Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']Kreciątko pycha:):):) Miał szczęście, gałganek dzielny, w potwornej dziurze mieszkał!!![/QUOTE]

Krecik jest po prostu UROCZY, uwierzcie.

Maluch wzbogacił się o 20,- ( dotarły wpłaty od Neelith 10,- i Halszki 10,-) Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miło czytać jak Krecik robi postępy! :) No i o co tutaj chodzi: ładne, młode, grzeczne, przyjacielskie i pojętne psiaki trafiają na ulicę, błąkają się, walczą o przetrwanie... Kreciczek, Robin... doskonałe psiaki, a bez prawdziwego domu :( I ile jeszcze takich bid porzuconych? Co dopiero te starsze i schorowane. Idą Święta, niby czas radosny, ale mnie teraz nie cieszą, bo to nie-adopcyjny okres. Dobrze jednak, że pomoc nadeszła na czas i Krecik nie spędzi Świąt (i zimy!) w szałasiku.

Posted

[quote name='Neelith']Miło czytać jak Krecik robi postępy! :) No i o co tutaj chodzi: ładne, młode, grzeczne, przyjacielskie i pojętne psiaki trafiają na ulicę, błąkają się, walczą o przetrwanie... Kreciczek, Robin... doskonałe psiaki, a bez prawdziwego domu :( I ile jeszcze takich bid porzuconych? Co dopiero te starsze i schorowane. Idą Święta, niby czas radosny, ale mnie teraz nie cieszą, bo to nie-adopcyjny okres. Dobrze jednak, że pomoc nadeszła na czas i Krecik nie spędzi Świąt (i zimy!) w szałasiku.[/QUOTE]

Niestety tak wiele wspaniałych psiaków czeka na dom w schroniskach, jest wyrzucanych na ulicę.

Są zdane na łaskę i niełaskę ludzi.

Nie wiadomo, czy Krecik by przetrwał do świąt w tym szałasie.

Posted

Jestem u Krecika - jak przeczytałam o kolejnym psiaku przy tym zajeździe to mi serce zmroziło - a to takie maleństwo! Jak dobrze, że go wypatrzyłyście cioteczki - on by tam zamarł przy tej temperaturze...

Posted

[quote name='Neelith']To prawda...
Ślę wirtualne drapanko dla Krecika![/QUOTE]

[quote name='madziakato']Zaglądam do Kreciczka i wysyłam swoją deklarację. Pozdrawiam![/QUOTE]

[quote name='__Lara']Jestem u Krecika - jak przeczytałam o kolejnym psiaku przy tym zajeździe to mi serce zmroziło - a to takie maleństwo! Jak dobrze, że go wypatrzyłyście cioteczki - on by tam zamarł przy tej temperaturze...[/QUOTE]

[quote name='szafranekm']Pamiętam i odwiedzam Luckego;)[/QUOTE]

[quote name='halszka']zaglądam wieczorkiem i życzę Krecikowi i cioteczkom dobrej nocy:)[/QUOTE]

Bardzo się cieszę, że nie zapominacie o Kreciku:loveu:

Mam kolejną wpłatę 20,- od cioci yossariana :Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='ajw']I ja ślę głaski dla Krecika, pogoda za oknem nieciekawa, dobrze, że Krecik już bezpieczny ;)[/QUOTE]

To prawda, lepiej się nie zastanawiać ile takich biedaków marznie, bo nikogo nie wzrusza ich los.....

Ciekawe co u malucha????

Posted

Przepraszam cioteczki, zrobię trochę prywaty u Krecika...

... przy okazji zapraszam Was cioteczki na wątek dwóch psiaków, które trafiły z deszczu pod rynnę - czyli ze schronu do jakiegoś pseudo bdt :(

Pomóżcie!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249273-Wyci%C4%85gamy-psiaki-z-pseudo-BDT-zbieramy-na-hotelik-dla-Dzizysa-i-Szlemika!?p=21623171#post21623171[/url]

Posted

[quote name='AgusiaP']Już nie mogę się doczekać spotkania z Krecikiem ;) Ciekawe czy nas pozna chłopczyna:roll: i czy się ucieszy na nasz widok ;)[/QUOTE]
Pozna:) jak przyjechałyśmy do Gabi to poznał:)

Zapraszamy z Agusią na bazarek dla Robina, [B][COLOR=#ff0000]wszystko w opcji KUP TERAZ[/COLOR][/B]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013[/url]

Posted

Dzisiejsze wpłaty dla Lakiego:

madziakato [B]20,-[/B]:Rose::Rose::Rose::Rose:

Jacek K. (nowy pan Dianki [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248465-Dianka-(-pomóżmy-jej-opuścić-schronisko-Błagamy-o-deklaracje?p=21541054#post21541054[/url] ) [B]70,-[/B]:Rose::Rose::Rose::Rose: