Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ariedale']No jasne, przecież to szczęście pojechać na wakację! Ps. zdjęcie to kadr z tego zdjęcia:

Fenisio jest tutaj na wakacjach nad morzem...
Jeżeli chcecie usłyszeć mrożącą krew w żyłach historię o fali która go przyćmiła :D:D:D http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28234&page=2 To kliknij w ten link i przeczytaj opowiadanie pisane takim druczkiem:D:D
BYł zadowolony najwidoczniej z tych wakacji nad morzem!!!

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ariedale napisał(a):
A oto minka Feniksa w stylu: moją dewizą jest uśmiech!

przepraszam ze to piszę i jeszcze w takim temacie, ale lepiej prawda w oczy, nie?..
Ty nie czyscisz swemu yoreczkowi zębow? Nawet na zdjęciu widac ze są zolte...
Przepraszam jeszcze raz, ale ja uwazam, ze zęby to taka rzecz, ze trza bardzo dbac o nich.

Posted

Patikujek napisał(a):
ja mojemu czyszczę a też ma bardzo brzydkie zęby i będziemy sie musieli kiedyś do weta wybrać

a co do minek:

tylko trochę mi zwiał z kadru:shake:

znaczy karma nie pasuje... u nas wczesniej tez tak bylo, 3 razy w tygodniu czyscilam zęby, ale wciąz bylo zoltowate miejscami, nawet uzywalam specjalne narzędzia jak u stomatologa :roll:
ale terza jestesmy na prawdziwej, naturalnej karmie, wedlug rekomendacji BARF i mamy problem z glowy :lol: czysczę ząbki gdzies raz w 2 tygodnie i są biale, bo piesek je kosci :lol: plus prawie juz nie mamy problemow zolądkowych, ktore wczesniej mielismy

Posted

lazi napisał(a):
moja Patusia najlepszą minkerobiła gdy ...udawała przed zabawą że mnie nie widzi, Bardzo mi jej brakuje

:-( :-( :-(
trzymaj się jakos :calus:

• 1 month later...