Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mona4 napisał(a):
A czy to nie nasz dogomaniaczka Pajunia?

Mona4, nie, to nie o mnie chodzi. Juz gdzies bylo napisane, ze to xxxx52. Ja nie mam z ta pania nic wspolnego.

A szczylki sa przecudasne. Zycze im wspanialych domkow.

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takich ludzi to bym tylko :mad: narobią nadziei na domki a potem nawet znać nie dadzą że sie rozmyślili ! no normalnie :zly7: :motz: po co wogóle angażują sie jak nie mają zamiaru ich adoptować ? :angryy: powinni przynajmiej kulturalnie jak na człowieka przystało zadzwonić i poinformować że podjeli zbyt pochopną decyzje i rezygnują, a nie umawiać sie na spodkanie dużo gadać a potem milczeć ! sory że sie tak unosze ale wnerwia mnie takie coś :nonono2:

Posted

Nikt :( Na pieski coraz bardziej zbliża się wyrok śmierci (uśpienie), Ania zaproponowala gdyby co tymczas, co zawsze choc troszkę ratuje... :( Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, pieski za tydzień będa już u mnie (w ten piątek lub pryszły wtorek)

Posted

No niestety pustki :( Kluchy już za tydzień będa u mnie, a tutuaj nadal echo - nikt ich nie chce :( Ja je moge mieć max. 2 tygodnie! (a to i tak przy dobrych 'warunkach') Mam nadzieje, ze kotś je zechce ;(

Posted

Dzaga a co sie stało ? czemu nie będzie twój:-( ? sory że pytam ale interesuje sie losem tych psiaczków i bacznie obserwuje co sie dzieje, zalezy mi żeby dobrze trafiły na kochające domki, a jak wiadomo wśród dogomaniaków są najlepsze :loveu:

Posted

Ja dostałam takiego maila z Alegratki w sprawie szczeniaczka:

Witam Jestem zainteresowana jednym z brazowych szczeniaczkow. Mam jednak prosbe, czy moga Panstwo pzrzeslac zdjecie matki pieskow? Cala rodzina chcial by ja zobaczyc :)Po Panstwa opisie rozumiem ze pieski mozna by bylo wziasc ok 1 lipca? Obecnie rodzicow nie ma i czekamy na ich powrot by wspolnie podjac decyzje o Panstwa szczeniaczku. Pozdrawiam Monika

Tak więc,Baunty,czy możesz zrobić fotkę mamusi???

Posted

super :multi: nareszcie sprawa klusek sie ruszyła :cool3: a tymczasem maluszki hop ! na pierwszą ! :multi: Dzaga nie przejmuj sie, jak ja mieszkałam z rodzicami miałam podobne perypetie :eviltong: no i mam je do dziś, ale teraz i tak mają mało do gadania bo mam własne mieszkanie :diabloti:

Posted

Ja się nie ciesze, bo maili 'głuchych' dostałam juz parę, parę osób było normlnie telefonicznie ze mną umówionych na spotkanie i co? i echoo :/

Posted

mam super wieści od BoUnTy :multi: jeden brązowy maluszek ma już domek ! jeszcze tylko 3 kluski szukają domku:multi::loveu: BoUnTy wyczerpana, maluszki dopiero co zasneły :evil_lol: dzisiaj pomoge jej zabrać kluchy na spacerek :loveu: w końcu ciotki na coś sie sprzydają :eviltong:

Posted

Dzięki Aniu :* Czytasz w moich myślach, chciałam Cię poprosić, żebyś napisała na forum, ale byłam tk zmęczona, że zapomniałam :oops: Te małe potworki mnie wykończą, w nocy spalam całe 50 minut, ale na szczęście o 6 rano moja mama wstalą i wzięła za mnie wartę ;)
Kluchy mają się świetnie, teraz właśnie śpią, jesli mnie nie wykończą to postaram się wieczorem fotki jakies umieścić ;)