szajbus Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Essi czeka na domek juz tak długo. Pokochaj ja Quote
Niewiasta_21 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dziekuje cioteczkom za hoopanie,ale wydaje mi sie ze watek Essi nie musi hoopac. I tak pewnie potencjalny domek nie wypatrzy jej na dogo. A ja Essi nie oddam gdzies daleko. Czy ja ja wogóle oddam? Mama wciaz upiera sie o szukanie domku,bo moze cos sie kiedys znajdzie.Wiec ogłoszenia niech pozostaną,moze akurat....ale jesli nie to tez nic sie nie stanie :-) Dziadek sie nie odzywa,czasem cos pogada ale ogólnie chyba sie przyzwyczaił :-) Quote
ewatonieja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 a skąd to imię Aniu? czytalaś Sapkowskiego? :cool3: Quote
Niewiasta_21 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Imie Essi? Nie czytałam sapkowskiego. Jak byłam mała to oglądałam z mamą jakis film o Wietnamie i tam była dziewczyna o imieniu Essi. Bardzo nam sie to imie spodobało i wkoncu nadarzyła sie okazja zeby je wykorzystac :-) Quote
rita60 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Dziekuje cioteczkom za hoopanie,ale wydaje mi sie ze watek Essi nie musi hoopac. I tak pewnie potencjalny domek nie wypatrzy jej na dogo. A ja Essi nie oddam gdzies daleko. Czy ja ja wogóle oddam? Mama wciaz upiera sie o szukanie domku,bo moze cos sie kiedys znajdzie.Wiec ogłoszenia niech pozostaną,moze akurat....ale jesli nie to tez nic sie nie stanie :-) Dziadek sie nie odzywa,czasem cos pogada ale ogólnie chyba sie przyzwyczaił :-) :buzi: DLA CIEBIE I SUNI. Quote
luka1 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Dziekuje cioteczkom za hoopanie,ale wydaje mi sie ze watek Essi nie musi hoopac. I tak pewnie potencjalny domek nie wypatrzy jej na dogo. A ja Essi nie oddam gdzies daleko. Czy ja ja wogóle oddam? Mama wciaz upiera sie o szukanie domku,bo moze cos sie kiedys znajdzie.Wiec ogłoszenia niech pozostaną,moze akurat....ale jesli nie to tez nic sie nie stanie :-) Dziadek sie nie odzywa,czasem cos pogada ale ogólnie chyba sie przyzwyczaił :-) Wiedziałam, wiedziałam, że kiedyś to powiesz. Mama musi bąkać, bo takajest rola mamy, dziadek tez pewnie mruczy bo wyglądało że jest "na jego", a pocichu ;). :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Niewiasta_21 Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Zapadła ostateczna decyzja. Została ona spowodowana tym ze zgłosiła sie pani,domek naprawde wydaje sie super,ale ja poprostu nie przeżyła bym znowu takiej sytuacji. Jest ze mną, ma dobrze, jest kochana i to jej musi wystarczyc,bo innego zycia juz nie zazna :-) Dziekuje wszystkim za wszelką pomoc,za wytrwałosc i za wiare ze Essi jednak u mnie zostanie. Prosze o usunięcie ogłoszen. Suuuuper :-) Quote
Ayia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Hmm.. Oj Ania Ania.. chyba wszyscy wiedzieli albo choc sie domysleli ze tak bedzie, za bardzo kochasz Essi aby ja komus oddac! :loveu: Quote
rita60 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Zapadła ostateczna decyzja. Została ona spowodowana tym ze zgłosiła sie pani,domek naprawde wydaje sie super,ale ja poprostu nie przeżyła bym znowu takiej sytuacji. Jest ze mną, ma dobrze, jest kochana i to jej musi wystarczyc,bo innego zycia juz nie zazna :-) Dziekuje wszystkim za wszelką pomoc,za wytrwałosc i za wiare ze Essi jednak u mnie zostanie. Prosze o usunięcie ogłoszen. Suuuuper :-) Wszyscy po cichutku liczylismy na to Aniu:lol:po tym wszystkim co obie przezyłyscie,dane wam jest byc razem.Zycze wam wszystkiego najlepszego,a Niuni duzo zdrowka.Mam nadzieje,ze bedziesz tu zagladac i informowac nas co u was,no i foty oczywiscie. Quote
Niewiasta_21 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Essi -Tasmania pozdrawia cioteczki ze stałego domku :-) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
rita60 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Pewnie jestes szczesliwa czarna ksiezniczko:lol: Quote
bunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Po prostu cudo :loveu: Essi zawsze była moją faworytką :cool3: I proszę jaki super domek się znalazł ;) Quote
Kar0la Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No nareszcie. Można się oficjalnie cieszyć. Huraa. :BIG::BIG::BIG: Quote
szajbus Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ale sie pofarciło hrabiance. Gratuluje Aniu Quote
saskia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Fajnie, ale i tak wszyscy już to dawno wiedzieliśmy- Essi też :lol::lol: Quote
Niewiasta_21 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Buni bardzo nie podobało sie przeswietlenie płuc Essi. Jutro jedziemy na przeswietlenie płuc w dwóch proporcjach,aby wyraźniej było wszystko widac. Quote
rita60 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Buni bardzo nie podobało sie przeswietlenie płuc Essi. Jutro jedziemy na przeswietlenie płuc w dwóch proporcjach,aby wyraźniej było wszystko widac. Trzymam kciuki,zeby wszystko było dobrze,zdrowka sunia. Quote
rita60 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Co u Essi,jak sie czuje,jak po swietach,czy był u niej Mikołaj;) Quote
Niewiasta_21 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 U Essi wszystko gra. Ciągle jest na lekach. Kaszelek raz jest raz go niema. Mikołaj oczywiscie był u Essi jak i u Fionki. Dziewczynki pojechały nawet na wigilie do rodzinki i przez całe Święta chodziły z czerwonymi kokardkami,a co :-) Essi naszczescie nie boi sie wybuchów,tzn tez sie czasem przestraszy ale nie wzrusza ją to. Fiona natomiast boi sie bardzo. Dobrze ze mam tylko jedną trzęsidupke w domku,bo niewiem czy z dwoma takimi bym sobie poradziła. Esia ogólnie niczym sie nie przejmuje,co chwila pakuje sie na kolana,uwielbia to poprostu. Jest niesamowita :-) Quote
rita60 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Tak sie ciesze:multi:trzymajcie sie dziewczyny cieplutko/trzy dziewczyny:lol:/. Quote
Recommended Posts