Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.10.2017 o 18:59, danka488 napisał:

mam jeszcze wpłaty jutro naniosę:)

mama Oleny  - 50,- zł,  razem mamy 540,- zł.

BAKUSIOWA - 25,- zł. razem mamy 565,- zł.

dopisuję nowe wpłaty, za które serdecznie dziękuję: :)

26.10. br. - Paula T  10,- zł.   razem mamy  575,- zł.

02.11.br. - Olena      20,- zł.   razem mamy 595,- zł.

13.11.br. - Pucka69 20,- zł.   razem mamy 615,- zł.

13.11.br. - asiuniab 10,- zł.    razem mamy 625,- zł.

zdjęcia super!!!! Maciej ile Ona może ważyć?

Posted
Dnia 12.11.2017 o 14:26, bakusiowa napisał:

Trochę dużo:D Na szczęście od (chyba) roku utrzymuje tę samą wagę, dostając taką samą ilość suchej karmy bez względu na producenta. Lub mniej jeśli dostanie coś domowego jedzenia.

Dnia 13.11.2017 o 13:12, mari23 napisał:

Śliczne fotki, bo fotomodelka piękna :)

"Panda chyba trochę schudła" :) zapewne dlatego łatwiej ją sfotografować, bo  jako grubaska nie chciała zdjęć.... to tak z kobiecego punktu widzenia :) :)

mój "tymczas" Misiek prawie jak bliźniak Pandusi ;)

Dziękuję:)

Pewnie masz rację co do zdjęć:D

Muszę zajrzeć do Miśka:)

20 godzin temu, danka488 napisał:

zdjęcia super!!!! Maciej ile Ona może ważyć?

Dziękuję:) 

Nie wiem ile waży. Jeśli ktoś jest w stanie odnaleźć poprzednie wpisy (sprzed miesięcy) o wadze to właśnie tyle bo wizualnie wygląda tak samo. Ale zważę ją. 

14 godzin temu, jotpeg napisał:

świetnie Pandusia wygląda; zwłaszcza te domowe foty - cudne!!  :)

Też myślę, że urody jej nie brakuje:)

Posted

Ja zapamiętałem, że Pandi waży jakoś 12 kg. Może dalej tak jest bo, jak pisałem, z wyglądu się nie zmieniła, ale wcześniej była ważona tylko na wadze u weta. Przed chwilą zważyłem się z nią na wadze łazienkowej i wyszło jej 10,1 kg. Nie wiem czy to prawdziwy wynik bo przecież chuda nie jest.

Posted
29 minut temu, Maciek777 napisał:

Ja zapamiętałem, że Pandi waży jakoś 12 kg. Może dalej tak jest bo, jak pisałem, z wyglądu się nie zmieniła, ale wcześniej była ważona tylko na wadze u weta. Przed chwilą zważyłem się z nią na wadze łazienkowej i wyszło jej 10,1 kg. Nie wiem czy to prawdziwy wynik bo przecież chuda nie jest.

Maciek przestań podjadać karmę Pandzie!

Posted
Dnia 15.11.2017 o 08:51, bakusiowa napisał:

10 kg to jest w sam raz. Mniej nie będzie chyba już wskazane.

panie "w pewnym wieku" niekorzystnie wyglądają zbyt chude.... bo pomarszczone :) więc za bardzo Pandusia schudnąć nam nie może ! :)

Posted
Dnia 15.11.2017 o 08:36, Olena84 napisał:

Maciek przestań podjadać karmę Pandzie!

Ale ona lepsza niż ludzka :/ ;)

A tak na serio to wcale nie lepsza. Kiedyś spróbowałem karmy super premium. Ostra i chemiczna. Aż dziwne, że psy to lubią :/

Dnia 15.11.2017 o 08:51, bakusiowa napisał:

10 kg to jest w sam raz. Mniej nie będzie chyba już wskazane.

Ani się o to nie staram:)

Dnia 16.11.2017 o 11:51, mari23 napisał:

panie "w pewnym wieku" niekorzystnie wyglądają zbyt chude.... bo pomarszczone :) więc za bardzo Pandusia schudnąć nam nie może ! :)

Już się chyba bardziej nie pomarszczy bo nawet teraz w tej skórze zmieściłaby dodatkowe 7 kg:)

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, kinga_kinga7 napisał:

A ja w imieniu naszych, bialskich psiaków proszę o głosy, w listopadzie musi się udać !

ja już zaczynam wątpić w ten konkurs Krakvetu, przestałam robić u nich zakupy przez to

Posted
Dnia 25.11.2017 o 21:18, danka488 napisał:

jasne, że kupuj:)

Super, wczoraj zamówiłem:)

Dzisiaj Panda miała szczepienie na wściekliznę. Była oczywiście bardzo grzeczna:) Zdjęcia i rozliczenie będą za jednym razem jak przyjdzie karma.

