flashka-g Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 [quote name='cockermanka'] Albo weźcie ich na jakąś porządną odprawę...czy co...albo zmieńcie firmę ochroniarską. Na żadnej wystawie nie ma tak nieżyczliwej wystawcom ochrony...i nie chodzi mi o jakieś cuda wianki...ale w ubiegłym roku klatka na kółkach utknęła mi w jakimś dołku przy wejściu na wystawę (wewnątrz 4 cockery). Grupa ochroniarzy z lubością napawała się widokiem niemłodej pani walczącej żeby wykulac tę ciężką klatkę... [/QUOTE] Ja to nigdy nie zapomnę, jak kiedyś ochrona kazała psy w piątku ( Yorki) zostawić w samochodzie ( dobrze że człowiek nie przyjechał np. pociągiem) przy kilku stopniach na plusie na cały dzień, bo na sobotę nie wpuszczają na teren wystawy z psami zgłoszonymi na inny dzień. Jeszcze się szarpali z wystawczynią, że nie wpuszczą, w końcu pamiętam że ktoś z szefostwa oddziału czy organizacji tam został powiadomiony i wpuścili. Po prostu wstyd. Widzę że dalej nic sie nie zmieniło. Mam nadzieję że w tym roku będzie jak zwykle miło i sympatycznie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockermanka Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Trochę mi lżej,jak czytam,że nie tylko ja mam takie spostrzeżenia... Uff...nasz przelew poszedł...zabieram się za szykowanie towarzystwa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jo-jo Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 A pytanie z innej beczki, dlaczego dogi, które odkąd pamiętam były w sali gimnastycznej wylądowały na płycie głównej ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocurkotka Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Byłam z moją początkującą sunią w Będzinie na wystawie - ale jej nie wystawiałam - chciałam ją oswoić z całym tym "harmiderem ;)" i sprawdzić czy będzie się czegoś bała itp. chciałam też skorzystać z bazarków bo czasem ciężko coś kupić dla psa bez psa :P to nie chcieli mnie wpuścić, przy innym wejściu była pani weterynarz i kilka innych osób i oni nie mieli nic przeciwko o.o i weszłam bez problemu. W sosnowcu chciałam wejść bo była na hali - a opinie są różne jak pies się tam zachowuje to chciałąm też sprawdzić - to ten sam problem ale jeden z ochroniarzy przymnknoł na to oko i wpuścił.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmaria Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 od której do której? ja chyba ślepa jestem,bo na stronie oddziału nie znalazłam info w jakich godzinach można przyjść popatrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 [quote name='Koszmaria']od której do której? ja chyba ślepa jestem,bo na stronie oddziału nie znalazłam info w jakich godzinach można przyjść popatrzeć.[/QUOTE] ja byłam dwa lata temu 8:40 :p :lol: bo pomyliłam autobusy :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmaria Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Ty masz bliżej,my mamy ponad godzinę autem:roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 od 10 zaczyna się ocena psów, więc możesz na 10 przyjechać ;) i siedzieć do końca :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmaria Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 dzięki:) znając mnie,to pewnie będę chciała tyle zostać,nie wiem czy TŻ wytrzyma ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkowska Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Trzeba było przyjechać na Waldusia ;) Może by nam lepiej poszło :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkowska Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Trzeba było przyjechać na Waldusia ;) Może by nam lepiej poszło :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmaria Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 piątek odpadał-do 17 siedziałam w pracy... w niedzielę jedziemy,bo w niedzielę są ozdóbki-ukochane mopsy TŻ,a ja chcę popatrzeć na cotony:)mam nadzieję,że jakieś będą. będę dzisiaj na Błoniach na rolkach,możemy próbować podpiąć Walda:> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 też jutro będę :> muszę zdjęcia pozmniejszać z piątku D: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysia Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Tez będziemy jutro. Zapraszamy na lodowisko na ring nr. 9 o 13:30 do kibicowania smarkatej puli czarnej i do robienia fotek bo ...zostaniemy bez nich jak nam ktoś nie zrobi... Nie posiadłam umiejętności klonowania i jestem niepocieszona ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 nie obiecuję, ale postaram się podejść ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANGEA Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 [quote name='jo-jo']A pytanie z innej beczki, dlaczego dogi, które odkąd pamiętam były w sali gimnastycznej wylądowały na płycie głównej ??[/QUOTE] Bo zostały wyróżnione tym honorowym ringiem i mogły się lansować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockermanka Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Muszę pochwalić organizatorów - nie wiem,czy nasze wpisy tutaj coś pomogły - ale w tym roku ochrona (stewardzi) była naprawdę ok. Mam tylko małą sugestię na przyszłość. W tym roku były też stoiska firmowe na antresoli. No i super. Ale czemu przy samych ringach? Mam na myśłi ring 7 i szczególnie ogromne stoisko firmy Parys,przylegające do samego ringu ... po drugiej stronie też były stoiska,oddalone od ringu max 5 m.... a między ringami przecież jest tyyyle miejsca... Tam i tak jest mało miejsca,a jak jeszcze o obu stron jest ring obstawiony stoiskami,to nie ma gdzie się ustawić. Pikuś,jak wystawia się jednego psa,ale jak ma się kilka to szybka zamiana psów robi się problemem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocurkotka Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Też muszę przyznać że w Katowic ochrona dużo lepsza, ale parking za 25 zł bez wejściówki to dużo chyba że bywają droższe :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talagia Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 [quote name='Kocurkotka']Też muszę przyznać że w Katowic ochrona dużo lepsza, ale parking za 25 zł bez wejściówki to dużo chyba że bywają droższe :P[/QUOTE] 25 zł to normalna cena. Polecam Poznań - 50 zł ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkowska Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Talagia - tak z ciekawości : jak wam poszło?? Bo byłam tak zajęta moim cudownym pieskiem wyjącym za sukami że nawet nie wiem :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmaria Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 [quote name='Pysia']Tez będziemy jutro. Zapraszamy na lodowisko na ring nr. 9 o 13:30 do kibicowania smarkatej puli czarnej i do robienia fotek bo ...zostaniemy bez nich jak nam ktoś nie zrobi... Nie posiadłam umiejętności klonowania i jestem niepocieszona ;)[/QUOTE] jeśli był jeden jedyny pulik,to mam fotki Twojej;) jeśli kogoś interesują focie ozdóbek,to mogę wysłać-niestety na jeden czy nawet dwa ringi w ogóle nie trafiliśmy[między innymi na ten na którym ta Twoja była wystawiana];/;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Nie trafiłaś na lodowisko? :o :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysia Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Pulików były trzy sztuki. W szczeniakach moja, potem w juniorach taka mniejsza drobinka i w weteranach Asia, która ma 11 lat i już cudne dredy. Ja byłam w szarej tunice ;) Chuda, wysoka z przyklejonym bananem na twarzy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 szarej? czyli twojej chyba nie mam :placz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysia Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 [url]https://www.facebook.com/edyta.falinska[/url] - tu jesteśmy i tak wyglądamy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts