Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_t']Dobrze, że udało Wam się tego faceta "przegonić":shake:[/QUOTE]

Oj dobrze ,że byłyśmy z Lindeczką wtedy w azylu kiedy ten gbur przyszedł po psiaka!
Jutro mamy zaplanowaną wielką akcję ocieplania budek naszym dzieciaczkom na czterech łapkach. Słoma zamówiona,chęci do pracy są, rąk też nie zabraknie , bo nawet mój mąż zaproponował nam pomoc:) Będzie się działo....

Posted

[COLOR=#000000]Przepraszam za off'a, ale szukamy czegokolwiek dla psiaka znalezionego z łańcuchem na szyi. Mamy dwa dni, inaczej czego go schronisko w Nowym Targu:[/COLOR]
[B]​[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250766-B%C5%82agam-o-pomoc-mamy-2-dni-p%C3%B3%C5%BAniej-czeka-go-schron-w-Nowym-Targu-(-(-(?p=21839362#post21839362"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post21839362[/URL][/B]

Posted

Niech sami przypną się do łańcucha i posiedzą tak kilkanaście lat w tym samym miejscu z dziurawą zimną budą i chlebem moczonym w wodzie...to nasza polska rzeczywistość....!!!!Gdybym miała adres tego gnyba sama bym pojechała po psine...a tak tylko musimy nękać Urząd Miasta żeby odebrał psa, a to niestety trwa czasem bardzo długo :(

Posted

[quote name='paula_t']Nawet nie będę tego komentować, bo bana dostanę:angryy: Wierzę w to, że zrobicie wszystko co w Waszej mocy, żeby psiaka odzyskać i oby się udało :([/QUOTE]

Udało się, dzisiaj Szasta wrócił do azylu...ale żeby nie było tak różowo to wsadzili go do boksu z Tofikiem i strasznie się gryzły,ponieważ Szasta nie przepada za innymi pieskami :( Jak na razie sytuacja opanowana ale jak tylko zwolni sie jakiś kojec to zaraz je rozdzielimy, bo teraz nie ma jak :(

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Udało się, dzisiaj Szasta wrócił do azylu...ale żeby nie było tak różowo to wsadzili go do boksu z Tofikiem i strasznie się gryzły,ponieważ Szasta nie przepada za innymi pieskami :( Jak na razie sytuacja opanowana ale jak tylko zwolni sie jakiś kojec to zaraz je rozdzielimy, bo teraz nie ma jak :([/QUOTE]

[B]Cioteczki kochane, Mimi, którą ogłosiłam na tablicy znalazła super domek, a wyróżnienie jest do 26 lutego.

Mogłabym podmienić na Szastę tylko proszę o tekst, inny niż do tej pory, żeby nie usunęli i dane kontaktowe[/B]

Posted

[quote name='Gabi79'][B]Cioteczki kochane, Mimi, którą ogłosiłam na tablicy znalazła super domek, a wyróżnienie jest do 26 lutego.

Mogłabym podmienić na Szastę tylko proszę o tekst, inny niż do tej pory, żeby nie usunęli i dane kontaktowe[/B][/QUOTE]

Witaj Gabi:) Jutro napiszemy jakiś sensowny tekst i podeślemy...Dziękujemy za wsparcie i pomoc w szukaniu domku dla naszego kolejnego rudaska :) Pozdrawiam Wiola

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Witaj Gabi:) Jutro napiszemy jakiś sensowny tekst i podeślemy...Dziękujemy za wsparcie i pomoc w szukaniu domku dla naszego kolejnego rudaska :) Pozdrawiam Wiola[/QUOTE]
Właśnie napisałam pw.
Nie mam głowy do tekstu dzisiaj, a Wy go znacie najlepiej

Posted

Gabi nie wiem czy moje wiadomości dochodzą , więc napiszę na wątku. Tekst napisałaś super, ja bym tego tak dobrze na pewno nie napisała. Dziękuje bardzo za pomoc ,bo ja padam dzisiaj ze zmęczenia :( za dużo wrażeń, nerwów i pracy... Jak zawsze jesteście niezastąpione !!!Dziękuje ,dobrej nocy :)

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Gabi nie wiem czy moje wiadomości dochodzą , więc napiszę na wątku. Tekst napisałaś super, ja bym tego tak dobrze na pewno nie napisała. Dziękuje bardzo za pomoc ,bo ja padam dzisiaj ze zmęczenia :( za dużo wrażeń, nerwów i pracy... Jak zawsze jesteście niezastąpione !!!Dziękuje ,dobrej nocy :)[/QUOTE]
Pw dotarły, Szasta na tablicy, zgodnie z sugestią na Kraków

[url]http://tablica.pl/oferta/piekny-2-letni-szasta-czeka-w-azylu-na-wspanialy-dom-CID103-ID4MZLp.html[/url]

Posted

[quote name='paula_t']Czy jest jakikolwiek odzew na ogłoszenie Szasty...?[/QUOTE]

Witam, niestety nie ma żadnych telefonów ani meili w sprawie adopcji Szasty :(Zupełna cisza...Zresztą tak samo jest w naszym azylu,tylko psiaczków przybywa a adopcji zero. W tamtym tygodniu przywieziono nam mocno wychudzoną sunie z ostrym zapaleniem płuc,jest taka kochana uwielbia się przytulać ale bardzo boi się gwałtownych ruchów. Widać że musiała już dużo przejść. Tofik ma od dzisiaj nowego kolegę Golden retriever, ale dogadują się super, nie tak jak z Szastą. Dużo się u nas dzieje Paulinko, taki wredny czas :(... Pozdrawiam Wiola

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Witam, niestety nie ma żadnych telefonów ani meili w sprawie adopcji Szasty :(Zupełna cisza...Zresztą tak samo jest w naszym azylu,tylko psiaczków przybywa a adopcji zero. W tamtym tygodniu przywieziono nam mocno wychudzoną sunie z ostrym zapaleniem płuc,jest taka kochana uwielbia się przytulać ale bardzo boi się gwałtownych ruchów. Widać że musiała już dużo przejść. Tofik ma od dzisiaj nowego kolegę Golden retriever, ale dogadują się super, nie tak jak z Szastą. Dużo się u nas dzieje Paulinko, taki wredny czas :(... Pozdrawiam Wiola[/QUOTE]

Bylo dzisiaj zapytanie o goldena. Właściciele wiedzą, że jest w azylu. Uczciwie zostali poinformowani, że za wypaplanie psa przez ZUM muszą zapłacić 160 zł - na tę informację pani tylko mocno westchnęła. Miejmy nadzieję, że jednak się po psa zgłoszą. Po labka chyba nikt nie przyjdzie. Doszły nas słuchy, że właściciele wyjechali za granicę, a psa zostawili na podwórku, ale oficjalnie nikt nic nie potwierdzi...jest wysyp to fakt, ale taki głupi "sezon", wszędzie teraz przepelenienie. Wiele osób decyzuje się na adopcję wiosną, miejmy nadzieję, że lada dzień adopcje ruszą...