Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Dziekujemy za pamięć :-) Równiez pozdrawiamy.
U nas wszystko dobrze,zamawiamy dla Essi ładny i ciepły kubraczek od cioteczki taks z dogomaniackiego bazarku :-)

Fiu,fiu to eleganta z niej bedzie:lol:

• 1 month later...
Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Zycie leci dalej,u nas wszystko dobrze. Essi dostała nowe przezwisko "barelonik" :D
Tasmanka jak zwykle bardzo kochana i bezproblemowa,kochamy sie bardzo :-)

Buziaki dla cioci Rity od Essuni za pamiec :-)

Cioteczka Rita dziekuje za buziaki:lol:i cieszy sie,ze u was wszystko w porzadku,Essi dbaj o figure czarna slicznotko:lol:

• 2 months later...
Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Ojej,ja to juz zapomniałam ze baleronik ma wątek :-)
Postaram sie cos wstawic po weekendzie majowym dla cioteczek które pamiętaja :-)

To czekamy:cool3::lol:

• 4 months later...
Posted

Czy ktoś jeszcze pamięta tą piękną panienkę?
Dziś spotkałam cudownego baleronika :evil_lol: ,którego poszukiwaliśmy po polach i lasach !!!
Postanowiłam ciotkom ,które pamiętaja Essunię zrobić prezent i pokazać foteczkę pięknej dziewczynki :lol:

Posted

Czy to jest "dawna" Essi. Szukałam jej starych zdjęc żeby porównać, ale na pierwszych stronach watku nie wyświetlaja się (dalej nie szukałam) a to znalazłam na stronie animalia.pl

Posted

ma_ruda napisał(a):
Czy to jest "dawna" Essi. Szukałam jej starych zdjęc żeby porównać, ale na pierwszych stronach watku nie wyświetlaja się (dalej nie szukałam) a to znalazłam na stronie animalia.pl

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Cudnie ,że ktoś jeszcze tą ślocznotkę pamięta:multi:
Ano,ano ten baleronik to dawna Liszka ,teraz Essi zagubiona w okolicy Łęczycy ,odnaleziona po tygodniu wylanych przez nas łez .

• 3 months later...
Posted

W dniu dzisiejszym Essi chciała złożyć wszystkim cioteczkom zdrowia i pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku, Błogosłwieństwa Bożego oraz spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1::x-mas:

" class="ipsImage" alt="">