Małgonia Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Bo Tora jest wychowana, nie to co nasze kundle :D Quote
*Monia* Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Mam czuć wyrzuty że moje nie kąpane od wielu miesięcy? W sumie nie pamiętam kiedy je kąpałam :hmmmm: Bym pokazała jak kiedyś Shi się ładnie bawiła w kąpiel ale nie będę spamować ;) Quote
marta1624 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 U mnie moją kąpię jak się wytarza :D Błotko to tam się samo wykrusza :p I w tym roku tarzanko było zaliczone, to i kąpiel z głowy :) Quote
kasia_1982 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Ja sucz potrafilam i 2 razy dziennie do wanny wrzucac, ale tylko splukiwalam woda. Takie prawdziwe spa z szamponem to miala chyba z 5 razy w zyciu. Srednia jakby nie patrzec raz na rok. Ale moja to prawie lysa, musi sie porzadnie czyms wysmarowac zeby sama woda nie dala rady. Quote
Pani Profesor Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 no u nas to kwestia tłustego łojotoku :( niestety, raz na tydzień przez rok, a teraz da radę 2 tygodnie bez kąpania, później zaczynają się schody... Quote
Erykowa Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 My jeszcze sie nigdy nie kapaliśmy.Tak czasami myslę,czy nie powinnam tak w ramach przyzwyczajenia ale jakos nie moge sie zebrać,zwłaszcza jak on czysty z gładziutka sierścią.Tyle co jak pochodzi po deszczu to ręczniczkiem przetrę i nawet piachy nie znosi. Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Cześć. Na nowo Was zapisuję ;) No ja myśle ;p Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Nikt mnie nie kocha, nie mam z kim gadac, TŻ poszedł sobie na impreze bo ktos z pracy na emeryturke idzie, pies spi w drugim pokoju, Hanka tez zaseła i siedze jak ten cieć i czekam aż mi ktoś zdj na fb skomentuje xD Quote
*Monia* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 A jakieś nowe zdjęcie wrzuciłaś? Nie widzę :P Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Na grupe chustowa czy dobrze zmotałam :D Miałam tu wrzucic Bethoovena i zapomniałam... Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Powinnas sie cieszyc ze masz chwile ciszy i spokoju to jeszcze marudzisz :P Quote
*Magda* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ja Cię kocham :loveu: Ale zdjęć nie skomentuję, bo nie mam fb :eviltong: Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ale zdjęć nie skomentuję, bo nie mam fb :eviltong: widzisz , coraz wiecej jest za żebyś jednak miała fb :P Quote
*Magda* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 widzisz , coraz wiecej jest za żebyś jednak miała fb :P Ale to nie jest "za" posiadaniem fb, tylko "za" tym, żeby zdjęcia pojawiły się na dogo :eviltong: Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 To też , ale czasami widzisz sa tylko na fb :P Quote
*Monia* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 To na chustowych mnie nie ma. Ostatnio tak zawiązałam że Mania miała oczy na wysokości mojego nosa i ledwo ze schodów do samochodu zeszłam.. Daj i tutaj grajka dla tych co fb nie mają ;) Jak nie masz co robić to u mnie jest chrześniak, gaduła taka że ledwo odpowiem na jedno pytanie a już jest kilka następnych :watpliwy: . Teraz włączyłam mu tv i mam chwilkę ciszy. Moje dziecię grzecznie śpi to mi dali dużo ciekawsze i bardziej kreatywne zajęcie :shiny: Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Ja Cię kocham :loveu: Ale zdjęć nie skomentuję, bo nie mam fb :eviltong: Załóż koniecznie : > To na chustowych mnie nie ma. Ostatnio tak zawiązałam że Mania miała oczy na wysokości mojego nosa i ledwo ze schodów do samochodu zeszłam.. Daj i tutaj grajka dla tych co fb nie mają ;) Jak nie masz co robić to u mnie jest chrześniak, gaduła taka że ledwo odpowiem na jedno pytanie a już jest kilka następnych :watpliwy: . Teraz włączyłam mu tv i mam chwilkę ciszy. Moje dziecię grzecznie śpi to mi dali dużo ciekawsze i bardziej kreatywne zajęcie :shiny: Moje tez spi, z racji ze juz nie karmię od 3 dni ( :( ) to piję piwko ;x zła niedobra ja! Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Koniecznie trzeba Cię gdzieś zgłosić :P Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Koniecznie trzeba Cię gdzieś zgłosić :P Taka jestes? :> :D Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ja ależ skąd :diabloti: pewnie bede jeszcze gorsza :D amoja bratowa zostawila dzisiaj Stasia i na panienski poszła :D widzisz jaka jestes idealna mamusia :D Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 hahah :D z Twojej bratoej przykład wział moj TŻ- i siedzi na imptrezie a ja obiecalam nie zasypywac go sms "KIEDY BEDZIESZ!?" :D Quote
*Monia* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 No nieładnie, Ty wyrodna :P. Nie lubię piwa ;) Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 o widzisz jacy niedobrzy :D chociaz facet to facet , dziecko z niego żadnego pożytku nie ma , cycka nie da , uspokoić nie uspokoi wiec niech se balanguje :D Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Ja teskniłam za piwem, ale wiem za czym Ty Monia innym tesknisz z uzywek :> Ja nie tesknie za to :) Quote
Recommended Posts