Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może zmienić troszkę to wyróżnione ogłoszenie i napisać w tytule, że pilnie szuka domu i w tekście dopisać, że jest przepełnienie w przytulisku?:roll:

Teraz jest fatalny okres adopcyjny, wiem, ale liczyłam, że wyróżnione ogłoszenie coś da w przypadku Szasty, bo to przepiękny psiak...

• 2 weeks later...
  • Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_t']Może zmienić troszkę to wyróżnione ogłoszenie i napisać w tytule, że pilnie szuka domu i w tekście dopisać, że jest przepełnienie w przytulisku?:roll:

Teraz jest fatalny okres adopcyjny, wiem, ale liczyłam, że wyróżnione ogłoszenie coś da w przypadku Szasty, bo to przepiękny psiak...[/QUOTE]

Witam, Szasta został wczoraj adoptowany...państwo przyjechało po niego aż spod Krosna. Wydaje się ,że to dobra adopcja , ponieważ wypatrzyli go w internecie i mimo sporej odległości przyjechali osobiście po niego. Mają pieska staruszka który niestety ma nowotwora złośliwego, nie ma dla niego nadzieji i muszą go uśpić...A w Szascie zakochała się żona nowego właściciela ztąd decyzja o adopcji...ma duży ogród do biegania a z tego Szasta będzie bardzooo zadowolony :)Trzymamy kciuki aby się rudaskowi w końcu udało!!!( wizytę PO przeprowadzą animalsi) Pozdrawiam Wiola

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Witam, Szasta został wczoraj adoptowany...państwo przyjechało po niego aż spod Krosna. Wydaje się ,że to dobra adopcja , ponieważ wypatrzyli go w internecie i mimo sporej odległości przyjechali osobiście po niego. Mają pieska staruszka który niestety ma nowotwora złośliwego, nie ma dla niego nadzieji i muszą go uśpić...A w Szascie zakochała się żona nowego właściciela ztąd decyzja o adopcji...ma duży ogród do biegania a z tego Szasta będzie bardzooo zadowolony :)Trzymamy kciuki aby się rudaskowi w końcu udało!!!( wizytę PO przeprowadzą animalsi) Pozdrawiam Wiola[/QUOTE]
Wspaniałe wieści.
Oby to był dobry dom!!!

Posted

Fantastyczna wiadomość:multi:
Oby tym razem okazało się, że Szasta nie trafił z deszczu pod rynnę. Z opisu wynika, że możemy być dobrej myśli:)
Kiedy przyjdzie czas na Tofficzka :(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='paula_t']Rozumiem, że skoro nie ma żadnych wieści, to i nic się u Tofficzka nie zmieniło? :([/QUOTE]

Witam,niestety Toficzek dalej w azylu...jesteśmy teraz tam częściej więc dbamy o pieski,ale Toficzkowi potrzeba dobrego domku bo on tak strasznie kocha ludzi i ich towarzystwo...
Pozdrawiam Wiola