milagros19853201 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 wszystkiego dobrego majeczce w nowym domku:-) Quote
b-b Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Codziennie zaglądam z nadzieję na nowe wieści z domków:D Dziewczyny bądźcie już teraz tylko szczęśliwe:) Quote
Mysza2 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 b-b napisał(a):Codziennie zaglądam z nadzieję na nowe wieści z domków:D Dziewczyny bądźcie już teraz tylko szczęśliwe:) Nie może być inaczej:) Quote
paula_t Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Gabrysiu, przepraszam, że dopiero teraz wklejam zdjęcia Figuni, ale prawie cały dzień przespałam, totalnie mnie rozłożyło i mam 39 stopni gorączki, a dodatkowo niedawno pojawił się nowy tymczasowicz i taki to mam dzisiaj dzień. Quote
Gabi79 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Paula, nie przepraszaj!!! To ja przepraszam,że ciągle zawracam Ci głowę. Szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się cieplutko i pokazuj mi tu zaraz tymczasowicza!!!! Quote
Neelith Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Fajna perspektywa wyszła na pierwszym zdjęciu - Figusia jak wieeelki pies, większa niż Czaruś :D Super tafiła dziewczyna! Quote
Gabi79 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Neelith napisał(a):Fajna perspektywa wyszła na pierwszym zdjęciu - Figusia jak wieeelki pies, większa niż Czaruś :D Super tafiła dziewczyna! To prawda Figunia trafiła super:multi::multi::multi: Ma wspaniałych ludzi, duży ogród, wielki dom, spacery po lesie i cudownego psiego braciszka:loveu: Quote
Gabi79 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Mysza2 napisał(a):Cudo Figunia, wreszcie się doczekała :):) Oj, po tylu perypetiach.... ciekawe, czy jeszcze pamięta mnie, TZ-a i Kajtunia??? Quote
Mysza2 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Gabi79 napisał(a):Oj, po tylu perypetiach.... ciekawe, czy jeszcze pamięta mnie, TZ-a i Kajtunia??? Na pewno pamięta:) A ja zawsze w duchu mówię do psiaków jak ida do DS żeby o nas i o poprzednim życiu zapomniały:) Quote
Gabi79 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Mysza2 napisał(a):Na pewno pamięta:) A ja zawsze w duchu mówię do psiaków jak ida do DS żeby o nas i o poprzednim życiu zapomniały:) Nutka np. dobrze Nas pamięta, ale doskonale wie, kto jest jej Panią i Panem:loveu: Rozumie, że do Nas przyjechała w odwiedziny. Psiaki rozumieją więcej niż nam się wydaje. Quote
b-b Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 (edited) Dziewczyny przepraszam ! Kochani proszę kto jest na FB zapraszajcie jak najwięcej osób i udostępniajcie wszystkie zdjęcia, wydarzenie i co tam się robi żeby jak najwięcej ludzi o tym wiedziało Bardzo proszę! Zuzia potrzebuje pomocy https://www.facebook.com/events/592371210815144/# Jej wątek jest również na Dogo. Można tam wejść poprzez mój banerek, Edited March 17, 2014 by b-b Quote
paula_t Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Gabi79 napisał(a):Paula, nie przepraszaj!!! To ja przepraszam,że ciągle zawracam Ci głowę. Szybkiego powrotu do zdrowia, trzymaj się cieplutko i pokazuj mi tu zaraz tymczasowicza!!!! Gabrysiu, daj spokój, dla mnie to minuta roboty :) Odpisałam Ci na pw ;) Quote
AgusiaP Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Kochana mordeczka :loveu::loveu::loveu: W końcu trafiła na swoich ludzi :lol::lol::lol: Quote
Gabi79 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Dziewczynki!!! Pani Baeta wsparła kwotą 50 zł Aiszę:multi::multi::multi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251702-Aisza-sunia-z-guzami-i-jej-potomstwo Quote
