsce fajna nagroda jest. Quote
Pani Profesor Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 ja głosuję codziennie od początku ;) Quote
Małgonia Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 PP to jeszcze skrzynkę odblokuj :p i dziekuuuuuuuje :D pniemy sie w gore jak Rico chcący wylizać Hanke :D Quote
*Magda* Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Zagłosowałam ;) Ale jakieś oszustwo to jest, bo punkty się nie zmieniły po moim głosie :lookarou: Quote
Recommended Posts