Posted

OK, przyszła karma (z gratisową obrożą przeciwpchelną) to robię rozliczenie za nią i za szczepienie na wściekliznę. Jeszcze co do tej obroży. Czy ktoś wie jakiej jest jakości? Mogę się mylić, ale mi na najwyższą nie wygląda;) I teraz pytanie czy zostawić ją Pandzie czy przekazać na bazarek, który zrobię (najprawdopodobniej) w grudniu? 

Rozliczenie:

Stan z 09 września: +1194 zł

26 listopada: -185 zł za karmę

27 listopada: -25 zł za szczepienie

Stan na chwilę obecną: +984 zł

DSC_8764.jpg

DSC_8765.JPG

Posted
3 minuty temu, Olena84 napisał:

Nie znam tej firmy. A bazarek będziesz robić - co będzie?;)

Fanty będą ;) Czyli to co mi się nie sprzedało ostatnio (100 lat temu:( ) + nowości cały czas zbierane. Kosmetyki, ciuchy, książki, gadżety - czyli to co wszyscy mają, ale trochę inne:D

A obroża jest produkcji rosyjskiej na Litwę:)

Posted

Panda schudła w porównaniu do zdjęć z połowy listopada? Wtedy ważyła 10 kg, a dzisiaj ta sama waga pokazała 11,2 kg. Może tak się wydaje bo jest dość wyciągnięta na tym zdjęciu, co widać po cofniętych tylnych łapkach. I inaczej cień pada przy porównaniu lampy aparatu ze światłem słonecznym.

Posted
11 minut temu, Maciek777 napisał:

Panda schudła w porównaniu do zdjęć z połowy listopada? Wtedy ważyła 10 kg, a dzisiaj ta sama waga pokazała 11,2 kg. Może tak się wydaje bo jest dość wyciągnięta na tym zdjęciu, co widać po cofniętych tylnych łapkach. I inaczej cień pada przy porównaniu lampy aparatu ze światłem słonecznym.

te fafle z przodu chyba taki efekt dają;) nadal powtarzam - Maciek nie podjadaj jej karmy!

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 5.12.2017 o 09:46, danka488 napisał:

mam jakieś wpłaty, wieczorem naniosę:) super dziewczynka :)

przepraszam:( nie wyrabiam, ale od dzisiaj jestem babcią do kwadratu:):) urodziła mi się druga wnusia:):):) ważyła 3,650 ! mam u siebie starszą wnusię i nie mogę spokojnie usiąść przy komputerze. Myślę, że dopiero po świętach zrobię rozliczenie. Nie wiem czy córcia nie zjedzie do mnie na jakiś czas z dwoma panienkami :):) Jeśli nie będę mogła zajrzeć już dzisiaj życzę wszystkim zdrowych i wesołych świąt:) 

Posted
11 godzin temu, danka488 napisał:

przepraszam:( nie wyrabiam, ale od dzisiaj jestem babcią do kwadratu:):) urodziła mi się druga wnusia:):):) ważyła 3,650 ! mam u siebie starszą wnusię i nie mogę spokojnie usiąść przy komputerze. Myślę, że dopiero po świętach zrobię rozliczenie. Nie wiem czy córcia nie zjedzie do mnie na jakiś czas z dwoma panienkami :):) Jeśli nie będę mogła zajrzeć już dzisiaj życzę wszystkim zdrowych i wesołych świąt:) 

No to gratuluję!

Mam wpłatę od mamy u siebie, przepraszam, że dopiero teraz ale babcia jest chora bardzo i mama nie myśli o niczym innym:(

Posted
13 godzin temu, danka488 napisał:

Moje gratulacje:)

Dziękuję za życzenia:)

1 godzinę temu, Olena84 napisał:

No to gratuluję!

Mam wpłatę od mamy u siebie, przepraszam, że dopiero teraz ale babcia jest chora bardzo i mama nie myśli o niczym innym:(

Zdrowia dla babci!

U Pandy wszystko dobrze. Jest w trakcie zmiany legowiska bo do tej pory miała ten koszyk, w nim grubą gąbkę, a na niej koc. Niestety cały czas wydrapywała gąbkę. Myślałem, że to wina gąbki i położyłem jej sam koc w koszyku to go też rozdrapuje. może wije sobie gniazdo? W każdym razie znudzony sprzątaniem kawałków gąbki i poprawianiem koca zamówiłem jej nowe legowisko - jednoczęściowy materac. Powinien dojść w tym tygodniu. Świąteczne fotki Pandy będą w Święta lub za raz po nich:)

Życzę wszystkim zdrowia, spokoju i radości na Święta:)

smokymountainchristmas.jpg

• Upvote 1