Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Niestety Kochane , wątek Tuni I Tusi tez usuwam . Podjęłam decyzję odejścia z dogomanii choc wcale tego nie chciałam . Jednak jeżeli przez kolejne długie lata mam służyć Białogonkom to nie znalazłam innej możliwości pozbycia się tych złych ludzi z dogo,  których nie wiedzieć skąd nazbierało się wokół nas sporo. Byłoby mi bardzo ciężko prowadzić dalej wątek i zachować na nim dobrą atmosferę , co więcej , byłoby mi coraz ciężej prowadzić Białogonkowo w realu .  To juz nie była dla mnie przyjemnośc pisania i chwalenia sie psiakami , to był stres i próba ochrony Białogonków przed zniszczeniem przez te osoby.  Nie chcę dłużej znosić szkalowania mnie , obrażania , zarzucania mi nieuczciwości , oskarżania   o " życie" na koszt dogomanii w " letniej rezydencji"  . Odejście moje z dogomanii jest jedynym rozwiązaniem jakie znalazłam na pozbycie się osób które próbowały zniszczyć mnie i całe Białogonkowo .  Zadecydowaliśmy, że Tuńczyk dołącza do Białogonków :) Przenoszę tez jego rozliczenie .

Jestem po rozmowie z Ciocią Agasz któtra ma Tusię - Lusię . Pytałam czy chce poprowadzić dalej wątek jako może pamiętnik , z racji tego że Tusia- lusia jest już u niej na stałe . Ciocia nie zdecydowała się .