pajunia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Mona4 napisał(a):A czy to nie nasz dogomaniaczka Pajunia? Mona4, nie, to nie o mnie chodzi. Juz gdzies bylo napisane, ze to xxxx52. Ja nie mam z ta pania nic wspolnego. A szczylki sa przecudasne. Zycze im wspanialych domkow. Quote
Ania z Bytomia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 takich ludzi to bym tylko :mad: narobią nadziei na domki a potem nawet znać nie dadzą że sie rozmyślili ! no normalnie :zly7: :motz: po co wogóle angażują sie jak nie mają zamiaru ich adoptować ? :angryy: powinni przynajmiej kulturalnie jak na człowieka przystało zadzwonić i poinformować że podjeli zbyt pochopną decyzje i rezygnują, a nie umawiać sie na spodkanie dużo gadać a potem milczeć ! sory że sie tak unosze ale wnerwia mnie takie coś :nonono2: Quote
BoUnTy Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Nikt :( Na pieski coraz bardziej zbliża się wyrok śmierci (uśpienie), Ania zaproponowala gdyby co tymczas, co zawsze choc troszkę ratuje... :( Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, pieski za tydzień będa już u mnie (w ten piątek lub pryszły wtorek) Quote
paros Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 To może ogłosić na allegro??? :roll: Potrzebuję namiary (nr tel. i mail) co napisać... I gdzie one są? :cool3: Quote
MARCHEWA Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Paros,pieski już są ogłoszone na Allegro i Alegratce. Quote
MARCHEWA Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 A co tu takie pustki? Kluski się przypominają. Quote
BoUnTy Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 No niestety pustki :( Kluchy już za tydzień będa u mnie, a tutuaj nadal echo - nikt ich nie chce :( Ja je moge mieć max. 2 tygodnie! (a to i tak przy dobrych 'warunkach') Mam nadzieje, ze kotś je zechce ;( Quote
MARCHEWA Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Kurcze,to dziwne,że taki mały odzew jest z Allegro:roll: Quote
Ania z Bytomia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 w górę szczeniorki ! hop na pierwszą :multi: Quote
Ania z Bytomia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 nikt do psiaczków nie zagląda ? :razz: :mad: Quote
Dzaga Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja zalglądam i smucę się bo Dżek ( ten z czerny z brązowymi brwiami ) miał być mój :( :cry: :( , ale nie ... :( !! Quote
Ania z Bytomia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Dzaga a co sie stało ? czemu nie będzie twój:-( ? sory że pytam ale interesuje sie losem tych psiaczków i bacznie obserwuje co sie dzieje, zalezy mi żeby dobrze trafiły na kochające domki, a jak wiadomo wśród dogomaniaków są najlepsze :loveu: Quote
Dzaga Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Babcia się nie zgodziła :roll: nie wiem co babcia ma tu do gadania , ale mama mówi , że bez jej zgody , ani rusz :( ... Quote
MARCHEWA Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja dostałam takiego maila z Alegratki w sprawie szczeniaczka: Witam Jestem zainteresowana jednym z brazowych szczeniaczkow. Mam jednak prosbe, czy moga Panstwo pzrzeslac zdjecie matki pieskow? Cala rodzina chcial by ja zobaczyc :)Po Panstwa opisie rozumiem ze pieski mozna by bylo wziasc ok 1 lipca? Obecnie rodzicow nie ma i czekamy na ich powrot by wspolnie podjac decyzje o Panstwa szczeniaczku. Pozdrawiam Monika Tak więc,Baunty,czy możesz zrobić fotkę mamusi??? Quote
BoUnTy Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Tutaj jest zdjęcie mamusi ;) Gdybyś mogla to skontaktuj ich ze mną :) mój mail to [email protected] lub gg 3949314 PS. Kluchy będa w poniedziałek lub wtorek u mnie :) Quote
Ania z Bytomia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 super :multi: nareszcie sprawa klusek sie ruszyła :cool3: a tymczasem maluszki hop ! na pierwszą ! :multi: Dzaga nie przejmuj sie, jak ja mieszkałam z rodzicami miałam podobne perypetie :eviltong: no i mam je do dziś, ale teraz i tak mają mało do gadania bo mam własne mieszkanie :diabloti: Quote
BoUnTy Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Ja się nie ciesze, bo maili 'głuchych' dostałam juz parę, parę osób było normlnie telefonicznie ze mną umówionych na spotkanie i co? i echoo :/ Quote
MARCHEWA Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Bounty,posłałm tej dziewczynie fotkę mamusi,podałam jej także wszyskie namiary na ciebie,mam nadzieje,że się zdecydują;) Quote
Ania z Bytomia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 no to ja zaczne trzymać kciukasy ;) :multi: Quote
Ania z Bytomia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 mam super wieści od BoUnTy :multi: jeden brązowy maluszek ma już domek ! jeszcze tylko 3 kluski szukają domku:multi::loveu: BoUnTy wyczerpana, maluszki dopiero co zasneły :evil_lol: dzisiaj pomoge jej zabrać kluchy na spacerek :loveu: w końcu ciotki na coś sie sprzydają :eviltong: Quote
BoUnTy Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Dzięki Aniu :* Czytasz w moich myślach, chciałam Cię poprosić, żebyś napisała na forum, ale byłam tk zmęczona, że zapomniałam :oops: Te małe potworki mnie wykończą, w nocy spalam całe 50 minut, ale na szczęście o 6 rano moja mama wstalą i wzięła za mnie wartę ;) Kluchy mają się świetnie, teraz właśnie śpią, jesli mnie nie wykończą to postaram się wieczorem fotki jakies umieścić ;) Quote
halbina Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Oj fotki nowe to by się przydały, w końcu maluchy rosną... Quote
Recommended Posts