Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nyna - rozpocznij nowy wątek w dziale "przygarnę psa" ponieważ to wątek dożycy. Dziewczyny! - sorki, ale chyba się zagalopowałyście, bo zaraz będzie tutaj 5 nowych stron z ofertami psa dla nyny. Litości!!

DOZIA - W GÓRĘ.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy przesłałyście już wiadomość do dziewczyn, które na dogo zajmują się dogami ? jeżeli nie - ja to zrobię po 10.00

wysłałam PW do: ASICA, joaaa, eveandAxel, onek, Magoral, Norbitka - na pewno się odezwą

Posted

W sprawie suczki dzis ma byc ktos "wyslany przez Adopcje" w schronie.
Ona na zdjeciach wyglada na mlodsza niz 5 lat.
Co z tatoo, napewno nie ma sladu?? I jak ona w stosunku do innych psow?? Mozliwy jest tymczas ale Pani ma doga samca wiec musiala by sie z nim idealnie zgodzic bo nie ma mozliwosci ich oddzielenia.

A do Nyno
Moze poszukaj kaukaza. Jest ich sporo do adopcji. Jeden bedzie niebawem gotowy do pojscia do nowego domu. Teraz jest jeszcze w Warszawie.

Posted

Pójdzie człowiek do pracy, wróci i mu wątek zawalą:mad:

Morgan dziękuję za ogarnięcie i uporządkowanie:loveu:

Pangea na razie nie potrafię Ci odpowiedzieć na Twoje pytania:-( Gdy wczoraj byłam w schronisku, Sunia była jeszcze w budynku schroniska i oczekiwała na szczepienia... Gdy dowiem się czegoś konkretnego i więcej od razu piszę;)

Posted

Agnes B. napisał(a):
PANGEA jesteście niesamowite:loveu::loveu::loveu:

Liczę na informacje na bieżąco. Ona jest u Ciebie?

Nie, nie jest u mnie
Niesamowite to bedzie dopiero jak bedzie stalym domku

Posted

dopiero odczytałam pw:oops:
czy dozia ma gdzie trafic po 10 dniach?
jesli potrzebne by były jakies pieniadze na sunie w miare mozliwosci postaram się pomóc.
rozumiem ze mozna wpłacać na AFN:oops:
teraz już może byc tylko lepiej,sunia jest w dobrych rękach.
Adopcje się nia zaopiekują:p

Posted

ASICA napisał(a):
dopiero odczytałam pw:oops:
czy dozia ma gdzie trafic po 10 dniach?
jesli potrzebne by były jakies pieniadze na sunie w miare mozliwosci postaram się pomóc.
rozumiem ze mozna wpłacać na AFN:oops:
teraz już może byc tylko lepiej,sunia jest w dobrych rękach.
Adopcje się nia zaopiekują:p

Toz to wlasnie Adopcje ja zabraly:eviltong:
Przeciez to nie wirtualna grupa kosmitow ;) Tylko MY:loveu:
Pieniadze przydadza sie zawsze. Mozesz na AFN, mozesz do Beaty.
Suczka jeszcze przez 10 dni nie moze byc wydana do stalego domu, bo mamy nadzieje, ze jednak ktos jej szuka
Po za tuzinem kleszczy i brudem suczka jest w dobrej formie, mamy nadzieje, ze jednak komus uciekla. Czekamy
Za 10 dni bedzie do adopcji na stale

Posted

A oto dziewczynka po wyjściu za bramę (oby już nigdy nie musiała jej oglądać :shake: ) no i przed podróżą do domku tymczasowego :)

Posted

Fajnie, ze sie Wam podoba. Szukajcie jej domku
Oglaszam konkurs na imie dla "zoltej"

Wiesci z domku tymczasowego:
Dogadala sie z psem ale nie reaguje na zadne imie wiec chyba nie trafilismy w "jej" imie.
Po tatoo ani sladu. Wiec albo go nie miala albo tak dokladnie zniknal ( co jak wiemy czasto sie zdarza )
Troche podkrada jedzenie ale jest przy tym bardzo "nieszczesliwa" Jakby wiedziala, ze tak nie wolno.
\narazie malo pije i malo sika. Albo tak ma albo......
Niestety miala kolo tuzina kleszczy wiec pozostaje nam czekac
Po za jedna "wpadka" nie brudzi w domu.
No i najwazniejsze. Zaatakowana rano na spacerze przez inne psy ( obce ) absolutnie je olala.
Na widok smyczy bardzo sie ucieszyla i zwyczajem dogow zaczela skakac do obrozy.
Do przyjaznych psow jest towazyska i chce sie "zapoznac"

Posted

Agnes B. napisał(a):
Ach Żółciutka, już piszę do Ciebie, obyś lada dzień znalazła wspaniały i kochający domek:loveu: Obyś się nie pochorowała...

Ehh
Myslalam, ze juz wszystkie kleszcze wyjete:shake: , a tu sie okazuje, ze dzis zgubila ( bo juz takie najedzone ) kolejnego:placz:

Posted

halbina napisał(a):
Dlaczego ja muszę trafiać na wątek doga w potrzebie "przez przypadek"?... :mad:

Nie tylko Ty
Ja tez tu trafilam przypadkiem, przez link na innym watku ( na ktorym tez bylam przypadkiem :roll: ) heh
ALe na typowo "dozych" watkach tez juz jest o tej suni. Predzej czy pozniej bys sie o niej dowiedziala;)
Tu tez jest o "zoltej" zwanej w tymczasowym domku Mala
http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=324396#post324396

Posted

Przepraszam, ale w pomocy na dogo raczkuję... Nie wiem kto zajmuje się dogami w potrzebie:shake:

Codziennie człowiek uczy się czegoś nowego, np. ja teraz;) Czy jest na dogo jakaś lista osób, która pomaga konkretnym psom? (dane choroby, dane rasy etc.) Wtedy wiedziałoby się "do kogo z czym" Wy wszyscy pewnie już się doskonale znacie;)

Pozdrawiam serdecznie;)