Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj otrzymałam informację, że do chorzowskiego schroniska trafiła piękna dożyca. Jest łagodna i szkoda jej w schronisku... Na dzień dzisiejszy jest na kwarantannie, ale DT (nie ukrywajmy) potrzebny. Jest możliwość wzięcia "Małej" na DT podczas kwarantanny:razz:, a gdy nie zgłosi się właściciel - kochać do końca życia;)

ADRES SCHRONISKA:
SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE
UL. OPOLSKA 36
41-500 CHORZÓW
SKR.POCZT.85;
TEL. /FAX:
0322498452
[email protected]

Wątek wszystkich chorzowskich psiaków

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na zaniedbaną nie wygląda. Mam nadzieję, że komuś zginęła i właściciel się po nią zgłosi. Piękna suczyna (dożulec :loveu: ). Nie wiesz w jakim ona wieku? Bo na fotkach takie przyszronione fafelki ma.

Posted

Tez mam nadzieję, że dobry właściciel się znajdzie, ale po ostatnim przypadku przepięknej, zadbanej i lśniącej bokserki, po którą nikt sie nie zgłosił, nadziei mam coraz mniej...

Jeszcze dwa zdjęcia ślicznoty:loveu:

Miłośnicy dogów hop hop:placz:

Posted

Wierzę;)

Czy istnieje jakieś odrębne forum dogowe, że tak zapytam, gdzie można by sunię ogłosić i czy jest ktoś na nim zalogowany, żeby ogłoszenie wrzucić?

Posted

nyna napisał(a):
Moge przygarnac psiaka ale dopero za miesiac
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

a ile psów chcesz adoptować? bo już na trzecim wątku to piszesz i robisz ludziom nadzieję... :roll:

Posted

Pisalem wczesniej o adopcej mozarta ale juz zostal za adoptowany i pisalem jeszcze o kajana ale po kontakcie z opiekunka dowiedzialem sie ze kajan jest psem specjalnej troski i nie nadaje sie bardzo na swobodne bieganie po podworku tylko musi mieszkac w domku.
Wiec szukam psiaka ktory moglby mieszkac na podworku ale oczywiscie w przyzwoitych warunkach a nie uwiazany przy budzie bo jestem czlowiekiem ktory kocha zwierzeta i nie akceptuje takiego czegos jak uwiazanie psa przy budzie.
Pozdrawiam wszystkich milosnikow zwierzat.

Posted

Pisalem wczesniej o adopcej mozarta ale juz zostal za adoptowany i pisalem jeszcze o kajana ale po kontakcie z opiekunka dowiedzialem sie ze kajan jest psem specjalnej troski i nie nadaje sie bardzo na swobodne bieganie po podworku tylko musi mieszkac w domku.
Wiec szukam psiaka ktory moglby mieszkac na podworku ale oczywiscie w przyzwoitych warunkach a nie uwiazany przy budzie bo jestem czlowiekiem ktory kocha zwierzeta i nie akceptuje takiego czegos jak uwiazanie psa przy budzie.
Pozdrawiam wszystkich milosnikow zwierzat.

Posted

ale dog niemiecki nie jest psem do mieszkania na podwórku!!!
na dogo znajdziesz wiele psiaków, które będą się lepiej nadawały do mieszkania na zewnątrz

Posted

Jaka śliczna psinka:loveu: :loveu: .Oby szybko znalazła domek.
nyna-dog niemiecki w takim razie odpada.Dogi to sa psy,które nie wytrzymaja na dworzu.Psy te maja za krótka sierść,żeby zamieszkac na dworzu-zima to już wogóle.To sa psy typowo domowe.Potzrebuja ciągłego kontaktu z człowiekiem-to sa takie wielkie śliniące się:p maskotki:loveu:

Posted

Moge zaadoptowac dwa duze psiaki poniewaz posiadam duze podworko 2000m2. Moze mi pomozecie znalezc?????Moga to byc np.Owczarek niemiecki, rottwelier lub inne :)
Pozdrawiam wszystkich