trygon Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 do góry psinko, po swojego pana lub panią rzecz jasna :lol: Quote
akucha Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Gaja - matka Ziemia :lol: W górę mateńko, niech ktoś ci pozoli się poniańczyć! Quote
Anashar Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 To ja mogę jej zrobić w niedziele. Bo jutro ślub, a teraz ide spać bo padam. Chyba, że ktoś wcześniej da radę ją wystawić? Quote
brazowa1 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Gaja juz w domu :) dziekujemy za allegro,tym razem wystarczyły trojmiejskie :) Quote
akucha Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Piękna sunia, szybko dom się znalazł :multi: :multi: :multi: To lecę usunąć ogłoszenia, kocham to!!! Dzisiaj aż 2 do kasacji :lol: Dobrzy ludzie ją wzięli? Quote
brazowa1 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 wiadomo-wszystko i tak w praniu wychodzi. nie mialam okazji ich poznac. Quote
brazowa1 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 zawsze jest kontakt z nowymi wlascicielami-chocby telefoniczny,jezeli mieszkaja dalej. Quote
iczing Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Grarulacje! wspaniała wiadomść! choć na chwilę - spokój w sercu... cieszę się bardzo.... Quote
Anashar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Super, że sunia ma dom! Mieliście racje, z tym, że nie zdąże z allegro :lol: A będziemy mieli jakieś wieści z nowego domu?:cool3: Quote
brazowa1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Anashar-post powyzej :) Kochani,jest tez mały/duzy problem-jestem sama do sprawdzania domow.Czasem sie nie wyrabiam.Jezeli w ciagu miesiaca idzie do domow okolo 15-20 psow,to sobie wyobrazcie.A sa jeszcze te w schronie,ktore czekaja i ktorymi trzeba sie zajac w pierwszej kolejnosci.Wiec-gdyby ktos z 3mista chcial sie wpisac na liste TOZowskich sprawdzaczy domow-bylaby to duza pomoc. Quote
Recommended Posts