Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dołożyłam do bazarku na maluszki trzy nowe pary kolczyków. Zajrzyjcie, może coś się do Was uśmiechnie ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-handmade-na-szczenieta-koty-z-mordowni-130261/[/url]
I jeszcze prośba o podrzucanie - w poniedziałek wieczorem będziemy kończyć.

Posted

Ja również bardzo proszę o podrzucanie bazarku. Dzisiaj o 19.00 koniec, ale może ktoś jeszcze zajrzy.
LINK : [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/naklejki-kolczyki-komorkowe-etui-dla-psiakow-z-proanimals-do-01-02-a-129830/#post11646484"]BAZAREK[/URL]

Posted

Dotychczasowe statystyki strony:

[quote name='genobis']
[B]Wrzesień:[/B] 1512 odwiedzin przez 444 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 81%, z innych stron: 14%, z wyszukiwarek 4%.

[B]Październik:[/B] 2052 odwiedziny przez 901 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 67%, z innych stron: 21%, z wyszukiwarek 11%.

[B]Listopad:[/B] 2732 odwiedziny przez 1160 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 61%, z innych stron: 22%, z wyszukiwarek: 17%.

[B]Grudzień:[/B] 3265 odwiedzin przez 1562 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 55%, z innych stron: 28%, z wyszukiwarek: 17%.
[/quote][B]
Styczeń:[/B] [COLOR=Red]4899[/COLOR] odwiedzin przez [COLOR=Red]2413[/COLOR] różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 51%, z innych stron: 28%, z wyszukiwarek: 21%.

Posted

Tylko na chwilkę zawrócę Wam głowę.

Cioteczki chce Wam pogratulować jak na razie rozdmuchania na najwyższą skale problemu OLK. Życzę powodzenia aby sprawa miała szczęśliwy koniec dal naszych milusińskich:p

PS: Mam rzeczy na kubraki ktoś chętny:roll:

Posted

Zgłoszenie (na maila fundacyjnego):

"Chcę, aby państwo zainteresowali się pewnym psem. Właściciele wypuszczają go na[FONT=monospace] [/FONT]dwór i nie interesują się nim. Siedzi całymi dniami pod blokiem, bez względu na[FONT=monospace] [/FONT]pogodę (zimno, mróz, deszcz, śnieg). Działanie jest notoryczne. Jest to mały[FONT=monospace] [/FONT]piesek, całymi dniami siedzi na dworze i trzęsie się z zimna. Jest wystraszony,[FONT=monospace] [/FONT]nie pozwoli do siebie podejść. Nazwisko właścicieli psa: ********, Libiąż ul. Urzędnicza * (* piętro).[FONT=monospace] [/FONT]Proszę zainteresować się losem tego pieska."

Posted

[quote name='IKA & SONIA']Myślę jeszcze o Samancie, bo w sumie kicia nie była jeszcze ogłaszana.[/quote]

Postaram się zrobić Samancie jakieś ładne, nowe zdjęcia, bo ostatnio bardzo wypiękniała :-) Naprawdę sliczna z niej koteczka, widać to teraz, gdy już nic jej nie dolega.

Posted

Od pewnego czasu rozglądam się za szkoleniem dla mnie i mojej Pandy (5m-cy Bearded Collie)i... niestety nic odpowiedniego/pozytywnego w naszych okolicach nie znalazłam :( Przeczytałam pewien wątek dot. psiaka który został wrócony z adopcji, z powodów "wychowawczych". W wątku tym padła propozycja zorganizowania szkolenia dla adopcyjnych piesków, by w przyszłości ograniczyć podobne sytuacje.
Ponieważ tak jak już wspomniałam mam problemy ze znalezieniem w okolicy szkoleniowca a dojazdy do Katowic czy Krakowa na teraz nie wchodzą w grę (mam małe dziecko i nie mam z kim go na ten czas zostawić) to postanowiłam podpytać czy fundacja zaczęła coś organizować? Bardzo chętnie skorzystalibyśmy z możliwości szkolenia na miejscu, w grupie. Jestem pewna, że chętnych byłby by więcej! :cool3:
Gdyby było to szkolenie otwarte, znaczy dla piesków niezwiązanych z fundacją to byłoby to źródło dodatkowego dochodu na rzecz psiaków fundacyjnych :multi: Myślę, że warto się nad tym zastanowić ;)

