Jump to content
Dogomania

Jurand widzi... sercem. Pomózmy, inaczej nie przetrwa zimy w schronisku

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='wiewoira']Witaj Jurasiu :)
Dextereczo czy Jurcio poznał sie już z jakimiś hotelowiczami ???[/QUOTE]
Nie kochana, tak jak Ci mówiłam Jurguś zostanie zapoznany z bandą jak tylko zostanie obejrzany przez weta i zaszczepiony przeciwko wirusówkom.

Biegunka minęła jak ręką odjął:) Smecta pomogła i obyło się bez "poważniejszych leków". Zaczął nawet jeść karmę bez dosmaczania. Mam resztkę żwaczy mielonych to będę mu dodawała do karmy na poprawę flory bakteryjnej.
A może któraś z cioteczek chciałaby zafundować Jurandzikowi żwacze w prezencie pod choinkę?? :lol:

[video=youtube;7kD8b6MA83Y]http://www.youtube.com/watch?v=7kD8b6MA83Y&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;GOLZjG1kqrI]http://www.youtube.com/watch?v=GOLZjG1kqrI&feature=youtu.be[/video]

Edited by dexterka
Posted

Ojjjj upłakusiałam się troszku no :placz::loveu:
Jak on grzeczny chłopczyk jest i jak pięknie reaguje na STOP ;) Mądry i wspaniały Jurand a ktoś sie go pozbył jak starych kapci ... Juraś zasługuje na najlepszy dom pod słońcem gdzie bedzie głasiany i rozpieszczany !!!

Ciocie,ciocie żwacze potrzebne !!! Dla Jurasia pięknego chłoptasia !!!

Posted

[quote name='asiuniab']mam w alior jeśli to pomoże?[/QUOTE]

nie wiem asiu jak z alior, mbank jestem pewna bo mam sama, chybaze przeleje sobie na mbank, a pozniej do Juranda, tylkoze to dluzej potrwa.