Becia66 Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 ariete2503 napisał(a):Może z Kalifornii...:loveu: czemu akurat z Kalifornii ? Quote
ariete2503 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Becia66 napisał(a):czemu akurat z Kalifornii ? No jak to czemu? A jaki Arnold może być z Kalifornii? Wspominała o nim kilka postów wcześniej Karolakola:diabloti: Quote
Becia66 Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 ariete2503 napisał(a):No jak to czemu? A jaki Arnold może być z Kalifornii? Wspominała o nim kilka postów wcześniej Karolakola:diabloti: fakt, z Kalifornii może być tylko jeden Arnold :diabloti:. Quote
asskasiek Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 jeżeli ktoś zaadoptowałby Bruno to plis powiedzcie temu komuś żeby nie używał kolczatki ;) Trzymam Bruno kciuki za Ciebie z całych sił! Quote
Agula99 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Ja też trzymam za Bruno, bo jemu fajny dom jest potrzebny, bo on strasznie jest za człowiekiem, więc fajnie by było, żeby to było to!!! :) Quote
majuska Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Dziewczyny mam potwierdzenie stuprocentowe,że Państwo przyjeżdżają w czwartek, już nogami przebierają z niecierpliwości, tak więc trzymajmy wszystkie kciuki, Państwo sa jak najbardziej za tym, aby te szelki Bruno miał, tu jeszcze z Alinką dogadamy jak to zorganizujemy, bo są skłonni oddać kasę za nie, no i cała reszta tez wygląda super, tak więc mam nadzieję, że juz niebawem będziemy oglądac Bruniaka w domowych pieleszach...ale póki co oddechy wstrzymujemy ;) wiecie jak jest :) Quote
Becia66 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 adopcja jego bardzo uspokoiłaby nerwową atmosferę na wybiegu bo sam Bruno jest oki, ale z Elvisem to już mieszanka mocno wybuchowa. Oby się udało !!! Quote
ariete2503 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='majuska'] Państwo sa jak najbardziej za tym, aby te szelki Bruno miał, tu jeszcze z Alinką dogadamy jak to zorganizujemy, bo są skłonni oddać kasę za nie[/QUOTE] Majuska, super wieści! Co do szelek, to jest mały poślizg - mają dotrzeć najdalej na piątek (mam nadzieję, że pan od szelek dotrzyma słowa - wie, że są potrzebne na cito), więc pomyślałam sobie, że może Ogisiowa Wioluszka, która na weekendy jeździ do Krosna, mogłaby je zabrać. Jak już dotrą, to zastanowimy się nad formą "rekompensaty". No i trzymam kciuki za powodzenie "akcji Bruno". I patrzcie - znowu Krosno! Quote
Becia66 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='ariete2503'] Jak już dotrą, to zastanowimy się nad formą "rekompensaty". [/QUOTE] po prostu sprzeda się te, a zamówi inne. Proste ? :diabloti: Quote
Agula99 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Echh niech się temu Brunowi wreszcie poszczęści!!! :) No to ja go będę chyba wydawała niee??? :razz: Quote
figa33 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 ale super wieści ! trzymam kciuki za Bruna , bo to wielka sprawa ! Quote
majuska Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 przez ostatnie 12 godzin dzwonię w sprawie dokładnego dogadania godziny przyjazdu i słyszę w słuchawce "abonent jest poza zasięgiem " :D :D :D....nic nie komentuję, bo nie dowierzam Quote
Becia66 Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='majuska']Dziewczyny mam potwierdzenie stuprocentowe,że Państwo przyjeżdżają w czwartek, już nogami przebierają z niecierpliwości[/QUOTE] [quote name='majuska']przez ostatnie 12 godzin dzwonię w sprawie dokładnego dogadania godziny przyjazdu i słyszę w słuchawce "abonent jest poza zasięgiem " :D :D :D....nic nie komentuję, bo nie dowierzam[/QUOTE] nie wiem co powiedzieć, może to nic nie znaczy, chociaż nie tak zachowują się ludzie którzy mają przyjechać nazajutrz po psa... Quote
majuska Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 albo się jutro z rana wszystko wyjaśni albo ...czarna dooopaaaaa :roll: Quote
Becia66 Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 (edited) nawet szelki chcieli kupić, a teraz psa by nie chcieli? dziwne to trochę.... Edited January 30, 2014 by Becia66 Quote
karolakola Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 nie może być........może telefon utopili w zaspie albo zgubili? chociaż zadzwonić z innego to w sumie żaden problem.....sama tez nie wiem co o tym myśleć, jakby olali sprawę to byłby jakiś mega kosmos Quote
majuska Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 uffff wyjaśniło się, telefon padł, a byli wczoraj cały dzień w drodze i późno wrócili, dlatego dopiero dziś rano pani z drżeniem w głosie zadzwoniła i zapytała czy mogą wogóle jeszcze przyjechać....godzina W jest o 15, będę z Agulą wydawać Bruna więc trzymajcie kciukasy. ale emocje :) Quote
Becia66 Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 wielka ulga, już czarny scenariusz widziałam w głowie chociaż to wszystko nie trzymało sie kupy. :lol: Quote
figa33 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 uffff , wczoraj jak przeczytałam to też mi się włączyły lampki , ale dobrze ,że się wyjaśniło Quote
majuska Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 dziewczyny nie jedno już razem przeżyłyśmy i wiemy , że i psycholi różnych nie brakuje..tak więc wiecie , że te żaróweczki to tak nie na darmo się zapalają ;) Quote
asskasiek Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Bruno trzymam kciuki, oby to byli Twoi ludzie :happy1: a jak Bruno sprawuje się w szelkach z koluchem z przodu? Quote
majuska Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 nie ma jeszcze tych szelek, jutro będa dopiero rozmawialiśmy o nich, a póki co ludziska dziś przywiozą obroże i smycz, pani mówiłą, że w sumie to nie przeszkadza jej , że Bruno jest taki narwany, nie wyobraża sobie iść z psem , który jej nie ciągnie :P Quote
majuska Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Melduję, że Bruno pojechał, potem więcej napiszę,ale nie martwcie się , wszystko będzie super :) Quote
Agula99 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Ludzie super, super!!!! Miłość była obopulna!!! Bruniu zachowuj się , bo lepszego domku nie znajdziesz!!! :) :) Quote
Recommended Posts