Gabi79 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='Marycha35']Kreciątko pycha:):):) Miał szczęście, gałganek dzielny, w potwornej dziurze mieszkał!!![/QUOTE] Krecik jest po prostu UROCZY, uwierzcie. Maluch wzbogacił się o 20,- ( dotarły wpłaty od Neelith 10,- i Halszki 10,-) Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
jotpeg Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Ada-Vebby']Zaglądam do Uroczego Kreciątka :)[/QUOTE] też pamiętam o małym/czarnym :loveu: Quote
Neelith Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Miło czytać jak Krecik robi postępy! :) No i o co tutaj chodzi: ładne, młode, grzeczne, przyjacielskie i pojętne psiaki trafiają na ulicę, błąkają się, walczą o przetrwanie... Kreciczek, Robin... doskonałe psiaki, a bez prawdziwego domu :( I ile jeszcze takich bid porzuconych? Co dopiero te starsze i schorowane. Idą Święta, niby czas radosny, ale mnie teraz nie cieszą, bo to nie-adopcyjny okres. Dobrze jednak, że pomoc nadeszła na czas i Krecik nie spędzi Świąt (i zimy!) w szałasiku. Quote
Marycha35 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Tak jest, szałasik dobry dla tych, co zwierzaków nie lubią, niechaj im pupu marzną!!!!!! Quote
Gabi79 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='Neelith']Miło czytać jak Krecik robi postępy! :) No i o co tutaj chodzi: ładne, młode, grzeczne, przyjacielskie i pojętne psiaki trafiają na ulicę, błąkają się, walczą o przetrwanie... Kreciczek, Robin... doskonałe psiaki, a bez prawdziwego domu :( I ile jeszcze takich bid porzuconych? Co dopiero te starsze i schorowane. Idą Święta, niby czas radosny, ale mnie teraz nie cieszą, bo to nie-adopcyjny okres. Dobrze jednak, że pomoc nadeszła na czas i Krecik nie spędzi Świąt (i zimy!) w szałasiku.[/QUOTE] Niestety tak wiele wspaniałych psiaków czeka na dom w schroniskach, jest wyrzucanych na ulicę. Są zdane na łaskę i niełaskę ludzi. Nie wiadomo, czy Krecik by przetrwał do świąt w tym szałasie. Quote
Neelith Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Gabi79']Nie wiadomo, czy Krecik by przetrwał do świąt w tym szałasie.[/QUOTE] To prawda... Ślę wirtualne drapanko dla Krecika! Quote
madziakato Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Zaglądam do Kreciczka i wysyłam swoją deklarację. Pozdrawiam! Quote
__Lara Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Jestem u Krecika - jak przeczytałam o kolejnym psiaku przy tym zajeździe to mi serce zmroziło - a to takie maleństwo! Jak dobrze, że go wypatrzyłyście cioteczki - on by tam zamarł przy tej temperaturze... Quote
halszka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 zaglądam wieczorkiem i życzę Krecikowi i cioteczkom dobrej nocy:) Quote
Gabi79 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='Neelith']To prawda... Ślę wirtualne drapanko dla Krecika![/QUOTE] [quote name='madziakato']Zaglądam do Kreciczka i wysyłam swoją deklarację. Pozdrawiam![/QUOTE] [quote name='__Lara']Jestem u Krecika - jak przeczytałam o kolejnym psiaku przy tym zajeździe to mi serce zmroziło - a to takie maleństwo! Jak dobrze, że go wypatrzyłyście cioteczki - on by tam zamarł przy tej temperaturze...[/QUOTE] [quote name='szafranekm']Pamiętam i odwiedzam Luckego;)[/QUOTE] [quote name='halszka']zaglądam wieczorkiem i życzę Krecikowi i cioteczkom dobrej nocy:)[/QUOTE] Bardzo się cieszę, że nie zapominacie o Kreciku:loveu: Mam kolejną wpłatę 20,- od cioci yossariana :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
ajw Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 I ja ślę głaski dla Krecika, pogoda za oknem nieciekawa, dobrze, że Krecik już bezpieczny ;) Quote
Gabi79 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='ajw']I ja ślę głaski dla Krecika, pogoda za oknem nieciekawa, dobrze, że Krecik już bezpieczny ;)[/QUOTE] To prawda, lepiej się nie zastanawiać ile takich biedaków marznie, bo nikogo nie wzrusza ich los..... Ciekawe co u malucha???? Quote
__Lara Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Przepraszam cioteczki, zrobię trochę prywaty u Krecika... ... przy okazji zapraszam Was cioteczki na wątek dwóch psiaków, które trafiły z deszczu pod rynnę - czyli ze schronu do jakiegoś pseudo bdt :( Pomóżcie!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249273-Wyci%C4%85gamy-psiaki-z-pseudo-BDT-zbieramy-na-hotelik-dla-Dzizysa-i-Szlemika!?p=21623171#post21623171[/url] Quote
AgusiaP Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Już nie mogę się doczekać spotkania z Krecikiem ;) Ciekawe czy nas pozna chłopczyna:roll: i czy się ucieszy na nasz widok ;) Quote
Mysza2 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='AgusiaP']Już nie mogę się doczekać spotkania z Krecikiem ;) Ciekawe czy nas pozna chłopczyna:roll: i czy się ucieszy na nasz widok ;)[/QUOTE] Pozna:) jak przyjechałyśmy do Gabi to poznał:) Zapraszamy z Agusią na bazarek dla Robina, [B][COLOR=#ff0000]wszystko w opcji KUP TERAZ[/COLOR][/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013[/url] Quote
Gosiapk Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Lucky zmienił na stałe imię na Krecik? :) Quote
Mysza2 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Gosiapk']Lucky zmienił na stałe imię na Krecik? :)[/QUOTE] A taki dwojga imion się zrobił:):) Quote
Gosiapk Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Mysza2']A taki dwojga imion się zrobił:):)[/QUOTE] Dwojga imion Lucky Kretosław Myszowski ;) Quote
Gabi79 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Gosiapk']Dwojga imion Lucky Kretosław Myszowski ;)[/QUOTE] Ciekawe jak tam Myszowski dzisiaj??? Quote
Gosiapk Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Gabi79']Ciekawe jak tam Myszowski dzisiaj???[/QUOTE] :roflt: hehehe Quote
Gabi79 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Dzisiejsze wpłaty dla Lakiego: madziakato [B]20,-[/B]:Rose::Rose::Rose::Rose: Jacek K. (nowy pan Dianki [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248465-Dianka-(-pomóżmy-jej-opuścić-schronisko-Błagamy-o-deklaracje?p=21541054#post21541054[/url] ) [B]70,-[/B]:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Mysza2 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Jak miło ze strony diankowego domku:):):) Quote
Recommended Posts