AgusiaP Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='kasiaprzystał']Cieszę się, że u Dianki dobre wieści :-) U nas nie wyła ale jak widziała, że zbieramy się do wyjścia to od razu pchała się do drzwi i nie chciała wracać do domu. Chciałam potwierdzić, że dostałam przelew :-) dziękuje :-)[/QUOTE] Kasiu dzisiaj było dokładnie tak sama, jak maż Iwonki wychodził do pracy ;) Quote
Jota67 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Poszła dzisiaj dla Dianki moja marna "dyszka". Sory, że tylko tyle. Quote
AgusiaP Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='Jota67']Poszła dzisiaj dla Dianki moja marna "dyszka". Sory, że tylko tyle.[/QUOTE] Kochana bardzo dziękujemy :loveu: Dianka w DS i mam nadzieję, że tak zostanie :) Quote
Gabi79 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Jota67']Poszła dzisiaj dla Dianki moja marna "dyszka". Sory, że tylko tyle.[/QUOTE] Dyszka już na koncie, bardzo dziękujemy!!!! Zapisuję na koncie Dianki, bo jescze nie zdecydowałyśmy jakiej bidusi przekazać Quote
Marycha35 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Ale się sunieczce udało, huraaa:) Zaufa, uspokoi się i na święta zaśpiewa:):);):) Quote
madziakato Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Marycha35']Ale się sunieczce udało, huraaa:) Zaufa, uspokoi się i na święta zaśpiewa:):);):)[/QUOTE] I podziękuję kilku takim cioteczkom wspaniałym!-) Quote
Marycha35 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 No ba, ogonek rozmerdany i szczęśliwy, bo Ekipka tu na medal:) BRAWO!!! Quote
halszka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 mam nadzieję,że dzisiejszy dzień minął Diance spokojnie:) Quote
Gabi79 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='halszka']mam nadzieję,że dzisiejszy dzień minął Diance spokojnie:)[/QUOTE] Agusia ma jutro po południu dzwonić do p. Iwonki, oby wieści były pomyślne!!! Quote
AgusiaP Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Nie dostałam maila, to chyba wszystko ok ;) gdyby było coś nie tak Iwonka miała mi napisać :) Quote
Mysza2 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Gabi79']Dyszka już na koncie, bardzo dziękujemy!!!! Zapisuję na koncie Dianki, bo jescze nie zdecydowałyśmy jakiej bidusi przekazać[/QUOTE] Gabuniu musimy odczekać zwyczajowe 2 tygodnie od adopcji. Strzeżonego ......... Zapraszamy z Agusiąp na bazarek dla Robina,[COLOR=#ff0000][B] [SIZE=4]wszystko w opcji KUP TERAZ[/SIZE][/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013[/url] Quote
Gabi79 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Mysza2']Gabuniu musimy odczekać zwyczajowe 2 tygodnie od adopcji. Strzeżonego ......... Zapraszamy z Agusiąp na bazarek dla Robina,[COLOR=#ff0000][B] [SIZE=4]wszystko w opcji KUP TERAZ[/SIZE][/B][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013[/URL][/QUOTE] To prawda, musimy odczekać, dlatego właśnie napisałam, że jeszcze nie zdecydowałyśmy:lol: Quote
Jasza Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Lepiej odczekac, odpukać i dmuchać na zimne ;) Jakieś nowe wieści? Quote
Mysza2 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Jasza']Lepiej odczekac, odpukać i dmuchać na zimne ;) Jakieś nowe wieści?[/QUOTE] Agusia umówiła się na telefon dzisiaj. Nie można codziennie ludzi nękać:), a mamy nadzieję, że wczorajszy brak wieści to dobre wieści:) Quote
wiewoira Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Cioteczki,na pewno bedzie dobrze ;) Moja onka jest z nami od szczeniaka i jak wchodze do pracy to dre pape że aż na parking słychać.A Kenzo jest z nami 3 tydz i tez czasem wyje ale juz coraz mniej.Zawsze znajduje jak wracam cos mojego czy dzieci wyciagnietego.Wczoraj za to jak wrocilam to chyba wycia nie bylo i tulania tez nie...za to oba szkuty złapałam na gorącym uczynku z resztkami poduszki i z jednej strony sie ciesze ze zostajac same znajduja zajecie a z drugiej hmmm oby cenniejszym rzeczom odpuściły ;) Dianka po paru tyg bedzie juz na luzie i nawet jak czasem poskomli to sąsiadom nic do tego. Quote
Mysza2 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='wiewoira']Cioteczki,na pewno bedzie dobrze ;) Moja onka jest z nami od szczeniaka i jak wchodze do pracy to dre pape że aż na parking słychać.A Kenzo jest z nami 3 tydz i tez czasem wyje ale juz coraz mniej.Zawsze znajduje jak wracam cos mojego czy dzieci wyciagnietego.Wczoraj za to jak wrocilam to chyba wycia nie bylo i tulania tez nie...za to oba szkuty złapałam na gorącym uczynku z resztkami poduszki i z jednej strony sie ciesze ze zostajac same znajduja zajecie a z drugiej hmmm oby cenniejszym rzeczom odpuściły ;) Dianka po paru tyg bedzie juz na luzie i nawet jak czasem poskomli to sąsiadom nic do tego.[/QUOTE] A czy poducha była z pierza ? :diabloti: bo jeśli tak to wesoło było :evil_lol: Quote
AgusiaP Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Mysza2']A czy poducha była z pierza ? :diabloti: bo jeśli tak to wesoło było :evil_lol:[/QUOTE] I biało :):):) sztuczny śnieg ;) Quote
wiewoira Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 haha na szczescie nie ale i tak wesolo było bo watolina wszedzie była :) Z pierzem juz chowam na górne wyrko co bym bardziej zabawnie nie miala ;) Quote
Gabi79 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Już nie mogę się doczekać dzisiejszych wieści:lol: Quote
Gabi79 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Stała za grudzień dla Dianki już w drodze...[/QUOTE] Ustaliłam z Allą, że ta grudniowa będzie dla Luckiego. Aguś zapytaj p. Iwonkę, czy możemy liczyć na fotki Dianki??? A może p. Iwonka zajrzy do Nas na Dogo??? Quote
Jasza Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Zdjęcia to chyba wszyscy by chętnie zobaczyli :loveu: Quote
AgusiaP Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Jasza']Zdjęcia to chyba wszyscy by chętnie zobaczyli :loveu:[/QUOTE] Dziewczynki u Dianki wszystko ok ;) więcej napisze wieczorem, bo mnie eksmitują z domu... ;) Zapomniałam poprosić o zdjęcia, będę dzwonić w następnym tygodniu to poproszę Iwonkę o zdjęcia malenkiej;) Quote
Recommended Posts