paula_t Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Może zmienić troszkę to wyróżnione ogłoszenie i napisać w tytule, że pilnie szuka domu i w tekście dopisać, że jest przepełnienie w przytulisku?:roll: Teraz jest fatalny okres adopcyjny, wiem, ale liczyłam, że wyróżnione ogłoszenie coś da w przypadku Szasty, bo to przepiękny psiak... Quote
kontaktogloszenia Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='paula_t']Może zmienić troszkę to wyróżnione ogłoszenie i napisać w tytule, że pilnie szuka domu i w tekście dopisać, że jest przepełnienie w przytulisku?:roll: Teraz jest fatalny okres adopcyjny, wiem, ale liczyłam, że wyróżnione ogłoszenie coś da w przypadku Szasty, bo to przepiękny psiak...[/QUOTE] Witam, Szasta został wczoraj adoptowany...państwo przyjechało po niego aż spod Krosna. Wydaje się ,że to dobra adopcja , ponieważ wypatrzyli go w internecie i mimo sporej odległości przyjechali osobiście po niego. Mają pieska staruszka który niestety ma nowotwora złośliwego, nie ma dla niego nadzieji i muszą go uśpić...A w Szascie zakochała się żona nowego właściciela ztąd decyzja o adopcji...ma duży ogród do biegania a z tego Szasta będzie bardzooo zadowolony :)Trzymamy kciuki aby się rudaskowi w końcu udało!!!( wizytę PO przeprowadzą animalsi) Pozdrawiam Wiola Quote
Panna Marple Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Super wieści! Niech mu się poszczęści:loveu: Quote
Gabi79 Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Witam, Szasta został wczoraj adoptowany...państwo przyjechało po niego aż spod Krosna. Wydaje się ,że to dobra adopcja , ponieważ wypatrzyli go w internecie i mimo sporej odległości przyjechali osobiście po niego. Mają pieska staruszka który niestety ma nowotwora złośliwego, nie ma dla niego nadzieji i muszą go uśpić...A w Szascie zakochała się żona nowego właściciela ztąd decyzja o adopcji...ma duży ogród do biegania a z tego Szasta będzie bardzooo zadowolony :)Trzymamy kciuki aby się rudaskowi w końcu udało!!!( wizytę PO przeprowadzą animalsi) Pozdrawiam Wiola[/QUOTE] Wspaniałe wieści. Oby to był dobry dom!!! Quote
paula_t Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Fantastyczna wiadomość:multi: Oby tym razem okazało się, że Szasta nie trafił z deszczu pod rynnę. Z opisu wynika, że możemy być dobrej myśli:) Kiedy przyjdzie czas na Tofficzka :( Quote
paula_t Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Rozumiem, że skoro nie ma żadnych wieści, to i nic się u Tofficzka nie zmieniło? :( Quote
kontaktogloszenia Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='paula_t']Rozumiem, że skoro nie ma żadnych wieści, to i nic się u Tofficzka nie zmieniło? :([/QUOTE] Witam,niestety Toficzek dalej w azylu...jesteśmy teraz tam częściej więc dbamy o pieski,ale Toficzkowi potrzeba dobrego domku bo on tak strasznie kocha ludzi i ich towarzystwo... Pozdrawiam Wiola Quote
paula_t Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Przykro, że jeszcze nikt bidoka nie wypatrzył :( Ciotki, jakby była potrzebna pomoc w ogłoszeniach (innego psiaka albo Toffika znowu) to pamiętajcie o mnie. Quote
Recommended Posts