wiewoira Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Witam Jurasiu kochany :buzi: Dziekuje za odwiedzinki :loveu: Quote
dexterka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 przed Jurasiem jutro ważny dzień , mianowicie jedziemy na pobranie krwi. Robimy mu morfologię i biochemię. Będziemy dokładnie wiedzieli jak się chłopak od wewnątrz miewa. A tymczasem pozdrawiamy: Quote
bela51 Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Pozdrawiamy kochaną chudzinkę :loveu: Quote
wiewoira Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Już nie taką chudzinkę ;) Jurasiowi zaokrągliło się wcięcie i nie da już mu się grać na żebrach :loveu: Dexterko kawał dobrej roboty - dzięki wielkie :lol: Już nie ma zwieszonej smutno główki i jego pychol wyraża zaciekawienie a nie lęk i udrękę ... Żeby jeszcze się jakiś domek znalazł :razz: Jurasiu czekam na dobre wyniczki :loveu: Quote
DONnka Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='DONnka']Wykonałam w imieniu SKARPETY OWCZARKOWEJ przelew na kwotę 200 zł na konto hoteliku Dexterko, potwierdź proszę jak pieniążki się zaksięgują :) Głaski Jurandowi wysyłam :loveu: Dexterko, czy pieniążki od SKARPETY OWCZARKOWEJ za hotelik dotarły ? Quote
dexterka Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='DONnka']Dexterko, czy pieniążki od SKARPETY OWCZARKOWEJ za hotelik dotarły ? DONnko przepraszam Cię,że tyle czekasz na odpowiedź. Założyliśmy konto firmowe chyba w najgorszym bank z możliwych, bo do tej pory nie przyszła mi karta ani logowanie do konta internetowego. Jutro pojadę do banku osobiście sprawdzić stan konta i dam znać. Ale nie martw się , bo pieniążki na pewno dotarły. Quote
wiewoira Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ha !! widzę że nie tylko ja mam problemy z bankowością :( Z tymi bankami to porażka,szczególnie jak coś trzeba żeby było na już ... Jurasiowi do Dexterki przesłałam 100 zł na badania i nową pakę żwaczy.Dexterka bardzo pochwaliła Jurcia że by ł dzielny i grzeczny. I co Wam powiem to to że Juraś ma współlokatorkę Czike :) mam nadzieję że nie tymczasowo jak Dexterka mi powiedziała bo towarzystwo w zimowe długie wieczory to fajna sprawa a że z relacji Deksterki wiem że Jurand to super psiur jest i każdego pieska lubi i akceptuje to myślę że po co ma każdy z osobna siedzieć jak mogą być sobie razem i cieszyć się towarzystwem ;) To też DEXTERKO proszę o pozostawienie towarzyszki u Jurasia niech mają przyjemność,należy im się :lol: Quote
DONnka Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 dexterka napisał(a):DONnko przepraszam Cię,że tyle czekasz na odpowiedź. Założyliśmy konto firmowe chyba w najgorszym bank z możliwych, bo do tej pory nie przyszła mi karta ani logowanie do konta internetowego. Jutro pojadę do banku osobiście sprawdzić stan konta i dam znać. Ale nie martw się , bo pieniążki na pewno dotarły. Wszystko OK :) Odpisałam na PW Poczekamy :) Quote
dexterka Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Mam wieści od naszej wetki: Jurasiowe wyniki są dobre, nie ma do czego się przyczepić. Nerki, wątroba ok, cukrzycy na pewno nie ma. Wyniki odbiorę dopiero w przyszłym tygodniu. Kamień z serca:) Quote
margo001 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 dexterka napisał(a):Mam wieści od naszej wetki: Jurasiowe wyniki są dobre, nie ma do czego się przyczepić. Nerki, wątroba ok, cukrzycy na pewno nie ma. Wyniki odbiorę dopiero w przyszłym tygodniu. Kamień z serca:) To cudowne wieści :multi: Quote
Nadziejka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Jurasiu :multi:dobre wieści :iloveyou: :iloveyou: Quote
Kejciu Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Jak na prawdziwego Juranda przystało - wyniki musiały wyjść dobrze :-) Quote
wiewoira Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Super,super :multi: Teraz tylko domek musi sie znaleźć i bedzie pelnia szczescia :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 to trzymamy kciuki z całych sił za najlepszy domek na świecie !!!:lol: Quote
wiewoira Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Jurasiu buziaczki na dobrą nockę przyszłam Ci przesłać :buzi: Przy okazji jeden cmok dla Twojej towarzyszki Cziki przekaż :) Quote
margo001 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Jurasiu przyszłam ci dać buziaczka :buzi: Quote
Martika&Aischa Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 to ja na dobranoc podrapie chłopaka za uszkiem ;) Quote
margoth137 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 z boczku Juruś przypomina mi Teosia z awatarka:( Quote
wiewoira Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='margoth137']z boczku Juruś przypomina mi Teosia z awatarka:([/QUOTE] Nie pierwszy raz jak widze Twój awatar tak wlaśnie myśle ;) Pięknoty :loveu: Quote
dexterka Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 (edited) Potwierdzam wpłatę 100zł na moje konto na poczet morfologii oraz zakup żwaczy. WETERYNARZ +100zł na poczet wydatków na weta -86zł wet plus leki +61zł -75zł( morfologia) --------------------- 0zł ................................ INNE WYDATKI +50zł na żwacze i inne -34,75 żwacze, Rumen tabs, wysyłka +39zł --------------------- +54,25zł Edited January 27, 2014 by dexterka Quote
wiewoira Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Dzięki Dexterko za rozliczenie ;) Jurasiu uściski i cmokasy wtorkowe :loveu: :buzi: Quote
Recommended Posts