Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania14p napisał(a):
Już od rana się zachwycam, mam nadzieję, że znajdziesz super dom dla Łateczki, albo wynajmiesz sobie jakieś mieszkanie, a jej zostawisz swoje łóżeczko!

Aniu jakbys w moich myslach czytała :evil_lol:
nawet nie wiesz ile razy juz zesmy rozpatrywali taka obcje !!!!

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewcia dumam co tu zrobić...:cool1: Ja od soboty mam sunię z Orzechowców na tymczasie i dopóki ona będzie u mnie, nic więcej przygarnąć nie mogę:shake: .
Ale zaraz podzwonię i popytam, może jakiś tymczas się znajdzie...:roll:
Mała jest śliczna, długo domku szukać nie powinna.:loveu:

Posted

Wczorajsza wizyta Czikuni w schronie, na szczepieniu:

Suńka zauroczyła mnie zupełnie :loveu:
Była wyraźnie przerażona: na wszelkie sposoby mówiła, że ona NIE CHCE TU ZOSTAĆ !!! Tuliła się do Ewy jak dziecko i powarkiwała zazdrośnie, jak jakiś "intruz" chciał się do niej zbliżyć.

Posted

[quote name='becia66']Ewcia dumam co tu zrobić...:cool1: Ja od soboty mam sunię z Orzechowców na tymczasie i dopóki ona będzie u mnie, nic więcej przygarnąć nie mogę:shake: .
Ale zaraz podzwonię i popytam, może jakiś tymczas się znajdzie...:roll:
Mała jest śliczna, długo domku szukać nie powinna.:loveu:[/quote

Becia masz sunie :crazyeye: to pochwal sie nia jak wygladą ?
dziekuje za oferte pomocy
w tym tygodniu jakos to zorganizujemy
własnie Corenka moja kochana Gonia :loveu: przygarneła malca na tymczas
zebym ja do roboty mogła pójśc........... .moze sie uda dobry dom jej szybko znależc ?

Posted

Ewcia, moja sunia przywieziona w sobotę jest na wątku orzechowskim na str. 60-61. Gdyby nie ona, na pewno wzięłabym Czikusię na tymczas :lol: .
W każdym razie miło mi że o mnie pomyślałaś i polecam się na przyszłość.:loveu: :loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dziewczyny, ja nie wiem czy z tej suni nie wyrosnie dog niemiecki :p wydaje sie byc bardzo duza ...ile ona wazy??

ona to musi miec wielu przodków róznej maści :evil_lol:
bo dog niemiecki to juz jest trzecia obcja ;)
ale faktycznie ona jest cięzka jak klocek ,
nie wazyłam jej / a bład / ale swoje waży ufffffffff !
wiem co mowie bo nosiłam ja 3 dni po piętrach :evil_lol:

ale Gonia powiedział ,że malutka to żaden amstaf czy inna rasa
tylko zwyczajna " kropka " a ja jej wierze bo ona mam kropka to sie zna :loveu:

oto dowód kropki dwie w trakcie sesji zapoznawczej ;)

Posted

zostane i sprawdze co i jak ale mnie trzymaj i nie zostawiaj jakby co ;)

ona Ciotka chyba mnie lubi Azunia :multi: :multi: :multi:

bo sie usmiecha :loveu: do Czikuni

Posted

Witamy!!
Kroweczka po rozstaniu z Ewunia troszke poplakala, ale szybko sie uspokoila jak pokazalam jej kocyk, ktory miala u Ewy. Chwilke połobuzowała z Azą (moim kropkiem). Akurat ja musialam wyjsc z domu, wiec zostawilam ją w stanie śpiacym. Potem się okazało, ze przylazła do pokoju brata, wepchala sie pod stol i pysk polozyla mu na nogach :evil_lol: I tak on siedzial sobie przy komputerze, a ona mu grzala stopy. :evil_lol: Jak wrocilam po 20:00 to mała mnie przywitała baaardzo szczesliwa. :loveu: Poszłysmy z moim psem na podworko, pobiegałysmy. Mała boi sie troszke Azy, bo duża kropa jest łobuz i ona najchetniej to poganiałaby z Cziką, a ta jeszcze czuje sie niepewnie. Minęlo pol godziny jak zostawila na chwile mnie i poszla w ślady Azy - objadać się trawką.
Właśnie wrocilysmy z krotkiego spacerku z Kropkami. Czikusia troche sie plącze miedzy nogami, jak cos ją zaniepokoi to staje i nie chce iść, ale wystarczy tylko cmoknąc i już leci. :loveu: I padłaaa...

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Cioteczka Anula to się tyle czasu ukrywała ze swoimi umiejetnościami :shake:
Dopiero trzeba bylo Ciotke na męki wziąść i wydusić ogłoszenia :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Nie ma sprawy , zawsze do usług ;)
Cieszę się Goniu , że mała zaaklimatyzowała się u Ciebie . A jak długo może zostać ? Aż znajdzie się domek?
A swoja drogą ja można wyrzucić takie cudo:shake: ..................