Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

jak tam Klusidlo?

rozmawiałam z Anią, bo paragony i zaświadczenie mi wysłała SMS-em, ale nie mogę odczytać! czekam na zdjęcia i zaświadczenia:) wiodą beztroskie życie :) wszystko jest OK! , zrobiłam im ogłoszenia i zero odzewu:( prosiłam Anię o odchudzenie dziewczyn:) obiecała mi, że na następnych zdjęciach będą żebra widoczne! ha ha ha ... 

• Upvote 1
Posted

mam problem ze wstawieniem zdjęć :( tradycyjnie poproszę Macieja o pomoc:)

Jako że Maciej mi ostatnio zarzucił że go mało chwalę to chciałam napisać tu że jest rewelacyjnym wstawiaczem zdjęć na wątki!

Posted

Jako że Maciej mi ostatnio zarzucił że go mało chwalę to chciałam napisać tu że jest rewelacyjnym wstawiaczem zdjęć na wątki!

Tego się nie spodziewałem :D Rozumiem, że to taki podstęp był :lol:

No to wstawiam :)

von9jc.jpg

15frc4.jpg

16bep3a.jpg

250mhx4.jpg

2mr8j0y.jpg

Posted

mam nowe wpłaty i dostałam paragon od Ani za szczepienie dziewczyn p/wściekliźnie, od każdej  panny odejmuję z konta 20,- zł. paragon i zaświadczenie wstawię jutro wieczorem:) dziękuję Maćkowi za pomoc w wstawianiu zdjęć :)

Posted

Ło matko i córko, jakie szczęsliwe pulpety! :)

obie są do adopcji:) znowu mam problem z wstawieniem zaświadczeń i paragonu dziewczyn:( znowu przesłałam Maćkowi i liczę na Jego pomoc:) Maciej :) bardzo proszę wstaw, ja u siebie nie widzę tych zdjęć!,