Jump to content
Dogomania

Fionka - nasz kochany aniołek biega za Tęczowym Mostem W naszej pamięci na Zawsze!<*>

Recommended Posts

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Matusz , wiem , ze pozno i wiem, ze do W-wy ale do której kliniki ?[/quote]

z tego co kojarzę to na Gagarina...

boję się, że piątek może być dla niej zbyt odległą datą....

też się właśnie zastanawiałam...czy to możliwe aby az taki stres schroniskowy od tylu tygodni....

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro zabieramy sunie ze schroniska ALE prosze załatwić wszystko na gagarina, żeby nas przyjęli. nie będę jutro miała czasu sama się tym wszystkim zająć.
mój tata właśnie rozmawia z kierowniczką... ale są jakieś problemy!!!

Posted

sprawa jest taka:
tata rozmawiał z kierowniczką i ta nie chce wydać suni, bo ponoc pies jest pod patronatem jakiejś pani z fundacji i pani ta ma wyłączony telefon

Posted

[quote name='kasia_r*']sprawa jest taka:
tata rozmawiał z kierowniczką i ta nie chce wydać suni, bo ponoc pies jest pod patronatem jakiejś pani z fundacji i pani ta ma wyłączony telefon[/quote]

Aga ma wyłączony tel, ale wszytko wie, aga napisz cos !! plisss

Posted

[quote name='kasia_r*']sprawa jest taka:
tata rozmawiał z kierowniczką i ta nie chce wydać suni, bo ponoc pies jest pod patronatem jakiejś pani z fundacji i pani ta ma wyłączony telefon[/quote]

Co to za "patronat"?:angryy:

Posted

Zatem niech ta pani czuje sie odpowiedzialna za brak odpowiedzialnosci a Pani Kierownik niech nie uzurpuje sobie praw do bezdomnych zwierzat:angryy: Jak Boga kocham ze podam sprawe do mediow jesli ta sunia nie wyjedzie do kliniki

Posted

[quote name='dusje']Zatem niech ta pani czuje sie odpowiedzialna za brak odpowiedzialnosci a Pani Kierownik niech nie uzurpuje sobie praw do bezdomnych zwierzat:angryy: Jak Boga kocham ze podam sprawe do mediow jesli ta sunia nie wyjedzie do kliniki[/quote]

dusje tylko spokój nas tu uratuje

Posted

Boże co Wy za głupoty tu wypisujecie....no naprawdę...

ja załatwiłam wszystko, żeby psa odebrać w każdej chwili...jeśli się znadzie transport i tak mamy z gamoniem ustalone....a tu znowu jakaś jatka się robi ...no na Boga...

Fionka jest pod patronatem fundacji, która diagnozuje Fionkę i ją zabieramy...być może Pan, który dzwonił nie powiedział , że to w tej sprawie i p. kierownik mogła pomyśleć, że to zupełnie ktoś nie związany ...ot poprostu z zewnątrz....

a tu już....

jesooooooo....

ja naprawdę nie musze siedzieć 24 h na dogo....

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Dogomaniacy spokojnie , Aga ma juz telfon wlaczony i pewnie zaraz cos napisze a Pani kierownik postepuje zgodnie z prawem wiec proponuje usunac te komentarze.[/quote]

Zgodnie z jakim prawem? Gdzie mogę go znaleźć?