Posted

Dorka i nam sie marzy cos takiego, ale niestety, zeby fundacja mogla organizowac takie szkolenia na ktore przyjezdzal by szkoleniowiec musi dysponowac ogrodzonym terenem, caly czas szukamy terenu pod hotel dla zwierzat a przy tym szkolnie dla psow. Jak do tej pory bezskutecznie. :-(

Posted

Ada, jakie macie wymagania odnoście terenu? Musi to być Chrzanów?

Myślę, że na szkolenie wystarczy jakikolwiek ogrodzony teren - od czegoś trzeba zacząć ;) Może miasto Chrzanów byłoby w stanie udostępnić jakiś obiekt np. sportowy do celów szkoleniowych? Jakby nie było to taka "akcja" jest w celu ograniczenia liczby bezdomnych zwierząt! Można by było w zamian zorganizować pokaz (jak już się czegoś naumiemy ;-)) lub coś w rodzaju wystawy psów z okazji dni Chrzanowa.
Szkoleniowiec, nie musi być profesjonalny! Wystarczy osoba mająca doświadczenie w pracy z psem (np. kliker, frisbee).

Posted

Dorka, nie musi to byc Chrzanow, nie ma wsrod nas takiej osoby ktora mogla by sluzyc rada n takim spotkaniu, nawet wynajecie jakiegokolwiek terenu wiaze sie z czasem,wizytami w instytucji ktora wyrazila by zgode. Jest nas za malo osob aby sprostac wszystkim problemom.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Dorka, nie musi to byc Chrzanow, nie ma wsrod nas takiej osoby ktora mogla by sluzyc rada n takim spotkaniu, nawet wynajecie jakiegokolwiek terenu wiaze sie z czasem,wizytami w instytucji ktora wyrazila by zgode. Jest nas za malo osob aby sprostac wszystkim problemom.[/quote]

Nie wspominając o braku osób, które regularnie ogłaszałyby wszystkie psiaki na necie. Stron jest mnóstwo, ja je ogłaszam tylko na części, bo nie wyrobiłabym czasowo z całym kompletem prawie 90 stron dla jednego psiaka :shake:

Posted

No to postaram się coś pomyśleć w tym temacie :razz:
Mam doświadczenie w organizacji szkoleń... dla ludzi :evil_lol: Ciekawe czy z psami mi wyjdzie? :roll:

W takim wypadku, chciałam się umówić z kimś z fundacji i spokojnie porozmawiać na temat szkolenia. Czy w tą sobotę ktoś będzie dyspozycyjny?
Lub jeszcze w tym tygodniu? Jednak w tygodniu (tym) ze względu na pogodę zapraszam do siebie ;) Córka po chorobie i nie chcę z nią w tym tygodniu z domu wychodzić a na dłuższy czas nie mam z kim zostawić.

Posted

A ja nie na temat :cool1:
Od jutra do niedzieli nie będzie mnie na Dogo, bo mam wyjeżdżam do kuzynki.
Gdyby były jakieś sprawy do mnie to proszę dzwonić - 500-439-055.
Być może uda mi się raz za czas dorwać do kompa, ale raczej wątpię.
Więc do niedzieli cioteczki :hand:

Posted

[COLOR=blue][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zapraszamy[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]na pro-animalsowy bazarek z bizuteria i nie tylko[/SIZE][/FONT]!!!:multi:[/COLOR]
[COLOR=blue]-dochod przeznaczny na [/COLOR][COLOR=blue]pomoc olkuskim zwierzetom :smilecol:[/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/animalsowe-nowosci-do-28-02-09-a-131643/#post11797515[/URL]