dexterka Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Dziękujemy za wysyłkę pieniążków na żwacze :) Jak tylko dojdą to potwierdzę. Jurand z każdym dniem ma się coraz lepiej, serce się raduje jak on z zagubionego zmienia się w garnącego się do ludzi , ciekawskiego psiaka. Męczą go jeszcze luźne kupki, stosujemy nifuroksazyd i jest poprawa. W końcu też zaczął jeść swoją karmę bez dosmaczania. Dzisiaj Jurguś korzystał ze słoneczka i po spacerku dałam go do wolnego kojca , aby troszkę doopkę na słoneczku powygrzewał , a ja poleciałam z innymi psiakami. Poznał dzisiaj też naszą sąsiadkę oraz jej suczkę posokowca , w której natychmiast się zakochał. Nie wie niestety jeszcze ,że to dziewczyna mojego Dextera:P Udało mi się też sprawdzić jego reakcję na koty, może nie tak dokładnie , bo na smyczy , ale powiem tak KOTA NIE CHCIAŁ ZJEŚĆ:) Nie mogę przestać mysleć o tym jak ktoś mógł wywalić takiego psa , pewnie po latach służby człowiekowi, ot tak po prostu pozbył się problemu!!! Ciekawe czy tego człowieka na starość też to spotka... Quote
Lili8522 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 A może ukochany człowiek Juranda zmarł a rodzina pozbyła się problemu? Nie chce mi się wierzyć że ktoś mógł ot tak go wyrzucić... :-( Quote
wiewoira Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Lili8522']A może ukochany człowiek Juranda zmarł a rodzina pozbyła się problemu? Nie chce mi się wierzyć że ktoś mógł ot tak go wyrzucić... :-([/QUOTE] Niestety Lili,żaden pozytyw w historii Jurasia sie nie pokazał ... ważne jednak jest to co teraz i to jaką przyszłość bedzie miał :loveu: To cudowny piesio który jeszcze wiele ma do zaoferowania tylko musi sie znaleźć domek który to dostrzeże. Quote
Gosiapk Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Dexterko, a gdzie mieszka Juraś? Wybacz ale nie znam Twojego hoteliku i nie wiem, gdzie zwykle mieszkają psiaki :) Quote
dexterka Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Jurguś mieszka w biurze mojego Tża:) Ale już mężowi zapowiedziałam ,że biura nie odzyska, bo psiakom będzie tam bardzo dobrze. Jest tam widno, ciepło:) Chcę ten pokój przerobić w przyszłości na dwa boksy wewnętrzne , aby psiaki miały towarzystwo. Quote
Gosiapk Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='dexterka']Jurguś mieszka w biurze mojego Tża:) Ale już mężowi zapowiedziałam ,że biura nie odzyska, bo psiakom będzie tam bardzo dobrze. Jest tam widno, ciepło:) Chcę ten pokój przerobić w przyszłości na dwa boksy wewnętrzne , aby psiaki miały towarzystwo.[/QUOTE] Mąż pewnie się ucieszył ;) Quote
Nadziejka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 I ja dziś odwiedzam ... choć b umeczona to z radoscia do Jurcia :buzi:i innych serduszek :loveu: lece Quote
wiewoira Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Oj jak by Jurcio sie cieszył gdyby tak w realu wszyscy przychodzili do niego :loveu: ale za wirtualne pozdrowienia baaaaaaardzi dziękujemy i za pamięć :multi::loveu: Quote
AgusiaP Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 I ja buziaczki chłopakowi przesyłam:loveu: Quote
margo001 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Gdyby tak można było to niejedna Cioteczka odwiedziłaby Jureczka ;) Quote
Gosiapk Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 (edited) [quote name='ewa gonzales']I ja dziś odwiedzam ... choć b umeczona to z radoscia do Jurcia :buzi:i innych serduszek :loveu: lece[/QUOTE] Biedna ciocia ewu :calus: Edited December 18, 2013 by Gosiapk spelling Quote
wiewoira Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Na powitanie Jurasiowi całusa ślę :buzi: I wszystkie ciocie pozdrawiam serdecznie :loveu: Quote
Gosiapk Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='wiewoira']Na powitanie Jurasiowi całusa ślę :buzi: I wszystkie ciocie pozdrawiam serdecznie :loveu:[/QUOTE] Cześć Jurek i dogociocie :) Quote
Nadziejka Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/k/kerst_toread/toread-02.gif[/IMG]:bye:się witam u Jurasia :iloveyou:pozdrawiam wszystkie dobre dusze Quote
wiewoira Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Przypominam że wszystkie poprawki dotyczące wpłat są nanoszone w poście 4 :lol: Quote
Martika&Aischa Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 tak wieczornie sobie zaglądam do chłopaka ;) Quote
wiewoira Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Jurandzik ma małe problemy z koopką :( w jeden dzień jest dobrze a na drugi męczy go biegunka ... Dexterka ma go obserwować a jutro zerknie jeszcze na niego wet ;) Dobranoc kochany chłopaku :buzi: Quote
AgusiaP Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Odwiedzam Jurandzika, mam nadzieję, że problemy z kupką to nic poważnego Quote
mari23 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='AgusiaP']Odwiedzam Jurandzika, mam nadzieję, że problemy z kupką to nic poważnego[/QUOTE] i ja też zagladam z nadzieją, że teraz to już tylko "długo i szczęśliwie" będzie Jurand nasz żył Quote
Nadziejka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 I ja zaglądam z nadzieja :glaszcze: Jurasiu :modla:serdunko kochane:iloveyou: Quote
margo001 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Mam nadzieje ze biegunka ustąpiła i Jurandzik czuje się dobrze :lol: Quote
Nuncek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 W sprawie kupy i problemów; polecam dodawać do jedzenia szczyptę suszonych buraczków. Kiedyś nasze psy miały problem z twardością kupy i zaczęliśmy podawać im buraczki. Pomagają na prace jelit, zatrzymują biegunkę i teraz profilaktycznie wszystkie psy dostają codziennie szczyptę do karmy i jest ok. Spróbujcie! ps. gdyby była taka potrzeba, to mogę Wam podesłać paczkę buraczków. Quote
Recommended Posts