Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki dziewczyny :) to nawet nie konkurs, szukala po prostu do sesji matek z dzieckiem i szmatka. Bubububu:( chcialam ładniutkie zdjecia dla podrasowania samoocenyyyyyyy

Posted

Też nie lubię jak mi zdjęcia cykają dlatego mam ich dosłownie kilkanaście z ostatnich kilku lat.

Nie smutkuj się.  Jak chcesz to przyjeżdżaj to ja Ci trochę zdjęć zrobię bo mi się już moi modele opatrzyli i chętnie zmienię wystrój :jumpie:

Posted

Bo ja chcialam takie profeszjonal zdjecia z Kluska w chuście, na pamiątkę, żeby wyfotoszopowala mnie na piękność :( jakoś serio mi sie smutno zrobilo. Ale Wam pomarudzę teraz:x

Posted

To jiz wyprawa na caly dzien, to juz wole na miejscu i zaplacic bo na paliwo tyle samo wyjdzie plus czas :) ale dziekuje:) bardzo milo z Twojej strony, aż sie cieplutko na serduchu zrobilo :-)

Posted

To jiz wyprawa na caly dzien, to juz wole na miejscu i zaplacic bo na paliwo tyle samo wyjdzie plus czas :) ale dziekuje:) bardzo milo z Twojej strony, aż sie cieplutko na serduchu zrobilo :smile:

Spoko ;)

Gdybyś kiedyś się wybierała do Wrocławia, to daj znać :)
Zagadam z siostrą :)

Posted

Mam 2 niby profeszynal fotki ze szpitala, wyglądam potwornie nawet po fotoszopie :megagrin: . Byłam cała w drobne czerwone kropki z powodu alergii na coś, a to widocznie trudno się maskuje albo stwierdzili że i tak mi nic nie pomoże :evil_lol:

Może jeszcze się załapiecie na jakąś sesję, pewnie organizują coś co jakiś czas ;)

Posted

Takie sesje sa cholernie drogie , u nas za sesje dziecięce wołają 800 zł to ja już wolała by dołożyć jeszcze raz tyle , kupić lustrzanke i sama sobie fotki dziecka porobić ;)

Posted

Kolezanka robiła u jeden babeczki za 20zdj dała 350zł, 5 zdj ( wybranych i obrobionych juz oczywiscie) kosztuje 120zł. Na płycie i po odbitce chyba jeszcze. 

A robi bardzo ładne, bo znajomi tez taka rodzinna z synkiem robili jak miał 4 m-ce to beznadziejna, ani obrobki, po prosty stali w jakis pozach na białym tle ( przescieradło rozwiesze na scianie i tez takie umiem zrobic ). Na dodatek koezanka jakieś głupie pozy- on trzyma młodego a ona miśka i stoją jak debile...

Ta pierwsza wspomniana to noworodkową zajebistą robi- czapeczki, w koszyczku, na podusi takie śpiące maluchy w przebraniach :)

Posted

Ta pierwsza wspomniana to noworodkową zajebistą robi- czapeczki, w koszyczku, na podusi takie śpiące maluchy w przebraniach :)

To własnie taka sesja u nas kosztuje 800 zł , no to wybacz , ja na działce tez mam jakieś ozdobne taczki czy inne różne cuda i też moge  takie zdjęcia porobić a nie płacić tyle kasy komuś a czy ja je bede miała obrobione czy nie to mi tam nie zależy heh

Posted

Nienawidze pisac meili i czekac na odp... no nienawidze,jestem taka niecierpliwa ze masakra... :D

To już widzę w jaki szał wpadasz jak napiszesz komus sms-a i pół dnia czekasz na odpowiedz :D