Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widać, że dziewczyny  są szczęśliwe. Poszła deklaracja plus dodatek. Może przyda się na coś przeciwko kleszczom.

serdecznie dziękujemy:):) Ania zabezpieczyła Je kropelkami, ale będzie na następny raz:) jeszcze raz dziękuję!

• 2 weeks later...
Posted

prosze o pw z nr konta- dekl. za maj i dekl do konca roku wplace 10.6 -tj. 40 zl. /chyba ze uda sie wczesniej/...gdzies zawieruszylam konto,niestety

dobrze, ale zrobię to wieczorem:) przepraszam, ale niestety nie znam konta do siebie:):):)

Posted

przed chwilą dostałam informacje Klusia waży 15,7 kg a Pandusia 14 kg:) Wszystko jest w należytym porządku:)  Pandusia musi być kontrolowana! coś trzeba pomyśleć o Jej żywieniu:)

o, to chyba bardzo słuszna waga :)

Posted

Ale mnie dawno nie było...

Ania mówi, że Klusi to pasuje:), ale Pandusia jest niska i wygląda jak pulpet:)

Widziałem je w dniu ważenia i jest tak jak Ania mówi :) Mam nadziej, że Panda już coś schudła i odzyskała żebra ;)

Posted

Ale mnie dawno nie było...

Widziałem je w dniu ważenia i jest tak jak Ania mówi :) Mam nadziej, że Panda już coś schudła i odzyskała żebra ;)

Maciej witaj:) a może jakieś zdjęcia tych żeber nam przedstawicie:):) Ania musi mieć pomocnika:)

Posted

Maciej witaj:) a może jakieś zdjęcia tych żeber nam przedstawicie:) :) Ania musi mieć pomocnika:)

Ale żeber brak ;) Nawet ciężko je wyczuć :unsure:

Ja akurat wczoraj zacząłem dwutygodniowy urlop więc nie będzie mnie w tamtych stronach, ale myślę, że na brak pomocników Ania narzekać nie może :)

Posted

Ale żeber brak ;) Nawet ciężko je wyczuć :unsure:

Ja akurat wczoraj zacząłem dwutygodniowy urlop więc nie będzie mnie w tamtych stronach, ale myślę, że na brak pomocników Ania narzekać nie może :)

Ok! to udanego odpoczynku:) ja mam teraz pracowite dni:):)

Posted

naniosłam aktualne rozliczenie:) odnowiłam dziewczynom ogłoszenia, ale jak widać cisza! chyba trzeba pomyśleć nad bazarkiem, bo fundusze się szczuplają! jest ktoś chętny, ja coś mogę poszukać:), ale czasowa nie za bardzo jestem:( w szkole mam teraz młyn a przede mną jeszcze organizacja na następny rok, poza tym za tydzień zjeżdżają się do mnie moje dziewczyny:):)