Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kasiaprzystał']Cieszę się, że u Dianki dobre wieści :-) U nas nie wyła ale jak widziała, że zbieramy się do wyjścia to od razu pchała się do drzwi i nie chciała wracać do domu.
Chciałam potwierdzić, że dostałam przelew :-) dziękuje :-)[/QUOTE]

Kasiu dzisiaj było dokładnie tak sama, jak maż Iwonki wychodził do pracy ;)

Posted

[quote name='Jota67']Poszła dzisiaj dla Dianki moja marna "dyszka". Sory, że tylko tyle.[/QUOTE]

Kochana bardzo dziękujemy :loveu: Dianka w DS i mam nadzieję, że tak zostanie :)

Posted

[quote name='Jota67']Poszła dzisiaj dla Dianki moja marna "dyszka". Sory, że tylko tyle.[/QUOTE]

Dyszka już na koncie, bardzo dziękujemy!!!!

Zapisuję na koncie Dianki, bo jescze nie zdecydowałyśmy jakiej bidusi przekazać

Posted

[quote name='halszka']mam nadzieję,że dzisiejszy dzień minął Diance spokojnie:)[/QUOTE]

Agusia ma jutro po południu dzwonić do p. Iwonki, oby wieści były pomyślne!!!

Posted

[quote name='Gabi79']Dyszka już na koncie, bardzo dziękujemy!!!!

Zapisuję na koncie Dianki, bo jescze nie zdecydowałyśmy jakiej bidusi przekazać[/QUOTE]
Gabuniu musimy odczekać zwyczajowe 2 tygodnie od adopcji.
Strzeżonego .........

Zapraszamy z Agusiąp na bazarek dla Robina,[COLOR=#ff0000][B] [SIZE=4]wszystko w opcji KUP TERAZ[/SIZE][/B][/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013[/url]

Posted

[quote name='Mysza2']Gabuniu musimy odczekać zwyczajowe 2 tygodnie od adopcji.
Strzeżonego .........

Zapraszamy z Agusiąp na bazarek dla Robina,[COLOR=#ff0000][B] [SIZE=4]wszystko w opcji KUP TERAZ[/SIZE][/B][/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013[/URL][/QUOTE]

To prawda, musimy odczekać, dlatego właśnie napisałam, że jeszcze nie zdecydowałyśmy:lol:

Posted

[quote name='Jasza']Lepiej odczekac, odpukać i dmuchać na zimne ;)
Jakieś nowe wieści?[/QUOTE]
Agusia umówiła się na telefon dzisiaj.
Nie można codziennie ludzi nękać:), a mamy nadzieję, że wczorajszy brak wieści to dobre wieści:)

Posted

Cioteczki,na pewno bedzie dobrze ;) Moja onka jest z nami od szczeniaka i jak wchodze do pracy to dre pape że aż na parking słychać.A Kenzo jest z nami 3 tydz i tez czasem wyje ale juz coraz mniej.Zawsze znajduje jak wracam cos mojego czy dzieci wyciagnietego.Wczoraj za to jak wrocilam to chyba wycia nie bylo i tulania tez nie...za to oba szkuty złapałam na gorącym uczynku z resztkami poduszki i z jednej strony sie ciesze ze zostajac same znajduja zajecie a z drugiej hmmm oby cenniejszym rzeczom odpuściły ;)
Dianka po paru tyg bedzie juz na luzie i nawet jak czasem poskomli to sąsiadom nic do tego.

Posted

[quote name='wiewoira']Cioteczki,na pewno bedzie dobrze ;) Moja onka jest z nami od szczeniaka i jak wchodze do pracy to dre pape że aż na parking słychać.A Kenzo jest z nami 3 tydz i tez czasem wyje ale juz coraz mniej.Zawsze znajduje jak wracam cos mojego czy dzieci wyciagnietego.Wczoraj za to jak wrocilam to chyba wycia nie bylo i tulania tez nie...za to oba szkuty złapałam na gorącym uczynku z resztkami poduszki i z jednej strony sie ciesze ze zostajac same znajduja zajecie a z drugiej hmmm oby cenniejszym rzeczom odpuściły ;)
Dianka po paru tyg bedzie juz na luzie i nawet jak czasem poskomli to sąsiadom nic do tego.[/QUOTE]
A czy poducha była z pierza ? :diabloti: bo jeśli tak to wesoło było :evil_lol:

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Stała za grudzień dla Dianki już w drodze...[/QUOTE]

Ustaliłam z Allą, że ta grudniowa będzie dla Luckiego.

Aguś zapytaj p. Iwonkę, czy możemy liczyć na fotki Dianki???

A może p. Iwonka zajrzy do Nas na Dogo???

Posted

[quote name='Jasza']Zdjęcia to chyba wszyscy by chętnie zobaczyli :loveu:[/QUOTE]

Dziewczynki u Dianki wszystko ok ;) więcej napisze wieczorem, bo mnie eksmitują z domu... ;)
Zapomniałam poprosić o zdjęcia, będę dzwonić w następnym tygodniu to poproszę Iwonkę o zdjęcia malenkiej;)