Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam trudności z dodaniem zdjęć, narazie jedno tak na smaczek ;) Wszystki 4 szczeniaczki to pieski i nie będa bardzo duże - teraz już widac ;)

Posted

Jeśli dalej będzie taki odzew to maluchy trafią do schroniska ;(
Czy nikt nie cce takich uroczych psinek? Czy one zawiniły tym, że nie zostały utopione? ;( To jest poprostu nie fair, żeby takie male cuda musiały tak skończyć :/

Posted

BoUnTy napisał(a):
Jeśli dalej będzie taki odzew to maluchy trafią do schroniska ;(
Czy nikt nie cce takich uroczych psinek? Czy one zawiniły tym, że nie zostały utopione? ;( To jest poprostu nie fair, żeby takie male cuda musiały tak skończyć :/

Ależ one niczemy nie zawiniły, jak zwykle zawinił człowiek. Dzięki niemu pojawiły się kolejen kundelki, któych nikt nie chce, któe zasilą schrony, będą stały na łąńcuchach, bez wody i żarła; będą bite i poniewierane; jak tysiące innych psów rozmnażanych bez pamięci przez oszołomów i idiotów.

Nie, one niczemu nie są winne, ale one nie mają wpływu, że też będą sie szczenić i zapładniac suki, i że kolejne stada kundli będzie się pojawiac na świacie. Kundli niechcianych przez nikogo. Plątających się po wsiach, wpadających pod auta; leżacych dnaiami po poboczach, bo nie mają siły wstać i jeszce nie umierają.
Bo jeden z drugim "dla zdrowia" z lenistwa czy ograniczenia umysłowego, produkuje szczenięta.
One niczemu nie sa winne; ale NIKT nie chce tylu kundli. Podaz przewyższa popyt. Nie sznuje się tego co jest w nadmiarze, dostępne wszędzie. Taki ich los, mimo, że nie są niczemu winne.

Posted

Z godziny na godzinę coraz bardziej zastanawiam się nad tym czy nie lepiej dla nich jakby zostaly utopione, po co ja się w to mieszałam ;( Za bardzo mi było żal, za bardzo kocham zwierzęta, za bardzo chcę im pomagać, a tym czasem nie wiem czy bardziej nie zaszkodziłam ;( Nie wiem czy nie lepiej bedzie jak je uśpie, poczekam, a nóż widelec ktoś jednak jak stanę z nimi w jakimś miejscu publicznym się nad nimi zlituje, przygarnie i oczywiście podpisze umowę adpocyjną :( Musze jakoś z tego wybrnąc i uratować te pieseczki... Nie wiem co robić, pożyjemy zobaczymy, moze ktoś jednak będzie chcia oddać im swoje serce, w końcu oe sa takie śliczne...

Posted

W Bytomiu k. Katowic :( Co do ogłoszeń to dałam na pare stron, ale nie bardzo miałam czas i dzisiaj jeszcze bede dawać... Po okolicy też porozklejam ogłoszenia - trzeba im znaleźć dom! Rade damy! Rade damy! Rade damy! ja-hu! :P

Posted

Mogłabym prosić o informacje i zdjęcia tego czarnego psiaczka , widzę , że są dwa więc o obydwu :)

GG : 9074190 , 6367388
e-mail : [email protected]
AQQ : 4765033
Tlen : Nie pamiętam :PP