łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ojojoj będzie dobrze :calus: będzie dobrze , nie ten konkurs to inny ;) Quote
angineuuka Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 cześć Małgoniu :kiss_2: :laola: meksykańska fala dla ciebie :laola: :laugh2_2: :klacz: :siara: Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Dzięki dziewczyny :) to nawet nie konkurs, szukala po prostu do sesji matek z dzieckiem i szmatka. Bubububu:( chcialam ładniutkie zdjecia dla podrasowania samoocenyyyyyyy Quote
angineuuka Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ja ci zrobię :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :peace: Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 A moze bedzie jeszcze nie raz taki konkurs organizowany , nie ma co się dolować . dobrze ze ja nie lubie byc fotografowana :D Quote
*Monia* Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Też nie lubię jak mi zdjęcia cykają dlatego mam ich dosłownie kilkanaście z ostatnich kilku lat. Nie smutkuj się. Jak chcesz to przyjeżdżaj to ja Ci trochę zdjęć zrobię bo mi się już moi modele opatrzyli i chętnie zmienię wystrój :jumpie: Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Bo ja chcialam takie profeszjonal zdjecia z Kluska w chuście, na pamiątkę, żeby wyfotoszopowala mnie na piękność :( jakoś serio mi sie smutno zrobilo. Ale Wam pomarudzę teraz:x Quote
marta1624 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Hejka marudy ;) Ja też nie lubię być fotografowana ;) Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 A idźcie Wy :D ja niefotogeniczna ale ze względu na Kluske chcialam Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 No i po co się photoshopować jak się jest pięknym :D Quote
*Magda* Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Małgonia, a skąd Ty jesteś w Polsce?? Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Ok Jeleniej Góry i jakims cudem tu jest fotografka co robi sesje dla LittleFrog :) no ale jakoś moze wytrzymam, moze jutro zdecyduje, dam rade!!! Quote
*Magda* Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 A nie bywasz czasem we Wrocławiu? Bo moja siostra robi sesje dziecięce :) I może udałby się ją namówić na jakąś darmową sesję :) Quote
Małgonia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 To jiz wyprawa na caly dzien, to juz wole na miejscu i zaplacic bo na paliwo tyle samo wyjdzie plus czas :) ale dziekuje:) bardzo milo z Twojej strony, aż sie cieplutko na serduchu zrobilo :-) Quote
*Magda* Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 To jiz wyprawa na caly dzien, to juz wole na miejscu i zaplacic bo na paliwo tyle samo wyjdzie plus czas :) ale dziekuje:) bardzo milo z Twojej strony, aż sie cieplutko na serduchu zrobilo :smile: Spoko ;) Gdybyś kiedyś się wybierała do Wrocławia, to daj znać :) Zagadam z siostrą :) Quote
Pani Profesor Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 a ja i tak mam prezent dla Rico :cool3: Quote
*Monia* Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Mam 2 niby profeszynal fotki ze szpitala, wyglądam potwornie nawet po fotoszopie :megagrin: . Byłam cała w drobne czerwone kropki z powodu alergii na coś, a to widocznie trudno się maskuje albo stwierdzili że i tak mi nic nie pomoże :evil_lol: Może jeszcze się załapiecie na jakąś sesję, pewnie organizują coś co jakiś czas ;) Quote
Małgonia Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Moze ewentualnie zapytam w jakiej cenie ma sesje i kupić a tez taka chustowa :) Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Takie sesje sa cholernie drogie , u nas za sesje dziecięce wołają 800 zł to ja już wolała by dołożyć jeszcze raz tyle , kupić lustrzanke i sama sobie fotki dziecka porobić ;) Quote
Małgonia Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Kolezanka robiła u jeden babeczki za 20zdj dała 350zł, 5 zdj ( wybranych i obrobionych juz oczywiscie) kosztuje 120zł. Na płycie i po odbitce chyba jeszcze. A robi bardzo ładne, bo znajomi tez taka rodzinna z synkiem robili jak miał 4 m-ce to beznadziejna, ani obrobki, po prosty stali w jakis pozach na białym tle ( przescieradło rozwiesze na scianie i tez takie umiem zrobic ). Na dodatek koezanka jakieś głupie pozy- on trzyma młodego a ona miśka i stoją jak debile... Ta pierwsza wspomniana to noworodkową zajebistą robi- czapeczki, w koszyczku, na podusi takie śpiące maluchy w przebraniach :) Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ta pierwsza wspomniana to noworodkową zajebistą robi- czapeczki, w koszyczku, na podusi takie śpiące maluchy w przebraniach :) To własnie taka sesja u nas kosztuje 800 zł , no to wybacz , ja na działce tez mam jakieś ozdobne taczki czy inne różne cuda i też moge takie zdjęcia porobić a nie płacić tyle kasy komuś a czy ja je bede miała obrobione czy nie to mi tam nie zależy heh Quote
Małgonia Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 No to u mnie i tak w miare tanio :) Napisałam meila do niej, zobaczymy jak odpisze. Kurcze no :( Zróbcie zbiórke mi na sesyje xD Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 gdybym nie miała teraz tylu wydatków to nie było by problemu :P Quote
Małgonia Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Nienawidze pisac meili i czekac na odp... no nienawidze,jestem taka niecierpliwa ze masakra... :D Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Nienawidze pisac meili i czekac na odp... no nienawidze,jestem taka niecierpliwa ze masakra... :D To już widzę w jaki szał wpadasz jak napiszesz komus sms-a i pół dnia czekasz na odpowiedz :D Quote
Recommended Posts