brazowa1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Suka nie tylko ładna,ale z charakteru-typowy rodzinny owczarek.Lubia ja wszyscy-potrafi byc przytulna,potrafi szalenczo sie bawic piłka,taka ukladna,zrownowazona owczarzyca,ktora dostosuje sie do trybu zycia swojej rodziny. Nie jest stara-ma okolo 5-6 lat.Całe zycie przed nia.Chcesz miec owczarka juz wychowanego-przygarnij te sunie,jej nr to 103/2007. Przy okazji robienia fotek sunia bardzo zabiegala o pieszczoty-robiła miny,pokazywala brzuszek do drapania i kladla glowe na kolanach.To duza suka owczarka,zo gromnym sercem,nie wiemy dlaczego nikt jej nie szuka-ludzie potrafia z premedytacja pozbywac sie swoich zwierzat;powod zawsze sie znajdzie.Ale co mozna zarzucic tej suce??? naprawde nie wiem ... Jeszcze jest "domowa",jeszcze ma lsniace futro i blysk w oku.Jest gotowa do opuszczenia schroniska i jeszcze moze zapomni o koszmarze porzucenia.Przygarnij 103/2007. Quote
akucha Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ale mnie to wkurza!!! Jak można takiego psa oddać do schroniska - debile?! Przecież serce jej pęknie z rozpaczy. Tak przypomina mi naszą ciotkę Vikę. I te ślepia nieszczęśliwe, dramat :placz: Wystawię ją dzisiaj. Quote
trygon Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 na samą górę, tyle tylko niestety mogę zrobić :-( Quote
iczing Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 hej tam !? na PÓŁNOCY serca wam zamarzły !?! piękna oneczka czeka na domek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Napisał do mnie pewien Pan i porosił o jej zdjęcia... Czekam na to, co się z tej prośby wykluje... Quote
iczing Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 trzymam kciuki ! domagam się wieści ! akucha pisz jak coś będziesz wiedziała - bo ja na wdechu.... Quote
akucha Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Napiszę!!! Niech się tylko odezwie raz jeszcze... Quote
brazowa1 Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Akucha,ja tego pana nie znam.Suczka pojdzie do domu,na pewno,bo jest bardzo fajna i wszyscy maja o niej dobre zdanie.Ale my musimy przyspieszyc ten dom,zeby w schr ani dnia dłuzej nie spedziła. Quote
trygon Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 proszę tak szybko nie spadać z pierwszej strony :lol: Quote
majafaja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 piekna dziewczynka! nie ma co! moje ukochane oczyska :) Quote
kaerjot Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Na kojcu ktoś wpisał jej imię GAJA, na razie nie reaguje na nie Quote
trygon Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 jak taka ślicznona będzie na pierwszej stronie to jeszcze więcej osób będzie się o nią pytało :) a więc do góóóóóry!!!!!!! :) Quote
Recommended Posts