Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzieki  :loveu:  kochane jestescie :D ja tak Wam dupki męczę :)

Piekna pogoda dzisiaj, ale pies i tak nie pobiega, bo dzisiaj mamy dzien dla ludzi :D Czyli ja z Haniszczem na spotkanie matek polek eko-terrorystek ( bo tak nazywaja nas przeciwnycy chust )a TŻ na JEDNO piwo z kolegą :D podbno jedno... wiec psu zostaje kocyk, miska wody i cisza w domu :D ahhh

Posted

I jak po spotkaniu? Opowiadaj :mdrmed:

Mi się ostatnio zachciało na dyskotekę iść, ale wątpię żebym zrealizowała tą zachciankę bo dzidź jak się obudzi głodny to nie ma opcji żeby ją butlą zapchać :nonono2: . Pozostaje mi więc poczekać póki mała nie zacznie przesypiać całych nocek... Do znajomych czy na wesele nie ma problemu żeby z nią iść, ale na disko raczej jej nie wpuszczą, nawet w chuście udającej że mała jest jeszcze w brzuchu :evil_lol: .

Posted

doberek:)

widzę że jakieś urodzinki mnie minęły :lookarou:  dogo mnie bardzo zniechęciło do śledzenia tematów(muli, dziwnie się otwiera)

W takim wypadku zdrówka i spełnienia życzeń :)

Posted

Oj, bo nie siadalam do kompa dzisiaj:D bylo suuuuuper. W ogóle miejsce fajne, knajpka pro dzieciowa, cycka normalnie daje się dziecku na sali, pieluchę zmienić mozna wszędzie, jest przewijam ale Kluska hula meka wymrecona do kieszonek na ścianie i musialam na kanapie jej pieluchę zmieniać:D dolaczyla do nas pani ktora przyszla tylko na kawę, ja mialam dwie chusty to jedna pożyczyła, pomoglysmy jej sie zamotac i byla zachwycona! Mowila do męża ze musza koniecznie kupić, ze cos cudownego tym bardziej ze ma synka przylepe :) malemu tez sie spodobalo. Jutro będę na kompie to cos wiecej opowiem i wstawie zdjecia co by inni zobaczyli :)

Posted

No to jestem :D

Mam jedno zdjęcie do pokazania z tego spotaknia chutomam-ekoterroryste. Na fanpage na fb widzialam tez, że kilka nowych mam może się pojawi na następnym spotkaniu, także fajnie- rośniemy w siłę :)

1075802_10731164_802675376422407_5052906

A, i kupiłam kawe sypana MC cafe Prenium czerwoną ;) niezła, ale chyba poszukam jeszcze innej dla porwnania.

Pośceliłam łózko, pies przyszedł i w szoku jest :D " Paaaani, gdzie ja znajde moja kołderkęęęęę chce dolezeeeeec, PAANIIIIIII NO WEŹ" :D

Posted

No ta pani w pasiastej chuscie i obok facet to oni przyszli tylko na kawe i przy okazji podeszli się dowiedziec o czymś, mialam dwie chusty wiec tego pasiaka pożyczylam i jak się zamotała z pomocą to taka szcześliwa była, zachwycona! :) a ja taka dumna :D Pytała już, gdzie można taką kupić, jaką wybrac, czy na fb są grupy, fanpage. Ojciec tam od razu jej fotki cykał, ona do lustra biegała popatrzec, rece podnosiła i sie cieszyła :D:D:D najczesciej wtedy słyszałam " super" :D

Posted

Jakbys chciała spróbował, to moze Ci kiedys podesłac jedną chuste na próbę :) i wyslij mi adres bo te ciuszki odratowałam bo juz wywieżli mi do rodziców :D

Posted

Jakbys chciała spróbował, to moze Ci kiedys podesłac jedną chuste na próbę :) i wyslij mi adres bo te ciuszki odratowałam bo juz wywieżli mi do rodziców :D

zaraz Ci na pw napiszę :D