Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cockermanka']
Albo weźcie ich na jakąś porządną odprawę...czy co...albo zmieńcie firmę ochroniarską. Na żadnej wystawie nie ma tak nieżyczliwej wystawcom ochrony...i nie chodzi mi o jakieś cuda wianki...ale w ubiegłym roku klatka na kółkach utknęła mi w jakimś dołku przy wejściu na wystawę (wewnątrz 4 cockery). Grupa ochroniarzy z lubością napawała się widokiem niemłodej pani walczącej żeby wykulac tę ciężką klatkę...
[/QUOTE]

Ja to nigdy nie zapomnę, jak kiedyś ochrona kazała psy w piątku ( Yorki) zostawić w samochodzie ( dobrze że człowiek nie przyjechał np. pociągiem) przy kilku stopniach na plusie na cały dzień, bo na sobotę nie wpuszczają na teren wystawy z psami zgłoszonymi na inny dzień. Jeszcze się szarpali z wystawczynią, że nie wpuszczą, w końcu pamiętam że ktoś z szefostwa oddziału czy organizacji tam został powiadomiony i wpuścili. Po prostu wstyd. Widzę że dalej nic sie nie zmieniło.

Mam nadzieję że w tym roku będzie jak zwykle miło i sympatycznie:)

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam z moją początkującą sunią w Będzinie na wystawie - ale jej nie wystawiałam - chciałam ją oswoić z całym tym "harmiderem ;)" i sprawdzić czy będzie się czegoś bała itp. chciałam też skorzystać z bazarków bo czasem ciężko coś kupić dla psa bez psa :P to nie chcieli mnie wpuścić, przy innym wejściu była pani weterynarz i kilka innych osób i oni nie mieli nic przeciwko o.o i weszłam bez problemu.

W sosnowcu chciałam wejść bo była na hali - a opinie są różne jak pies się tam zachowuje to chciałąm też sprawdzić - to ten sam problem ale jeden z ochroniarzy przymnknoł na to oko i wpuścił....

Posted

[quote name='Koszmaria']od której do której?
ja chyba ślepa jestem,bo na stronie oddziału nie znalazłam info w jakich godzinach można przyjść popatrzeć.[/QUOTE]
ja byłam dwa lata temu 8:40 :p :lol: bo pomyliłam autobusy :P

Posted

piątek odpadał-do 17 siedziałam w pracy...
w niedzielę jedziemy,bo w niedzielę są ozdóbki-ukochane mopsy TŻ,a ja chcę popatrzeć na cotony:)mam nadzieję,że jakieś będą.

będę dzisiaj na Błoniach na rolkach,możemy próbować podpiąć Walda:>

Posted

Tez będziemy jutro. Zapraszamy na lodowisko na ring nr. 9 o 13:30 do kibicowania smarkatej puli czarnej i do robienia fotek bo ...zostaniemy bez nich jak nam ktoś nie zrobi... Nie posiadłam umiejętności klonowania i jestem niepocieszona ;)

Posted

[quote name='jo-jo']A pytanie z innej beczki, dlaczego dogi, które odkąd pamiętam były w sali gimnastycznej wylądowały na płycie głównej ??[/QUOTE]
Bo zostały wyróżnione tym honorowym ringiem i mogły się lansować

Posted

Muszę pochwalić organizatorów - nie wiem,czy nasze wpisy tutaj coś pomogły - ale w tym roku ochrona (stewardzi) była naprawdę ok.

Mam tylko małą sugestię na przyszłość. W tym roku były też stoiska firmowe na antresoli. No i super. Ale czemu przy samych ringach? Mam na myśłi ring 7 i szczególnie ogromne stoisko firmy Parys,przylegające do samego ringu ... po drugiej stronie też były stoiska,oddalone od ringu max 5 m.... a między ringami przecież jest tyyyle miejsca... Tam i tak jest mało miejsca,a jak jeszcze o obu stron jest ring obstawiony stoiskami,to nie ma gdzie się ustawić. Pikuś,jak wystawia się jednego psa,ale jak ma się kilka to szybka zamiana psów robi się problemem...

Posted

[quote name='Kocurkotka']Też muszę przyznać że w Katowic ochrona dużo lepsza, ale parking za 25 zł bez wejściówki to dużo chyba że bywają droższe :P[/QUOTE]

25 zł to normalna cena. Polecam Poznań - 50 zł ;)

Posted

[quote name='Pysia']Tez będziemy jutro. Zapraszamy na lodowisko na ring nr. 9 o 13:30 do kibicowania smarkatej puli czarnej i do robienia fotek bo ...zostaniemy bez nich jak nam ktoś nie zrobi... Nie posiadłam umiejętności klonowania i jestem niepocieszona ;)[/QUOTE]
jeśli był jeden jedyny pulik,to mam fotki Twojej;)
jeśli kogoś interesują focie ozdóbek,to mogę wysłać-niestety na jeden czy nawet dwa ringi w ogóle nie trafiliśmy[między innymi na ten na którym ta Twoja była wystawiana];/;/

Posted

Pulików były trzy sztuki. W szczeniakach moja, potem w juniorach taka mniejsza drobinka i w weteranach Asia, która ma 11 lat i już cudne dredy. Ja byłam w szarej tunice ;) Chuda, wysoka z przyklejonym bananem na twarzy ;)