AgusiaP Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [quote name='Gabi79']Dziewczynki!!! Pani Baeta wsparła kwotą 50 zł Aiszę:multi::multi::multi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251702-Aisza-sunia-z-guzami-i-jej-potomstwo Kochana pani Beatka :loveu::loveu::loveu: podziękuj pani Beatce :multi::multi::multi: Quote
Gabi79 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Chyba jeszcze tego maila nie wklejałam ( jest sprzed tygodnia): [FONT=Verdana]Psiaki śpią teraz po długim spacerze. Figunia wyrabia codziennie "kilometrówkę" w tempie ekspresowym. Ile ten psiaczek się nabiega!!! Gdy spacer jest według niej zbyt krótki, kręci kółka wokół domu aż pada zmęczona. Chyba by Pani nie pomyślała, że taka z niej biegaczka. Uwielbia wygrzewać się na słonku. Mruży wtedy oczka i mruczy. Czarusiowi natomiast jest ciągle gorąco, więc chowa się w cieniu pod jodłą i cały zasypuje się korą. Oba urwisy są bardzo kochane i oba pozdrawiają. [/FONT][FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana]Wszystkim psiakom życzę takiego domu i takich ludzi, jakich ma Figunia [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] Figunia to mała sprinterka[/FONT]:loveu:[FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana][/FONT] Quote
Neelith Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Super wieści! Chciałabym to zasypywanie się korą zobaczyć :D Quote
AgusiaP Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Jak ja się cieszę, że nasz maluszek ma taki domek :):):) Quote
Mysza2 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Czekała czekała i się doczekała swojego miejsca:):) Quote
Gabi79 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 (edited) Najnowsze doniesienia z figusiowego domku (Figunia i Czaruś są pieszczotliwie nazywani Kaczorkami): [FONT=Verdana]Witam Pani Gabrysiu. U naszej Niunieczki wszystko dobrze. Z Czarusiem dogadują się świetnie. Ostatnio Figunia zaskoczyła nas bardzo. Byliśmy z psiakami u córki, siedzieliśmy w ogrodzie, a Kaczorki biegały sobie. Po sąsiedzku za płotem mieszka średni kundelek. Czaruś podszedł radosny do płotu, a temtem piesek rzucił się w jego stronę gotowy do ataku i wtedy Niunieczka cała się zjeżyła i szczekając rzuciła się na obronę Czarusiowi "zasłaniejąc" go sobą. Dobrze, że był płot między psiakami. Byliśmy z niej dumni, że stanęła w obronie Czarka. Maleńka uwielbia spacery, bieganie, jest wtedy w swoim żywiole. Z Tomkiem biega nawet po 10 km i wraca taka szczęśliwa. Gdy widzi, że Tomek szykuje się do wyjścia, odstawia istny taniec, żeby tylko ją zabrał ze sobą. W lesie interesuje ją wszystko - każdy ptaszek, dzięcioł stukający w drzewo,każdy robak. Ostatnio leżała na ganku i przez 15 min obserwowała biedronkę,popychała ją łapką, wąchała, szczekała nanią. Musimy tylko uważać, żeby nie interesowała się za bardzo trzmielami, których teraz jest pełno bo kwitną bazie. Lubi, gdy się ją czesze. kładzie się wtedy na grzbiecie i pokazuje brzuszek. Mamy z nią wesoło. Gdy wraca z porannego siku, biegiem leci do łóżka i wskakuje z impetem pod kołdrę z odległości kilku metrów.Straszny z niej słodziak. Pani Gabrysiu, bardzo dziękujemy za Niuńkę. Pozdrawiam. Beata[/FONT] Edited April 5, 2014 by Gabi79 Quote
Neelith Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Jaka pocieszna, odważna i mądra sunia! :loveu: Quote
halszka Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 hihi ale fajne wieści,ubaw mają z kruszynką :) Quote
Recommended Posts