Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Os jest teraz tyle, że człowiek nie nadąża ich odganiać, a ja oczywiście zaraz panikuje bo uczulona jednak jestem :(

fajnie, że córa tak ładnie Ci je, mój czterolatek jest niejadkiem z krwi i kości więc pora jedzenia to najgorsza jaka może być

Posted

Hahahaha dobra Hanka :D

niech przyjdzie do mojej mamy na działke , bedzie miała raj , tyle w tym roku obrodziło porzeczek i jeżyn ze bedzie mogła jeść aż pęknie :D

My co idziemy do mimy po chleb to młody wychodzi ze sklepu z wielkim biszkopte w łapce :D

• 1 month later...
Posted

A bo ja mam teraz nerwówkę w zyciu i o... jak skonczymy załatwiac kredyt to sie odeze, póki co jade na uspokajaczach. Hanka nie pomaga tez. dupa blada. 

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Jezusie! Jestem! No. To teraz od poczatku:

Załatwialiśmy pieprzony kredyt od poczatku jesieni. No kosmos totalny. Jeszcze w pracy musialam błagac na kolanach o zmianę umowy. Zmienili na czas nieokreslony. poryczałam sie ze szczescia normalnie. Kupilismy. Czekalismy az Zbywcy sie wyniosa. I tak sobie od 29 grudnia ur. mieszkamy  u sie! :D 

Jest dobrze. Nawet bardzo. Pies zadowolony.no dobra, żartowałam- jest nieszczesliwy bo musi spac w swoim legowisku bo juz nie mamy osobnej sypialni :D na poprzednim, przejsciowym, mieszkaniu mielismy 3 pokoje i on sobie miałcalusienski salon dla siebie- nie omieszkał spac tam gdzie mu nie wolno ;D zaraz pododaje jakies zdjecia. Wróccie juz do mnie :( ja juz bede!!

Posted

4092341_1934955_1011964275493515_6984170  Tu sie bawi Hanka. Pies tam wchodzi i udaje, że jest księciem i ma swoj zamek :D 

4092338_735114_1008160289207247_77655992 Hancia na troche wyrosła. Troche bardzo. W tym roku zapisuje ją do przedszkola. Ta mysl mnie przeraza...

4092339_1934196_942856135769831_83621478 Oto nasze nosidło :D musialam kupic juz cos w wiekszym rozmiarze, tz w toddler, a na Tule mnie nie stac, wiec wybrałam cos, co bedzie z indywidualna aplikacja ;) Wyszło cudnie. Juz powoli slucham jak ja to krzywdze dziecko ze ją JESZCZE noszę, ale Hania jakos sama przynosi i chce opa opa :D a spacery z psem i tulącym sie dzieckiem na plecach są wspaniałe!

• Upvote 1