Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dobrze.
Wczoraj jak zawozilam dla niej karme, spotkalam ja spacerku.:loveu:
Grzecznie chodzi na smyczy. Zalatwia sie na spacerkach ;) Na mojego psa nawet uwagi nie zwrocila, tylko poszla do domku :p

Posted

Napiszcie do mnie jesli bylby jakis problem ze znalezieniem domku ,a DT by juz nie mogl. Moge dac jej DT, ale jestem w Wawie. Szkoda marnowac czas na transport. Czy ktos wie czy sunia jest wysterylizowana ?

Posted

Polawa napisał(a):
Napiszcie do mnie jesli bylby jakis problem ze znalezieniem domku ,a DT by juz nie mogl. Moge dac jej DT, ale jestem w Wawie. Szkoda marnowac czas na transport. Czy ktos wie czy sunia jest wysterylizowana ?

O suni wiemy baardzo malo :shake:
Zostala znaleziona w centrum Dabrowy Gorniczej, blakala sie kilka dni. Zabrano ja do schroniska w Chorzowie.
Liczymy, ze jednak komus uciekla, a nie ze ja wyzucono:-(
Dzis dziewczyny obdzwanialy lecznice wet w okolicy z pytaniem czy ktos nie szuka doga. Jutro i w czwartek dogaze ze Slaska wybieraja sie na spacer do Dabrowy i beda rozwieszac ogloszenia o niej.
Dajemy jeszcze tydzien wlascicielowi na poszukiwania suni.:mad:

Posted

halbina napisał(a):
A kiedy będą wiadomości z życia dożynki?...

A co chcesz wiedziec :eviltong:
Mala-Ruda juz normalnie sika ( to chyba ze stresu tak nie chciala sikac )
Kocha owczarki niemieckie. Jak jednego zobaczyla, to sie malo ze smyczy nie urwala.
Je chetnie i hihi zaczela od miski odganiac drugiego doga. Panienka chce rzadzic:diabloti:
Zabrana na kanape ( troche sila ) zamarla w bezruchu ale stwierdzila, ze to boskie miejsce:p

Posted

Kasias20 napisał(a):
Co u dożynki w nowym domku??Chociaz troszke informacji by sie przydało:p Moze jakies zdjęcia:grins:

Suczka ma sie dobrze. Juz prawie sie zaaklimatyzowala. Niestety nie przyjdzie jutro na Zlot do Chorzowa, bo ma cieczke :/
Przyjda za to jej nowi wlasciciele odebrac ksiazeczke zdrowie
We wtorek bedzie u weto w schronisku, bo jeszcze trzeba ja zachipowac