ewatr Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 witamy wszystkich juz z nowego domu : oto ja Albunia:loveu: / niegdyś Czikunia / i duza Diusia :p my tylko tak na tym zdjęciu sie odwracamy od siebie :evil_lol: bo generalnie to mały Albus maltretuje dużą "Benie " az przykro patrzeć :diabloti: ;) Quote
agnes_czy Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 O ja cie..... Ale jej się dom trafił :multi: Noe dość, że Duzi w porządfku, to jeszcze taka kolezanka do matkowania ;). Coś się Czikuni podrpsło chyba ? :loveu: Quote
ewatr Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='agnes_czy']. Coś się Czikuni podrpsło chyba ? :loveu: oj podrosło sie i to duzo zwłaszcza łapki sie zrobiły dłuuuuuuuuuugie a nie takie pulpeciki króciutkie :eviltong: narobiłysmy zdjęć z Gonia ponad 200 :evil_lol: tak ,ze jest co ogladac i co wspominać ................ a dodam ,że Albunia nas poznała na odległość i chciała podkop zrobic pod bramka zanim nam otworzono :lol: a tak do nas gnała na powitanie - tylko uszy fruwały : Quote
ewatr Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 a zeby złagodzic nieco obraz rozrabiaki oto wersja : " Albunia aniołek " i mała rozrabiaka jak za starych dobych czasów z Gonią :loveu: widzicie te długie łapięta toz to bedzie miss podkarpacia :lol: Quote
ewatr Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Duzi to juz nic innego nie robia tylko sie zachwycaja madrościa tego psa i co ona to nowego nie potrafi i jak slicznie sobie radzi z Dinusią .......... ślicznie :hmmmm: wcale nie jestem pewna czy Benia jest tego samego zdania no bo sami zobaczcie : maltretowania Diny ciąg dalszy ...... jeszcze sie podnosisz :mad: ja ci dam ................ i co teraz powiesz ty Beniu jedna !!!! zalozyłam nelsona i sie nie podniesiesz :eviltong: czy mozecie to "coś " zabrac z mojej głowy ???? udam , że " zdechłam " moze sie odczepi :evil_lol: Quote
ewatr Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Dinusia przyszła więc po pomoc do mnie i jej wzrok mówił : Ciotka jesteś pewna ,że jej nie chcesz z powrotem ;) no zastanów się :diabloti: ładna , biała i taaaaaaaaaaka grzeczna :evil_lol: maltretowała by sobie Armaniego ! Quote
g_o_n_i_a Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Na zabawy Albuni i Diny mozna patrzeć godzinami, dosłownie :loveu: Dina ma tyle cierpliwosci do tego małego Gryzonia - pełen podziw dla mamki :loveu: I prosze sie nie dziwić, ze goniasta tak trzyma małą Albunię http://images25.fotosik.pl/10/abbad3b169e2a6d4.jpg Bo ciężka z niej Pannica, oj ciężka! :evil_lol: Quote
monita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dziewczyny suuuper zdjęcia :loveu: i co najważniejsze - wspaniały dom :multi: Quote
matinestka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Czikulcu:loveu: .......co tam u Ciebie neeew????:eviltong: :bluepaw: Quote
Recommended Posts