BIANKA1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To chyba jest to osoba sprawdzona :roll: Znana mi z wątku Norki Neris , Ligockich biedaków i jeszcze paru innych . Quote
BoUnTy Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Mam trudności z dodaniem zdjęć, narazie jedno tak na smaczek ;) Wszystki 4 szczeniaczki to pieski i nie będa bardzo duże - teraz już widac ;) Quote
BoUnTy Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Kolejna porcja zdjęć - wczoraj nie umialam umieścić ;) Mój Angel ;) A to wszytski maluchy ;) Quote
BoUnTy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Jeśli dalej będzie taki odzew to maluchy trafią do schroniska ;( Czy nikt nie cce takich uroczych psinek? Czy one zawiniły tym, że nie zostały utopione? ;( To jest poprostu nie fair, żeby takie male cuda musiały tak skończyć :/ Quote
mar.gajko Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 BoUnTy napisał(a):Jeśli dalej będzie taki odzew to maluchy trafią do schroniska ;( Czy nikt nie cce takich uroczych psinek? Czy one zawiniły tym, że nie zostały utopione? ;( To jest poprostu nie fair, żeby takie male cuda musiały tak skończyć :/ Ależ one niczemy nie zawiniły, jak zwykle zawinił człowiek. Dzięki niemu pojawiły się kolejen kundelki, któych nikt nie chce, któe zasilą schrony, będą stały na łąńcuchach, bez wody i żarła; będą bite i poniewierane; jak tysiące innych psów rozmnażanych bez pamięci przez oszołomów i idiotów. Nie, one niczemu nie są winne, ale one nie mają wpływu, że też będą sie szczenić i zapładniac suki, i że kolejne stada kundli będzie się pojawiac na świacie. Kundli niechcianych przez nikogo. Plątających się po wsiach, wpadających pod auta; leżacych dnaiami po poboczach, bo nie mają siły wstać i jeszce nie umierają. Bo jeden z drugim "dla zdrowia" z lenistwa czy ograniczenia umysłowego, produkuje szczenięta. One niczemu nie sa winne; ale NIKT nie chce tylu kundli. Podaz przewyższa popyt. Nie sznuje się tego co jest w nadmiarze, dostępne wszędzie. Taki ich los, mimo, że nie są niczemu winne. Quote
BoUnTy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Z godziny na godzinę coraz bardziej zastanawiam się nad tym czy nie lepiej dla nich jakby zostaly utopione, po co ja się w to mieszałam ;( Za bardzo mi było żal, za bardzo kocham zwierzęta, za bardzo chcę im pomagać, a tym czasem nie wiem czy bardziej nie zaszkodziłam ;( Nie wiem czy nie lepiej bedzie jak je uśpie, poczekam, a nóż widelec ktoś jednak jak stanę z nimi w jakimś miejscu publicznym się nad nimi zlituje, przygarnie i oczywiście podpisze umowę adpocyjną :( Musze jakoś z tego wybrnąc i uratować te pieseczki... Nie wiem co robić, pożyjemy zobaczymy, moze ktoś jednak będzie chcia oddać im swoje serce, w końcu oe sa takie śliczne... Quote
BIANKA1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A w jakim mieście one są , bo jakoś nie moge doczytac :oops: Mają jakieś ogłoszenia ? Quote
BoUnTy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 W Bytomiu k. Katowic :( Co do ogłoszeń to dałam na pare stron, ale nie bardzo miałam czas i dzisiaj jeszcze bede dawać... Po okolicy też porozklejam ogłoszenia - trzeba im znaleźć dom! Rade damy! Rade damy! Rade damy! ja-hu! :P Quote
MARCHEWA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bounty,mogę psiaki wstawić na Allegro i Alegratkę,tylko podaj mi jakiś namiar na ciebie. Quote
halbina Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Maleństwa domek znajdą, ale przed wakacjami?... trudno może być... :roll: Quote
MARCHEWA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Wstawiłam maluchy na Alegratkę: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/585319_4_malutkie_szczeniaki_szukaja_domow.html Quote
MARCHEWA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Oraz Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=203473210 Quote
BoUnTy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Dziękuję Marchewo, wlasnie miałam Cię o to poprosić :* Ja własnie wystawiłam na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=203474471 Mam nadzieję, że jednak kogoś psiaki zainteresują ;) Strasznię dziękuję za fatygę i pmoc ;) To teraz psinki mają już 2 strony na allegro ;) Quote
BIANKA1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Czy one są z matką , czy masz je juz u siebie .? Quote
BoUnTy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Narazie są jeszcze z mamą, a u siebie je będe miec ok. 24 ;) Quote
Dzaga Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Mogłabym prosić o informacje i zdjęcia tego czarnego psiaczka , widzę , że są dwa więc o obydwu :) GG : 9074190 , 6367388 e-mail : [email protected] AQQ : 4765033 Tlen : Nie pamiętam :PP Skype : kara2233 ( wyświetlam się chyba jako kArolcia ;* ) Quote
halbina Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='BoUnTy']Dziękuję Marchewo, wlasnie miałam Cię o to poprosić :* Ja własnie wystawiłam na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=203474471 Mam nadzieję, że jednak kogoś psiaki zainteresują ;) Strasznię dziękuję za fatygę i pmoc ;) To teraz psinki mają już 2 strony na allegro ;) A podobno za podwójne wystawienie... można stracić konto... :roll: Quote
MARCHEWA Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 halbina napisał(a):A podobno za podwójne wystawienie... można stracić konto... :roll: Upss....oby się nie zorientowali. A tymczasem klusie w górę! Quote
MARCHEWA Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Baunty,ja wycofałam swoje Allegro;) zostało tylko twoje ogłoszenie;) Quote
Recommended Posts