ewatr Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 ania14p napisał(a):Dobranoc, ale nie rozumiem Was cioteczki, takie cudo i ma iść do obcych? Ania ja Cie prosze ty nic juz nie mów :placz: bo ja i tak cierpie :placz: domku najlepszy odezwij sie do kropeńki !!!! Quote
ania14p Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To ja już nic nie mówię, bo sama też już więcej nie mogę przygarnąć, ale domku dobrego życzę i żeby nie był całkiem obcy! Quote
monita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jaka śliczna sunieczka :loveu: Trzymam kciuki za domek - taki z dogo :p Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czy już ktoś pytał o maluszka ? Jak mineła noc ? Płakała ? Quote
ewatr Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 BIANKA1 napisał(a):Czy już ktoś pytał o maluszka ? Jak mineła noc ? Płakała ? miałam juz jeden telefon w jej sprawie i nawet jestem umowiona na sprawdzenie domku ale powoli .........ja jej tak szybko nie oddam ......... musi ja ktos pokochac bo inaczej mi serce pęknie :placz: a tu niby wszystko jest super ale Pani ma bernardyna i chce Czikunie ze tak powiem do towarzystwa dla niego i nie jestem pewna czy by nie wyladowała na polu - dlatego musze to sprawdzic na miejscu ;) Quote
Ulka18 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ewa, byle komu suni nie oddawaj :roll: sprawdz dobrze domek, zreszta co ja Ci bede pisac, sama wiesz jak jest... :p Quote
Isiak Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A dogomaniaczka Isiak chce Kropę :placz: Ale niestety nie może :placz: Quote
ewatr Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Isiak napisał(a):A dogomaniaczka Isiak chce Kropę :placz: Ale niestety nie może :placz: witaj Cioteczko w klubie :placz: Quote
Isiak Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ależ ona słodka, i pod opieką dwóch wujków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Razem z moją psica zazdrościmy ogródka i fajnej własnej trawki do hasania i tarzania ;) Bo my blokowe szczurki jesteśmy :roll: Quote
Jagoda1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Śliczna, słodka, niebanalne umaszczenie i wygląd - cuuuuudo!:loveu: Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='ewatr'] Proszę mi tutaj takich zdjęć nie wstawiać :placz:. Ja też chce :oops: Quote
ewatr Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 BIANKA1 napisał(a):Proszę mi tutaj takich zdjęć nie wstawiać :placz:. Ja też chce :oops: ja takich zdjęć mam dużo i dotąd Was bede "katować" nimi az ktoś z "naszych" zmięknie ;) Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ewatr napisał(a):Witaj Paulinko a ja nawet dzisiaj o Tobie myslałam / a dokładniej o twoim chłopaku :evil_lol: / czy on ma juz psa ????:cool3: bo to bedzie kawał dziewczyny z Czikuni ;) a wkleic ja mozesz jak najbardziej dziękuje Ci :loveu: dziekuje to zaraz ją sobie wkleje:D a mój chłopak ma jusz psiaczka od jakiegoś już czasu... znam dziewczyna która chciała by psiaka a wiem że miał by u niej dobrze wiec popytam może akurat;) Quote
Gacusiowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 BIANKA1 napisał(a):Proszę mi tutaj takich zdjęć nie wstawiać :placz:. Ja też chce :oops: ja teeeeeż :placz: Quote
BIANKA1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Gacusiowa napisał(a):ja teeeeeż :placz: To bierz :evil_lol: Quote
Gacusiowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 taaaa i w pawlaczu będę trzymać :shake: nie mogę jeszcze, nie mam miejsca (nieduże mieszkanie), mam 6 kociastych, muszę izolować dziewczynki od chłopczyków w ramach naturalnej antykoncepcji... ale mała jest rozkoszna normalnie :loveu: Quote
iczing Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 proszę szanownych cioteczek! a co z tego wyrośnie ? duże będzie ? Quote
Isiak Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Wygląda na spore, napewno coś wielkości dalmatyńczyka. Quote
ewatr Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 iczing napisał(a):proszę szanownych cioteczek! a co z tego wyrośnie ? duże będzie ? duze bedzie :evil_lol: patrzac na wielkośc łaps i masę ciałka :eviltong: to to taki dalmatyniec dosc spory powinien wyrosnąc ;) Quote
Gacusiowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dalmatyniec kotożerny :p dobrze, że ja tak daleko od Rzeszowa :roll: Quote
ewatr Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Gacusiowa napisał(a):dalmatyniec kotożerny :p dobrze, że ja tak daleko od Rzeszowa :roll: ja tam nie wiem czy kotozerny :shake: chyba ze jej sie na starośc odmieni ;) bo obecnie to koty traktuje tak jak psy i nawet sie ich troszke obawia :oops: Quote
Gacusiowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dalmatyniec NA PEWNO kotożerny, NO! :mad: jakoś się musze zniechęcić :eviltong: Quote
Recommended Posts