danusiadanusia Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 dostałam nr konta-poszlo dziś 40 zl. pozdr :) serdecznie dziękujemy:) Quote
bakusiowa Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Jednak dobrze zrobiła zmiana miejsca zamieszkania. Czy ogłaszasz Klusię? Quote
danusiadanusia Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Jednak dobrze zrobiła zmiana miejsca zamieszkania. Czy ogłaszasz Klusię? tak:) ostatnio znowu odnowiłam im ogłoszenia ale jest cisza:( Quote
Bjuta Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Piszę coś u Klusi, żeby mi się wątek znowu nie zgubił... Quote
azalia Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Zaglądam do Klusiątka,wątek podczytuję na bieżąco. Quote
danusiadanusia Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Zaglądam do Klusiątka,wątek podczytuję na bieżąco. ale ja ostatni bardzo szwankuję:) w szkole młyn niby już zakończenie było, ale mamy rekrutację - muszę zrobić organizację na następny rok szkolny a poza tym mam wnusię w domu :) z Anią jestem w kontakcie, zrobiłam przelew za czerwiec, ale nie naniosłam:( stanu konta nie sprawdzałam, bo zabawiam naszego szkraba a robi się z Niej zadziora i wszystko co chce musi być na cito!!! poustawiała sobie nas wszystkich:):) Quote
danusiadanusia Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 naniosłam rozliczenie! serdecznie dziękuję wszystkim za wpłaty:) stan finansów jest kiepski, może jakiś bazarek stworzymy? ma ktoś pomysł?? Quote
danusiadanusia Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Ile płacimy za hotelik? miesięcznie 170,- zł. Quote
bakusiowa Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Oblicz ile jest faktycznie deklaracji. Trzeba napisać do ludzi o deklaracje stałe lub jednorazowe. W przyszłym tygodniu coś pomyślę. Quote
danusiadanusia Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Oblicz ile jest faktycznie deklaracji. Trzeba napisać do ludzi o deklaracje stałe lub jednorazowe. W przyszłym tygodniu coś pomyślę. dobrze:) Quote
beataczl Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 wydaje mi się,ze jest blad w podliczeniu... saldo końcowe powinno być o 20 zl większe ;) danusiadanusia -spr. podliczenie po wplacie Sabiny02 - 30 zl w czerwcu. Quote
bakusiowa Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Czy wszyscy deklarowicze płacą deklaracje stałe? Ile mniej więcej będzie brakowało na lipiec? Quote
danusiadanusia Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Oblicz ile jest faktycznie deklaracji. Trzeba napisać do ludzi o deklaracje stałe lub jednorazowe. W przyszłym tygodniu coś pomyślę. deklaracje stałe miesięczne: Doda_ - 5,- zł. Sabina02 - 15,- zł. Bjuta - 10,- zł. Beataczl - 5,- zł. asiuniab - 10,- zł. cisowianka - 10,- zł. Bakusiowa - 20,- zł. Azalia - 20,- zł. danusia - 20,- zł. Razem - 115,- zł. pisałam do osób, które wcześniej deklarowały wpłaty a później się wycofały, ale nikt mi nie odpisał:( Quote
danusiadanusia Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 wydaje mi się,ze jest blad w podliczeniu... saldo końcowe powinno być o 20 zl większe ;) danusiadanusia -spr. podliczenie po wplacie Sabiny02 - 30 zl w czerwcu. tak była pomyłka w saldzie! już poprawiłam w rozliczeniu:) dziękuję! Quote
bakusiowa Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Danusiadanusia, ile brakuje Kluseczce na hotelik? Quote
danusiadanusia Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Danusiadanusia, gdzie sie podziałaś??? właśnie wróciłam od wnusi :) urzędowałam u Zosi od czwartku:) zaraz muszę się rozpakować, jestem padnięta, Ona wszystkimi rządzi a ma dopiero 6 m-cy:) jutro siądę:) przepraszam dzisiaj nie dam rady zresztą zaczyna się błyskać! Quote
danusiadanusia Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 spojrzałam na szybko na rozliczenie i tak. Klusia ma miesięcznie 110,- zł. wpłat, więc trzeba dopłącać 60,- zł., muszę napisać do Dody, bo przestałą wpłacać od stycznia a deklarowała miesięcznie 5,- zł. Quote
danusiadanusia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 dzisiaj naniosłam aktualne wpłaty, za które serdecznie dziękujemy:) na koncie mamy 203,- zł., zaraz muszę zapłacić hotelik za m-c VII w kwocie 170,- zł. Quote
bakusiowa Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 spojrzałam na szybko na rozliczenie i tak. Klusia ma miesięcznie 110,- zł. wpłat, więc trzeba dopłącać 60,- zł., muszę napisać do Dody, bo przestałą wpłacać od stycznia a deklarowała miesięcznie 5,- zł. Doda wyjechała w czerwcu. Jakisś czas temu pisałam do niej wiadomość i jeszcze figuruje jako nieprzeczytana. Ja jeszcze nie wysłałam deklaracji ponieważ chciałam wiedzieć ile Kluseczce brakuje do hoteliku. Obiecałam jakiś bazarek lecz na razie nie mogę zrobić ponieważ mój komputer jest bardzo powolny. Niedługo będzie nowy. Jednak pomyślałam, że może poszukać deklaracji. Jak już będzie nowy komputer to pomyślę o tym. Na razie wyślę zwiększoną deklarację. Quote
danusiadanusia Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Doda wyjechała w czerwcu. Jakisś czas temu pisałam do niej wiadomość i jeszcze figuruje jako nieprzeczytana. Ja jeszcze nie wysłałam deklaracji ponieważ chciałam wiedzieć ile Kluseczce brakuje do hoteliku. Obiecałam jakiś bazarek lecz na razie nie mogę zrobić ponieważ mój komputer jest bardzo powolny. Niedługo będzie nowy. Jednak pomyślałam, że może poszukać deklaracji. Jak już będzie nowy komputer to pomyślę o tym. Na razie wyślę zwiększoną deklarację. Ok! serdecznie dziękuję:) ja też myślałam o bazarku:) teraz mam kilka dni wolnych później wnusia zjeżdża do mnie na ok. 2 tyg. w sierpniu jadę na wakacje a potem znowu do wnusi:) Quote
beataczl Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 zaglądam do Klusi.:) Ach te finanse! dobrze,ze kwota za dt i tak nie jest wysoka. Dopiero byłoby ciężko... Mogę się ,,dorzucuc" fantami do bazarku ale tylko w formie przeslania zdjęć mmsem na inna komorke do Kogos Kto będzie robil bazarek i umial to przerzucić na dogo. Jeśli to pasuje to dajcie znac. Quote
danusiadanusia Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 zaglądam do Klusi. :) Ach te finanse! dobrze,ze kwota za dt i tak nie jest wysoka. Dopiero byłoby ciężko... Mogę się ,,dorzucuc" fantami do bazarku ale tylko w formie przeslania zdjęć mmsem na inna komorke do Kogos Kto będzie robil bazarek i umial to przerzucić na dogo. Jeśli to pasuje to dajcie znac. serdecznie dziękuję:) jakby co to się do Ciebie odezwę:) Quote
Recommended Posts