Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hanek']Myślę, że każdy się domyśli, że tam ma być jedno 0 510, więc nic się nie stało!

Mam pytanie co do cen. Pocztówki po 5 zł/sztuka, breloczki też po 5 zł/sztuka, a naklejki?[/quote]
Breloczki po 5 czy po 7zł?

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebuję fachowca! Czyli Ulii:p

Napisz proszę co to za rasy:
[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/9818/dscf4556gd8.jpg[/IMG]

nie wiem co to w środku:
[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/3546/dscf4563pa7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/9784/dscf4579ij8.jpg[/IMG]

to zielone nie wiem:
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/6143/dscf4582uh2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='hanek']Już wiem co się stało. Poczta na gmailu ma filtr antyspamowy. Umieściła oba maile od Ciebie w folderze 'spam".

Ulaa, mam uwagi co do ulotek.
Logo na ulotkach wygląda fatalnie. Zapikselowane, poszarpane, napis "proanimals' jest mało czytelny, a "na pomoc zwierzętom" prawie w ogóle. A szkoda, bo logo jest takie ładne! Masz przecież wersję logo przystosowaną do druku. Dlaczego jej nie użyłaś?
No i jeszcze jest błąd w numerach telefonów, w dwóch ulotkach po prawej stronie. Jest 0 510- 0 510- 846 660.[/quote]

:splat: ślepota! Już poprawione, jutro porozsyłam.
A logo dałam właśnie to wektorowe i u mnie wygląda ok...

Normalne ta Hankowata to wszystko wypatrzy :mad:

[quote name='hanek']Myślę, że każdy się domyśli, że tam ma być jedno 0 510, więc nic się nie stało!

Mam pytanie co do cen. Pocztówki po 5 zł/sztuka, breloczki też po 5 zł/sztuka, a naklejki?[/quote]

Breloczki po 7 lub 8, conajmniej. Przecież to bardzo porządne rzeczy i unikatowe.

[quote name='hanek']Potrzebuję fachowca! Czyli Ulii:p

Napisz proszę co to za rasy:[/quote]
1. Golden Retriever - mama z maluchami :)

[QUOTE] nie wiem co to w środku:[/QUOTE]
2. Shih-tzu

3. York - szczeniaczek :p

[QUOTE]
to zielone nie wiem:[/QUOTE]

no York przecież :roll:

Posted

A ja, tak jak już Ulii mówiłam, będę sprzedawać (nie na bazarku) wśród zanjomych gadżety ze zwierzakami, i pieniądze z tych sprzedaży będę przeznaczać i wpłacać na konto ProAnimals :p

Posted

[quote name='Ada-jeje']Weronika czy to oznacza ze mamy ci przeslac np. 10 breloczkow z pieskami a ty je wsrod kolezanek za pieniazki rozprowadzisz?[/quote]

Weronika mówiła o swoich karteczkach i plakatach, ale breloczki to bardzo dobry pomysł :)

Poprawione ulotki poszły do wszystkich oprócz Giselle4 bo nie mam adresu meila.

Posted

Niebardzo jest jakie zwierzaki wysłać do Przełomu. Korek i Abi już się nardzo opatrzyły. Mogę ponowić Myszkę.
Suni ONkowatej starszej z Libiąża nie mamy fotek ani żadnych informacji jeszcze.
Jakieś sugestie w tym temacie?

Posted

[quote name='Ada-jeje']Ulka jest pies juz od grudnia u pani Malgosi na DT, patrz nasza stronka dzial ogloszen.[/quote]

Wiem, ale nikt u niego nie był, nic o nim nie wiemy i nie ma fotek.
Ewa, a z Myszką co? Czy to oznacza, że zostaje u Twojej mamy i mamy na zawsze?

Posted

Świetnie :multi: Ale naszych problemów to raczej nie rozwiąże...

Ponieważ nie ma innych propozycji, do Przełomu wysyłam ogłoszenie o uruchomieniu bazy ogłoszeń.

Posted

Byłam z mamą w gminie i okazało się, że gmina nie ma podpisanej umowy z żadnym schroniskiem :) Ja dziś dostanę plik ulotek, także jutro lecę roznosić. :) A jeszcze jedno, tylko żeby nie zapeszyć: prawdopodobnie będę mieć dla psiaków z ProAnimas niespodziankę (jak się uda, nie wiem na 100% i nieobiecuję) to znaczy chyba będę mieć dla nich dość sporo kocy, poduszek i kołder, bo pytałam wśród sąsiadów i obiecali poszukać. Nie zapeszam, ale chyba się uda !! 3majcie kciuki!

Posted

Dzisiejszy dzien mozna zaliczyc do dosc udanych, odebrane pismo odnosnie posiadlisci w Stelli ale to nie koniec drogi to dopiero poczatek. Wizyta na Policji w Libiazu i zlozenie oficjalnego doniesienia przez fundacje o popelnieniu przestepstwa przez obywatela X. I na koniec wizyta w UM w Libiazu skad Ewa wyszla dumna i blada bo to jej miejscowasc a pan Burmistrz jest otwarty na wspolprace z nami i nie tylko, chetnie sie przylaczy do budowy schroniska w Jaworznie a po przedstawieniu mu Uchwaly z Grodzisku Mazowieckiego o zwalczaniu bezdomnosci zwierzat poprzez sterylki od razu przystepuje do jego realizacji tylko znow nastepne pismo potrzebne. Bagatela nasza Mecka bedzie musiala nocek zarwac zeby nadazyc w tworzeniu roznego rodzaju pism.

Posted

Powyższa sunia czuła się dzisiaj dużo lepiej :multi: Odwiedziłyśmy ją z Hanek przy okazji wizyty Sorbona w nowym domu. Sunia wyszła z budy, radośnie nas przywitała, państwo zresztą też :) Nie ma już pcheł, sierść jej się poprawiła. Dostaje witaminy oraz karmę. Jest pojedzona :multi: i nawet zostawiła jedzonko na misce, widziałyśmy. Dostaje także wodę i ma czysto. Buda jest obszerna, nawet za bardzo - i wogóle nie ocieplana. Trzeba chociaż powiesić coś przy wejściu. Ale stan suni ogólnie poprawił się znacznie, w porównaniu z poprzednimi wizytami :multi: