Ada-jeje Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Osoba ktorej podalas nr. gg nie odezwala sie.:shake: Quote
hanek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Ada-jeje']Osoba ktorej podalas nr. gg nie odezwala sie.:shake:[/quote] Odezwała się, mam adres tej meliny. Quote
Lintie Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dołożyłam do bazarku na maluszki trzy nowe pary kolczyków. Zajrzyjcie, może coś się do Was uśmiechnie ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-handmade-na-szczenieta-koty-z-mordowni-130261/[/url] I jeszcze prośba o podrzucanie - w poniedziałek wieczorem będziemy kończyć. Quote
Weronikaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja również bardzo proszę o podrzucanie bazarku. Dzisiaj o 19.00 koniec, ale może ktoś jeszcze zajrzy. LINK : [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/naklejki-kolczyki-komorkowe-etui-dla-psiakow-z-proanimals-do-01-02-a-129830/#post11646484"]BAZAREK[/URL] Quote
genobis Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dotychczasowe statystyki strony: [quote name='genobis'] [B]Wrzesień:[/B] 1512 odwiedzin przez 444 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 81%, z innych stron: 14%, z wyszukiwarek 4%. [B]Październik:[/B] 2052 odwiedziny przez 901 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 67%, z innych stron: 21%, z wyszukiwarek 11%. [B]Listopad:[/B] 2732 odwiedziny przez 1160 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 61%, z innych stron: 22%, z wyszukiwarek: 17%. [B]Grudzień:[/B] 3265 odwiedzin przez 1562 różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 55%, z innych stron: 28%, z wyszukiwarek: 17%. [/quote][B] Styczeń:[/B] [COLOR=Red]4899[/COLOR] odwiedzin przez [COLOR=Red]2413[/COLOR] różnych gości. Wejścia bezpośrednie: 51%, z innych stron: 28%, z wyszukiwarek: 21%. Quote
Weronikaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ada-jeje, moj bazarek już zakończony. Piszę, bo nie wiem, czy pani ma w subskrypcjach. Jak wpłaty przyjdą, proszę napisać tutaj albo na bazarku, wtedy od razu wyślę paczki. Quote
Ada-jeje Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Weroniko mam Twoj bazarek w subskrypcjach ale gdzies daleko, podaj mi prosze na PW link, to szybciej znajde jak bedzie wplata. Quote
dorixx Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nowy bazarek zaprasza :multi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-ksiazki-roznosci-do-8-lutego-2009-a-130824/#post11726205[/URL] Quote
Kacha3D Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tylko na chwilkę zawrócę Wam głowę. Cioteczki chce Wam pogratulować jak na razie rozdmuchania na najwyższą skale problemu OLK. Życzę powodzenia aby sprawa miała szczęśliwy koniec dal naszych milusińskich:p PS: Mam rzeczy na kubraki ktoś chętny:roll: Quote
hanek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zgłoszenie (na maila fundacyjnego): "Chcę, aby państwo zainteresowali się pewnym psem. Właściciele wypuszczają go na[FONT=monospace] [/FONT]dwór i nie interesują się nim. Siedzi całymi dniami pod blokiem, bez względu na[FONT=monospace] [/FONT]pogodę (zimno, mróz, deszcz, śnieg). Działanie jest notoryczne. Jest to mały[FONT=monospace] [/FONT]piesek, całymi dniami siedzi na dworze i trzęsie się z zimna. Jest wystraszony,[FONT=monospace] [/FONT]nie pozwoli do siebie podejść. Nazwisko właścicieli psa: ********, Libiąż ul. Urzędnicza * (* piętro).[FONT=monospace] [/FONT]Proszę zainteresować się losem tego pieska." Quote
Weronikaa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Zapraszam na kolejny bazarek dla ProAnimalsów :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/naklejkowo-karteczkowy-bazarek-na-proanimalsy-do-15-02-zobacz-koniecznie-131484/[/URL] Quote
dorixx Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Zapraszamy na nowy bazarek :cool3: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/animalsowe-nowosci-do-28-02-09-a-131643/#post11797515[/url] Quote
IKA & SONIA Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Poślę jutro do Przełomu Kajtusia, Rudaskę i Pepisię. Myślę jeszcze o Samancie, bo w sumie kicia nie była jeszcze ogłaszana. Quote
malgos Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Myślę jeszcze o Samancie, bo w sumie kicia nie była jeszcze ogłaszana.[/quote] Postaram się zrobić Samancie jakieś ładne, nowe zdjęcia, bo ostatnio bardzo wypiękniała :-) Naprawdę sliczna z niej koteczka, widać to teraz, gdy już nic jej nie dolega. Quote
IKA & SONIA Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dodamy nowe fotki Samanty do allegro w takim razie ;) Quote
DorkaWD Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Od pewnego czasu rozglądam się za szkoleniem dla mnie i mojej Pandy (5m-cy Bearded Collie)i... niestety nic odpowiedniego/pozytywnego w naszych okolicach nie znalazłam :( Przeczytałam pewien wątek dot. psiaka który został wrócony z adopcji, z powodów "wychowawczych". W wątku tym padła propozycja zorganizowania szkolenia dla adopcyjnych piesków, by w przyszłości ograniczyć podobne sytuacje. Ponieważ tak jak już wspomniałam mam problemy ze znalezieniem w okolicy szkoleniowca a dojazdy do Katowic czy Krakowa na teraz nie wchodzą w grę (mam małe dziecko i nie mam z kim go na ten czas zostawić) to postanowiłam podpytać czy fundacja zaczęła coś organizować? Bardzo chętnie skorzystalibyśmy z możliwości szkolenia na miejscu, w grupie. Jestem pewna, że chętnych byłby by więcej! :cool3: Gdyby było to szkolenie otwarte, znaczy dla piesków niezwiązanych z fundacją to byłoby to źródło dodatkowego dochodu na rzecz psiaków fundacyjnych :multi: Myślę, że warto się nad tym zastanowić ;) Quote
Ada-jeje Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dorka i nam sie marzy cos takiego, ale niestety, zeby fundacja mogla organizowac takie szkolenia na ktore przyjezdzal by szkoleniowiec musi dysponowac ogrodzonym terenem, caly czas szukamy terenu pod hotel dla zwierzat a przy tym szkolnie dla psow. Jak do tej pory bezskutecznie. :-( Quote
DorkaWD Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ada, jakie macie wymagania odnoście terenu? Musi to być Chrzanów? Myślę, że na szkolenie wystarczy jakikolwiek ogrodzony teren - od czegoś trzeba zacząć ;) Może miasto Chrzanów byłoby w stanie udostępnić jakiś obiekt np. sportowy do celów szkoleniowych? Jakby nie było to taka "akcja" jest w celu ograniczenia liczby bezdomnych zwierząt! Można by było w zamian zorganizować pokaz (jak już się czegoś naumiemy ;-)) lub coś w rodzaju wystawy psów z okazji dni Chrzanowa. Szkoleniowiec, nie musi być profesjonalny! Wystarczy osoba mająca doświadczenie w pracy z psem (np. kliker, frisbee). Quote
Ada-jeje Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dorka, nie musi to byc Chrzanow, nie ma wsrod nas takiej osoby ktora mogla by sluzyc rada n takim spotkaniu, nawet wynajecie jakiegokolwiek terenu wiaze sie z czasem,wizytami w instytucji ktora wyrazila by zgode. Jest nas za malo osob aby sprostac wszystkim problemom. Quote
IKA & SONIA Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Ada-jeje']Dorka, nie musi to byc Chrzanow, nie ma wsrod nas takiej osoby ktora mogla by sluzyc rada n takim spotkaniu, nawet wynajecie jakiegokolwiek terenu wiaze sie z czasem,wizytami w instytucji ktora wyrazila by zgode. Jest nas za malo osob aby sprostac wszystkim problemom.[/quote] Nie wspominając o braku osób, które regularnie ogłaszałyby wszystkie psiaki na necie. Stron jest mnóstwo, ja je ogłaszam tylko na części, bo nie wyrobiłabym czasowo z całym kompletem prawie 90 stron dla jednego psiaka :shake: Quote
Ada-jeje Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dorka my np. nie bedziemy mialy nic przeciwko temu jezeli sie tym zajmiesz a nawet w miare naszych mozliwosci pomozemy. Quote
DorkaWD Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 No to postaram się coś pomyśleć w tym temacie :razz: Mam doświadczenie w organizacji szkoleń... dla ludzi :evil_lol: Ciekawe czy z psami mi wyjdzie? :roll: W takim wypadku, chciałam się umówić z kimś z fundacji i spokojnie porozmawiać na temat szkolenia. Czy w tą sobotę ktoś będzie dyspozycyjny? Lub jeszcze w tym tygodniu? Jednak w tygodniu (tym) ze względu na pogodę zapraszam do siebie ;) Córka po chorobie i nie chcę z nią w tym tygodniu z domu wychodzić a na dłuższy czas nie mam z kim zostawić. Quote
Weronikaa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A ja nie na temat :cool1: Od jutra do niedzieli nie będzie mnie na Dogo, bo mam wyjeżdżam do kuzynki. Gdyby były jakieś sprawy do mnie to proszę dzwonić - 500-439-055. Być może uda mi się raz za czas dorwać do kompa, ale raczej wątpię. Więc do niedzieli cioteczki :hand: Quote
IKA & SONIA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Rudaska, Pepisia i Kajtuś są w Przełomie. Samanta nie zmieściła się, więc pójdzie w przyszłym tygodniu wraz ze Spinka od Malgos. Quote
2010 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [COLOR=blue][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zapraszamy[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]na pro-animalsowy bazarek z bizuteria i nie tylko[/SIZE][/FONT]!!!:multi:[/COLOR] [COLOR=blue]-dochod przeznaczny na [/COLOR][COLOR=blue]pomoc olkuskim zwierzetom :smilecol:[/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/animalsowe-nowosci-do-28-02-09-a-131643/#post11797515[/URL] Quote
Recommended Posts