jola&tina Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Tak, tego trzeba się trzymać. Rudzia jest dosyć charakterystyczna, może ktoś ją zauważy i uda się ją zlokalizować. Trzymajmy kciuki, bo tyle na odległość możemy pomóc. Quote
Nutusia Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Nie puszczam kciuków za te cudy - i w przypadku Tuni i w przypadku Rudzi... Quote
danka4u1 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='Nutusia']Nie puszczam kciuków za te cudy - i w przypadku Tuni i w przypadku Rudzi...[/QUOTE] Ja też zaglądam tuaj:loveu: Quote
Marycha35 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Kciukam za cuda i ja:):):) Przyda się? [quote name='sleepingbyday'][B][COLOR=#000000]Hej uwaga! znów mam możliwość załatwienia darmowych usg narządów wewnętrznych dla psów i kotów w ramach warsztatów specjalistycznych dla weterynarzy. odbędą się w tę niedzielę - 9 marca w w Hotelu Groman, Al. Krakowska 76 w Starym Sękocinie (Warszawa). Chętnych proszę o PW.[/COLOR][/B][/QUOTE] Quote
Romina_74 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Podczytuję wątek. Trzymam kciuki za Tunię, żeby powoluchnu się otwierała na nowe, lepsze :) Quote
agasz Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Muszę podzielić się z Wami nowinami. Wczoraj po długim spacerku Lusia zaczęła się ze mną bawić! Podgryzała palce,pokazywała brzuszek,bawiła się pluszakiem.Zachowywaała się jak szczeniak! Pierwszy raz odkąd jest u mnie! Aż się popłakałam...To był super widok. Quote
ewu Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [SIZE=3][B]Tunia wczoraj uciekła:([/B][/SIZE] Atao z synem i ja usiłowaliśmy wczoraj ją namierzyć. Zostawiliśmy klatkę łapkę. Tunia wróciła w nocy na posesję ale się ukrywa.Nie weszła do klatki... Mortes jedzie spod Poznania do Katowic żeby ją złapać. [SIZE=4][B]Zwracam się do Wszystkich z prośbą o wsparcie Mortes, Iza nie uniesie finansowo tego wszystkiego. Nie zostawiajmy Morets w potrzebie.[/B][/SIZE] Quote
ewu Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) [B]Spiszę tu wszystkie ewentualne deklaracje i porozsyłam konto Mortes. Iza jest odcięta od netu a teraz nawet od telefonu:([/B] [SIZE=3][B]Pomoc dla Morets:[/B][/SIZE] ewu 150 zł Mazowszanka2 100 zł cancer43 50 zł jolantina 50 zł Livka .... Panna Marple ........ natie 25 zł Radek 10 zł Atao 150 zł ........... Edited March 11, 2014 by ewu Quote
Mazowszanka13 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ja stówkę dołożę :) Konto mam, ale wpłacę dopiero w przyszłym tygodniu. To znaczy, że Tunia jest już bezpieczna, na posesji ? Quote
Nutusia Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Jeju, czyli czarny scenariusz się sprawdził. Dobrze, że nie do końca i że jest na posesji... Quote
jola&tina Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Z cóż to za gigantyczna posesja, że nie można jej namierzyć? Ukrywa się - czyli nie wiadomo czy wogóle na tej posesji jest. Czarna seria, czarny scenariusz... Quote
Nutusia Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Na jesieni łapałyśmy małą sunieczkę na posesji ok. 2 tys. metrów i regularnie ginęła nam z oczu, a gigantyczna porcja sedalinu nie odnosiła skutku... Quote
Perełka1 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='ewu'][SIZE=3][B]Tunia wczoraj uciekła:([/B][/SIZE] Atao z synem i ja usiłowaliśmy wczoraj ją namierzyć. Zostawiliśmy klatkę łapkę. Tunia wróciła w nocy na posesję ale się ukrywa.Nie weszła do klatki... Mortes jedzie spod Poznania do Katowic żeby ją złapać. [SIZE=4][B]Zwracam się do Wszystkich z prośbą o wsparcie Mortes, Iza nie uniesie finansowo tego wszystkiego. Nie zostawiajmy Morets w potrzebie.[/B][/SIZE][/QUOTE] Tunia jest w katowicach? Quote
jola&tina Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='Nutusia']Na jesieni łapałyśmy małą sunieczkę na posesji ok. 2 tys. metrów i regularnie ginęła nam z oczu, a gigantyczna porcja sedalinu nie odnosiła skutku...[/QUOTE]Mam nadzieję, że ją w końcu złapałyście. Tunia boi się ludzi, mogła zaszyć się w jakąś dziurę i tam cicho siedzi. Quote
ewu Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Ja stówkę dołożę :) Konto mam, ale wpłacę dopiero w przyszłym tygodniu. To znaczy, że Tunia jest już bezpieczna, na posesji ?[/QUOTE] Dziękuję Gosiu:) Ja dopiero wróciłam z Katowic, byłam na pa dla szczeniaczka z Miedar a jutro rano jadę do Krakowa także informacje będą wieczorem. Mamy nadzieją,że Tunia jest na posesji, była tam rano widziana ale do tej pory Iza jej nie znalazła:( Teraz Iza jest u Atao i na noc jedzie czatować na Tunię, mamy nadzieję,że sunia wyjdzie z ukrycia albo wróci z miejsca , gdzie się ukrywa. Wczoraj widzieliśmy ją ale przemieszczała się z prędkością światła:( Nadzieja w tym ,że wróciła w nocy na posesję. Quote
ewu Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='jolantina']Mam nadzieję, że ją w końcu złapałyście. Tunia boi się ludzi, mogła zaszyć się w jakąś dziurę i tam cicho siedzi.[/QUOTE] Na razie nie można jej zlokalizować, mamy nadzieję,że nie opuściła posesji... Quote
ewu Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='Katarzyna Starkiewicz']Tunia jest w katowicach?[/QUOTE] Tak Tunia uciekła z ds w Katowicach:( Quote
Perełka1 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='ewu']Tak Tunia uciekła z ds w Katowicach:([/QUOTE] a w jakiej dzielnicy? Quote
Marycha35 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Cholera, coś widomo, nowe info jakieś są????? A Tusia bezpieczna???? Quote
ewu Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='Marycha35']Cholera, coś widomo, nowe info jakieś są????? A Tusia bezpieczna????[/QUOTE] Na razie niczego nowego nie wiem a dziewczyny dadzą mi znać jak tylko sytuacja się zmieni... Siedzę jak na szpilkach i czekam... Quote
Recommended Posts